Habemus Papam – Cu Papa la psihiatru (2011) – filme online

Habemus Papam – Cu Papa la psihiatru (2011) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Un premiu Globul de Aur, o nominalizare Cannes, 2 nominalizări Academia Europeană de Film.

După moartea Papei, Colegiul Cardinalilor catolici s-a intrunit pentru a alege un succesor și a lăsa fumul alb să iasă pe hornul Vaticanului, ca semn că scaunul papal a fost ocupat. După ce unul dintre cardinali primește suficiente voturi, este declarat drept noul Papă. Creștinii catolici așteaptă însă degeaba în Piața Sfântul Petru din Vatican să îl vadă ieșind la balcon pe noul suveran pontif. Cardinalul căruia i s-a dat funcția supremă în Biserica Catolică nu e deloc pregătit să ia în cârcă o asemenea responsabilitate. E temător, depresiv, se teme că nu se va ridica la înălțimea așteptărilor… Lumea catolică e tulburată și neliniștită, în timp ce la Vatican se caută cu înfrigurare soluții pentru ieșirea din criză.

Rating :
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. mica | 2017-11-07

   placut.

  2. cristina | 2017-07-25

   Da, filmul merita vazut, circul de pe lume, ca si la noi – ortodocsii, multumim filmehd!

  3. MMC | 2017-07-21

   Delicios filmul, plin de umor si de tristete in acelasi timp… Greutatea unei asemenea functii pe umerii unui simplu muritor, care pe deasupra nici nu-si doreste o asa raspundere. Interesant, pentru mine alegerile la un asa nivel sunt mai degraba politice, nu au cum fi altfel la dimensiunea bisericii de acum. Filmul despre viata Papei Paul de origine poloneza mi s-a parut mut mai aproape de aceasta realitate.

   Dar filmul de fata este extrem de amuzant si de introspectiv, merita vazut fara doar si poate.

  4. M&Ms | 2017-07-21

   Un film dragut,simplu…!

  5. papageno | 2017-07-18

   I would prefer not to…Prefer sa nu…

   Un film sclipitor despre o situatie dramatica redata cu mult umor si ironie, in stilul firesc, natural cu care ne-a obisnuit Nanni Moretti. Papa Melville (interpretat extraordinar de Michel Picolli) si accesul lui de “sinuzita psihica” (asa resimte “sfintia sa” criza de depresie :)) amintesc de copistul Bartleby (Bartleby – O povestire de pe Wall Street de Herman Melville) si de Treblev (Pescarusul de Cehov)…Momentele comice sunt de antologie (votul cardinalilor, discutia dintre psihanalistul ateu si “sfintia sa” – “Aveti probleme cu credinta?” 🙂 , organizarea unui turneu de volei intercontinental (in care America de Sud e marea revelatie!!!) , soldatul din garda elvetiana care se bucura de confortul papal, stradaniile PR-ului (excelent interpretat de Jerzy Stuhr ) pentru a promova ideea ca situatia de criza e tinuta sub control…). Recomand cu mare placere si introvertitilor si extravertitilor…:)

   P.S. Acest film a fost lansat in Italia in 2011. In 2013 Papa Benedict al XVI-lea s-a retras din functie deoarece in urma examinarii constiintei si-a dat seama ca datorita varstei nu mai poate face fata misiunii sale pontificale. Ulterior conclavul cardinalilor l-a ales pe Papa Francisc, primul papa de pe continentul american, primul papa iezuit. Asta asa ca o curiozitate, poate Nanni Moretti a avut o premonitie… (in timpul filmarilor la Habemus Papam el si-a pierdut mama , moment pe care l-a evocat in filmul “Mia madre” din 2015).

  6. papageno | 2017-07-16

   Filmul lipseste. Va rog mult sa-l repostati! Multumesc!

  7. Revelation Mw LT | 2015-02-24

   Este destul de bun si interesant. Ca film . In realitate, actualul papă este deosebit de ceilalti, care au fost inaintea lui . De ce…? Păi… Dacă doriti să aflati mai multe ‘chestii’ interesante intrati pe site-ul Revelation . Mw . Lt (nu sunt ‘pocait’, de nici o culoare.) Aflati despre musulmani , despre teroristi, despre cine este all.ah . Despre Adam (a fost maimută?) . Si despre multe alte probleme si care este rezolvarea . Daca va doriti o lume mai buna, cititi acum. Si actionati . Succes si Toate cele bune!

   • preacuviosul Lefterie Bogatanu | 2017-07-18

    Filmul este de categoria haios,mw,lt. 🙂 Care este diferenta dintre un papa si un preafericit? De ce papa nu este preafericit? Ghici! 🙂 (preafericit.mw.lt) Ca sa vezi…! 🙂

    • preacurioasa Virginica Largareta | 2017-07-18

     Pentru ca il confunda pe Dumnezeu cu Iahve?
     Si pe Iisus il confunda cu Dumnezeu?
     Sau viceversa? 🙂
     Dracu` stie…!
     Al lu ahh n-are habar. 🙂
     Sau cum striga aia cand.. Bum!
     Oricum, filmu e misto.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net