Hannibal (2006) – filme online

Hannibal (2006) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
3.3
NOTA USERI

Descriere film

13 comentarii

200 de ani înainte de naşterea lui Hristos şi Roma este noua superputere a lumii antice. Ea crede că este invincibilă – dar un singur om este destinat pentru a schimba asta. El este un om obligat prin jurământ sa razbuna relele pricinuite casei lui şi, în căutarea de răzbunare, el nu se va opri de la nimic. Hannibal (Alexander Siddig) explorează omul din spatele mitului, dezvăluind ceea ce a condus la una dintre cele mai indraznete mutări militare din istorie. Cu 40.000 de soldaţi şi 37 elefanţi, el a mărşăluit 1.500 mile pentru a-i infrunta pe duşmanii săi, pe propriile lor pământuri. A fost un act atât de îndrăzneţ că puţini oameni au crezut acest lucru posibil. Hannibal combină dramă, cele mai recente cercetări istorice şi de cercetările de ultimă ora ale CGI pentru a aduce aceasta poveste spectaculoasa la viaţă.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

13 comentarii
 1. Tomi 47 | 2014-02-09

  Sunt unii care fac tot felul de dizertatii academice in legatura cu acest film uitand ca pana la urma e vorba de un film si nu de tratate de istorie.Sunt o gramada de carti care romanteaza biografia unor generali celebri.Sa fim toti prosti ca ne uitam la Atilla ,Alexandru Cel Mare,Troia,Mogul ..etc doar pt ca romanteaza contextul istoric hai sa fim seriosi.Dupa cum bine stim istoria pute de subiectivism ,azi poti fi erou maine criminal depinde de contextul istoric.Istoria o scriu invingatorii prin intermediul unor intelectuali plini de zel.

 2. Marius Guta | 2014-01-26

  Un film pentru prosti, sau pentru prostime, cum preferati. Romanteaza foarte mult, simplifica lucrurie si nu prezinta istoria razboaielor punice. Realitatea este ca Roma a ajuns stapana lumii datorita Cartaginei, care a declansat seria de razboiae cunoscute ca Razboaiele punice. Dupa ce a sters, literalmente, de fata pamantului Cartagina, Roma nu a mai avut rival.

  Acest film pentru inculti nu prezinta intregul context socio-politic, si doar persoane cu un nivel cultural redus ar spune ca acest film e “frumos”. E un film documentar si ar trebui sa prezinte adevarul. Istoria este o stiinta.

  In concluzie, nu e un film artistic, iar ca documentar nu valoreaza doi bani pentru o persoana care vrea sa cunoasca adevarul istoric, nu povesti pentru prosti a la Hollywood.

 3. florin | 2013-10-12

  foarte bun,cu toate ca e gen documentar istoric,multumiri site-ului pt.el,

 4. lucian | 2013-09-19

  un documentar artistic educativ. fara efecte speciale dar util pt pasionatii de istorie.

 5. uscatu | 2013-09-03

  Nota 8.

 6. Geta | 2013-09-01

  Un film istoric , un film bun , un film ce respecta adevarul istoric , asa cum a fost el prezentat prin cursuri si tratate .
  Nota 10 daca ar fi sa dau nota pentru el .

 7. Anatol | 2013-08-26

  Film documentar [mai putin artistic] istoric , cu lacune . Ma indoiesc ca pe la anii 200 i e n se putea vorbi de Franta : de franci poate ,de Galia sigur.

 8. jesmina | 2013-08-25

  Un mod cat se poate de placut de a-ti insusi sau reimprospata cunostine de istorie !
  Astept cu nerabdare sa fie postat si “Hannibal the Conqueror”,care ii va satisface cu siguranta pe cei care au criticat caracterul predominant documentar al acestui film. Multumiri filme HD si asteptam cat mai multe filme de acest gen!

 9. DragosD | 2013-08-25

  Un film bun ,dar de aici se desprinde , o pilda ,sa nu lasi niciodata ceva neterminat ,daca ar fi atacat roma si ar fi ars toate orasele romei ,atunci ar fi terminat cu adevarat ,pacat ca nu a facut acest pas , vizionare placuta ,multumirii Saitului !!!

 10. mia_mi20 | 2013-08-23

  Multumesc,filmeHD!!!Mie mi-a placut ,f interesant!!!!Multe detalii uitate si acum reamintite!Multumesc!!!

 11. doinna alba | 2013-08-23

  un documentar-artistic cam superficial

 12. cizonte | 2013-08-23

  mai degraba documentar,un fel de teatru,ma asteptam la ceva mai bun!

 13. Miha | 2013-08-23

  Excelent ! Alexander Siddig este un actor foarte bun ! :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.