Harry Potter and the Order of the Phoenix – Harry Potter şi Ordinul Phoenix (2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix – Harry Potter şi Ordinul Phoenix (2007)

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Harry Potter and the Order of the Phoenix – Harry Potter şi Ordinul Phoenix (2007)

7.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

10 comentarii

Harry nu a primit nici o veste de la niciunul dintre prietenii săi după confruntarea pe care a avut-o cu Voldemort în vară. Iar singura scrisoare ce soseşte nu face decât să anunţe faptul că Harry este pe punctul de a fi exmatriculat de la Hogwarts, datorită folosirii ilegale a magiei in afara şcolii şi in prezenţa unui Incuiat, acesta fiind nesuferitul său verişor, Dudley. Dar nu-i nimic, vraja a fost folosita in apărare, împotriva atacului neprovocat si inexplicabil a doi Dementori.

Singura sperantă a lui Harry este să se apere singur, in fata Curtii conduse de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care are motivele sale personale de a-l îndepărta pe tânărul vrăjitor din şcoală. Spre întristarea lui Fudge, Harry este achitat, datorita intervenţiei venerabilului director al şcolii Hogwarts, Albus Dumbledore, însă întoarcerea sa la Hogwarts este pentru prima dată plină de presimţiri rele şi îngrijorătoare.

Harry începe să realizeze că vrăjitorii nu cred nicio iotă din povestea confruntării dintre Harry şi Voldemort, toţi fiind convinşi că aceasta este o minciună sfruntată. Simţindu-se ostracizat si singur, Harry este bântuit de coşmaruri care-i prevăd evenimente sinistre.

Anul lansării: 2007
Regizor: David Yates
Actori:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!