Hanover Street – Strada Hanovra (1979) – filme online

Hanover Street – Strada Hanovra (1979) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
8.9
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
8.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

În timpul celui de-al doilea Război Mondial, pilotul american staţionat la Londra David Halloran întâlneşte chiar înainte de începerea unui raid aerian o tânără şi frumoasă asistentă medicală britanică pe nume Margaret Sellinger de care se îndrăgosteşte nebuneşte, fără să ştie însă faptul că femeia este căsătorită.
Situaţia se complică atunci când David Halloran primeşte misiunea secretă şi foarte periculoasă de a încerca să pătrundă în spatele liniilor inamice, în Franţa ocupată de către forţele armate naziste, însoţit fiind de agentul britanic Paul Sellinger. Fiind forţat să colaboreze cât mai bine cu partenerul său pentru a reuşi amândoi să supravieţuiască în această misiune de-a dreptul sinucigaşă şi comunicând unul cu celălalt, David Halloran îşi dă seama cu stupoare că Paul Sellinger nu este nimeni altul decât soţul iubitei sale amante Margaret.

IMDB : 6,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net