Vizioneaza filme online

Gyeoul yeonga – Winter Sonata (2002) Serial TV (ep.01-10)

Într-unul din orăşelele Coreei de Sud, cercul de radio al elevilor din penultimul an de liceu reuneşte un grup de prieteni, mult deosebiţi ca fire, dar foarte ataşaţi unii de alţii. Armonia este însă ruptă curând, prin sosirea în clasa lor a unui elev nou, eminent, transferat de la un liceu de ştiinţe din capitală. Tânărul nou-venit, tăcut şi distant, manifestă un interes ciudat şi aparent plin de ranchiună pentru Sang-hyuk, unul din tinerii grupului, trezind curiozitatea a două din fetele grupului, Yoo-jin şi Chea-reen. Evenimentele se derulează cu repeziciune, aflând tot mai multe despre liceenii de la cercul de radio, dar şi despre părinţii lor şi secretele acestora, demult uitate. Iar peste zece ani, când viaţa îi va reuni pe o parte dintre liceeni noştri, acelaşi destin care le-a marcat pe vecie sufletul, va continua implacabil să le provoace suferinţă, jucându-se parcă fără milă cu ei, sub semnul indiferent al trecutului.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (1)
 • WOW (4)
 • Capodopera (30)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Gyeoul yeonga – Winter Sonata (2002) Serial TV (ep.01-10)

 1. Georgeta a comentat: 27/07/2014 ora 16:20

  F.F frumos film. Multumesc ptr. vizionare

 2. TES a comentat: 31/05/2014 ora 21:29

  SUPERB !!!! FARA CUVINTE!!! DUPA MINE ESTE UNUL DIN CELE MAI FRUMOASE FIELME PE CARE AM VAZUT!!! UN FILM SENSIBIL SI DELICAT , TE UNGE PE SUFLET .

 3. doar eu a comentat: 12/03/2014 ora 00:38

  superb !!!!!!

 4. Tatiana a comentat: 11/03/2014 ora 08:17

  Dragut, imi aduce aminte de candoarea de alta data… cand oamenii erau mai frumosi , mai sensibili si mai curati sufleteste. Astazi am uitat sa-i respectam pe cei din jur dar si cu noi insine …. Tinerii ar trebui sa reinvete sa se poarte unii cu altii, sa fie mai delicati, mai calzi, mai rabdatori si mai putin agresivi. Sa reinvete a-si trai viata normal, nu ca si cand ar fi ultima zi si trebuie sa aibe tot “azi, acum, chiar acum”… Trebuie sa inteleaga ca oricum ce ne este harazit de zei, indiferent ce am face tot asa se va intampla .
  Sa nu pierdem totusi clipe frumoase din cauza grabei, agresivitatii, tupeului… sa gandim pozitiv: mai este si maine o zi si merita traita…frumos!!!
  Multumesc si scuze daca am fost desueta

 5. Flori a comentat: 05/03/2014 ora 14:15

  superb !

 6. Adrian a comentat: 03/03/2014 ora 20:12

  frumos 😆

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *