Vizioneaza filme online

Hard Ball (2001) – filme online

Titlu original : Hard Ball

Un om, trecand cu indiferenta prin viata, este pe cale sa-si descopere forta interioara pe care niciodata nu si-o banuise. Keanu Reeves este Conor O’Neill – un ratat care isi va gasi telul vietii cu ajutorul celui mai nepotrivit anturaj cu putinta. Lui Conor ii place sa parieze. Prietenul lui, care obisnuieste sa il scoata din necazuri, nu vrea, de data aceasta, sa ii plateasca datoriile, decat daca se angajeaza sa antreneze o echipa de baseball de tineret. Conor O’Neill se trezeste modeland copii lipsiti de orice privilegii sociale, din cea mai dura parte a orasului Chicago. Ceea ce parea a fi cea mai crunta pedeapsa pentru Conor, devine o lectie de viata plina de invataminte iar existenta lui searbada si egoista capata pentru prima oara un rost.

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Hard Ball (2001) – filme online

 1. Secret a comentat: 03/04/2013 ora 01:47

  calumea

 2. iulian a comentat: 12/02/2013 ora 21:56

  probleme subtitrare in rest filmu e ok 9

 3. vlad a comentat: 12/02/2013 ora 00:20

  nota 9

 4. Anonim a comentat: 08/02/2013 ora 04:12

  Subtitrarea lasa de dorit (traducerea in sine este buna, doar ca timpul de afisare al subtitrarii este foarte mic si nu se poate citi nimic). Pacat, strica mult filmul. Pentru cei care inteleg engleza este ok, se intelege. Pentru ceilalti, ar trebui lucrat la subtitrare 🙁

  Din punctul meu de vedere, filmul este bun (merita nota 8). Prezinta o poveste de viata destul de complicata, destul de incalcita, care te face sa meditezi la viata cotidiana.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *