Vizioneaza filme online

Hamburger Hill – Misiune sinucigașă (1987) – filme online

În timp ce întreaga lume se întreba de ce se întâmplă acest lucru, o trupă de soldaţi lupta şi murea în cea mai crâncenă bătălie din cel mai sângeros război purtat de americani – războiul din Vietnam. Drama regizată de John Irvin urmăreşte povestea dramatică a unei divizii de soldaţi americani, care, în ziua de 10 mai 1969, participa la bătălia pentru preluarea zonei Dong Ap Bia, din valea A Shau. Această zonă a fost supranumită dealul Hamburger, din cauza măcelului, care a transformat combatanţii uneia dintre cele mai dure lupte din acest război într-o masă însângerată.

IMDB : 6,7

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Hamburger Hill – Misiune sinucigașă (1987) – filme online

 1. mihai p a comentat: 23/01/2016 ora 04:24

  Filmul de razboi e unul din preferatele mele…Acesta n-a fost rau, chiar bun, as zice…Dar nu stiu, nu-s carcotas, dar, sa-i vezi ca ataca doar cand ploua, mai mor cativa si apoi sa-i vezi spalati si uscati la o cafea, depanand amintiri si apoi iar de la capat si iar o pauza, nu stiu, pe mine ma zgaraie la inteligenta!

 2. LeCarre a comentat: 20/01/2016 ora 18:07

  Nu stiu cum am ratat acest film. Mi-a amintit de batalia pentru Guadalcanal. As vrea sa revad “Cuvant de onoare” cu Don Johnson si “Off limits” cu W. Dafoe. Multumesc

 3. cata a comentat: 20/01/2016 ora 02:58

  nu functioneaza! va rog reparati!

 4. Liviu a comentat: 16/02/2013 ora 23:25

  BONNN !!!!!

 5. atena a comentat: 08/11/2012 ora 19:27

  asa este, un film care merita vazut.omenirea nu a reusit sa invete nimic din toate catastrofele declansate de ea insasi , cate vieti irosite cate visuri neimplinite si cate sperante aruncate in vant , si pentru ce? inca nu am invatat ca razboaiele sunt declansate de bogatasii si politicienii lumii pentru cat mai multa putere si cati mai multi bani? pentru ca razboaiele sunt declansate de ei si pentru ei dar de suferit , sufera doar omul simplu indiferent de ce parte se afla invadator sau invadat si niciodata nu castiga nimic ba dimpotriva isi pierde viata sau ramane mutilat pe vecie . nu credeti ca este timpul sa spunem cu totii NU oricui ne indeamna la ura si razboi si ca trebuie sa incepem sa gandim cu mintea noastra la consecinte?

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *