Vizioneaza filme online

Head of State – Un negru pentru Casa Albă (2003) – filme online

Dacã vreţi sã vedeţi un adevãrat partid politic, existã un singur om suficient de nebun şi de amuzant pentru a-l duce pânã la Casa Albã. El e Chris Rock şi e gata de acţiune!
Când Washington-ul are nevoie de un candidat la preşedinţie cu numai câteva sãptãmâni înainte de alegeri, e nevoie de cineva care va pierde cu siguranţã. De aceea a fost ales Mays Gilliam (Chris Rock), un politician localnic necunoscut, dintr-un cartier sãrãcãcios din Washington, pe post de marionetã.
Mays va candida, dar el vrea sã se şi distreze. Împreunã cu fratele lui Mitch (Bernie Mac), un cãmãtar incurabil, el va transforma campania într-o petrecere uriaşã. Acum, Gilliam câştigã tot mai multe procente şi e pe cale sã facã istorie.

Comicul Chris Rock scrie, regizeazã şi joacã în aceastã comedie de pe Capitol Hill, dovedind cã şi un necunoscut poate deveni o forţã, iar puterea de la Washington e plinã de haz.

IMDB : 5,4

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Head of State – Un negru pentru Casa Albă (2003) – filme online

  1. liz a comentat: 10/04/2016 ora 05:15

    nu e filmul
    il puteti da ?

  2. Wahyu a comentat: 12/07/2012 ora 08:10

    ,,Exista viata dupa moarte? Cine stie, din menomt ce nu s-a intors nimeni sa ne povesteasca ? Lasand deoparte cinismul , consider ca mesajul filmului este puternic, la fel si impactul psihologic: avem doar o singura viata si ne suntem noua insine datori s-o traim Pacat ca realizam asta prea rar sau poate prea tarziu .. Un film de nota 10!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *