Vizioneaza filme online

Happiness (1998) – filme online

O incursiune lucida, dura, in viata unei familii de conditie medie si a celor trei fiice. In spatele aparentei respectabilitati, fiecare dintre cei ce compun aceasta familie sau care intr-un fel sau altul sunt legati de ea, ascund ganduri si obsesii sexuale bolnavicioase, pe care cu greu le disimuleaza, dar care izbucnesc, declansand tragedii si provocand traume mai ales copiilor.

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Happiness (1998) – filme online

 1. cristina a comentat: 31/10/2014 ora 21:21

  Genial si incomod. Vizionare placuta!

 2. clar a comentat: 13/03/2013 ora 18:10

  film tragi-comic, pe care il apreciezi doar daca ai un anumit simt al ironiei si absurdului. sunt de acord cu Nina, nu e despre oameni “anormali” in totalitate, ci persoane cu anumite anomalii psihice… ceea ce practic inseamna ca e cam despre lume in general, despre tipuri umane universal intalnite si “intalnibile”, pt ca nu exista persoana sa nu aiba placerile sale perverse sau care sa nu fie in negare fata de un aspect neplacut al vietii lor la un moment dat. creata de exemplu e arhetipul persoanei mediocre, dar care aspira spre “ceva mai mult” in viata, dar nu reuseste nici macar sa se apropie de acel ceva tocmai pt ca e comuna, banala, mediocra.. sora-sa cea maritata e tipul de persoana mediocra aflata intr-o negare completa a propriei nefericiri, care crede ea are totul, ca e speciala, desi nu are nimic deosebit: o casa, un sot despre care nu stie nimic si nu vrea sa stie nimic, vrea doar sa-l aiba, la fel ca si droaia de copii pe care i-a fatat… sora cealalta, scriitoarea, e tipul artistei mediocre, genul ala de artist care tine neaparat sa fie recunoscut ca un artist, desi e penibil de mediocra in arta pe care o practica. blondul e eternul frigid alienat care vrea, dar cand i se ofera oportunitatea constata ca nu poate. psihologul si grasa sunt singurele exceptii, singurii maniaci periculosi, restul sunt toti obisnuiti, am intalnit cu totii persoane de genul asta, probabil majoritatea dintre noi ne incadram intr-una sau alta dintre categorii.

  ah.. ce-mi place sa analizez filme folosind cuvinte si expresii pretentioase.. banuiesc ca eu ma incadrez in tipul obositului cu pretentii de intelectual :mrgreen:

  in fine, daca va plac filmele mai ciudate, dar cu cat de cat cu substanta, merita vazut.

 3. liviu a comentat: 22/01/2013 ora 10:55

  Filmul este o capodopera. Chiar daca nu este o comedie trebuie neaparat vazut.

 4. Oto a comentat: 30/12/2012 ora 01:34

  Un film bun, dar cu aspecte ale vieții mai puțin plăcute pentru care îți trebuie chef sa le urmărești.
  Nu este un film relaxant dar este foarte bine făcut si jucat.

 5. Nina a comentat: 12/12/2012 ora 00:37

  Tot eu. Desigur, denumirea de “Happiness” a filmului, trebuie luata in sens ironic, totul e foarte departe de fericire, ci dimpotriva !

 6. Nina a comentat: 12/12/2012 ora 00:34

  Nici vorba de comedie. Filmul, as spune chiar foarte bun , este cu si despre oameni”bolnavi”, nu in sensul unor boli somatice, acelea sunt tratabile.Aici avem a face cu diverse anomalii – perversiuni sexuale si multa nefericire cauzata si de ele, cat si de cazurile unor personalitati umane inadaptabile social sau, sa spunem, mai speciale. Sunt exemplare umane intalnite in jurul nostru, nu arareori. Deci, totul este verosimil si chiar dureros. Repet, filmul mi s-a parut bun si, absolut merita sa fie vizionat.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *