Hard Ball (2001) – filme online

Hard Ball (2001) – filme online

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

Hard Ball (2001) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, SPORT
6.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Titlu original : Hard Ball

Un om, trecand cu indiferenta prin viata, este pe cale sa-si descopere forta interioara pe care niciodata nu si-o banuise. Keanu Reeves este Conor O’Neill – un ratat care isi va gasi telul vietii cu ajutorul celui mai nepotrivit anturaj cu putinta. Lui Conor ii place sa parieze. Prietenul lui, care obisnuieste sa il scoata din necazuri, nu vrea, de data aceasta, sa ii plateasca datoriile, decat daca se angajeaza sa antreneze o echipa de baseball de tineret. Conor O’Neill se trezeste modeland copii lipsiti de orice privilegii sociale, din cea mai dura parte a orasului Chicago. Ceea ce parea a fi cea mai crunta pedeapsa pentru Conor, devine o lectie de viata plina de invataminte iar existenta lui searbada si egoista capata pentru prima oara un rost.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. Secret | 2013-04-03

   calumea

  2. iulian | 2013-02-12

   probleme subtitrare in rest filmu e ok 9

  3. vlad | 2013-02-12

   nota 9

  4. Anonim | 2013-02-08

   Subtitrarea lasa de dorit (traducerea in sine este buna, doar ca timpul de afisare al subtitrarii este foarte mic si nu se poate citi nimic). Pacat, strica mult filmul. Pentru cei care inteleg engleza este ok, se intelege. Pentru ceilalti, ar trebui lucrat la subtitrare 🙁

   Din punctul meu de vedere, filmul este bun (merita nota 8). Prezinta o poveste de viata destul de complicata, destul de incalcita, care te face sa meditezi la viata cotidiana.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net