Vizioneaza filme online

Headshoot (2011) – filme online gratis

Titlu original: Headshoot

Tul, un poliţist intransigent, este şantajat de un puternic politican local. I se înscenează o crimă. Dezamăgit şi doritor să se răzbune, Tul ajunge asasin plătit în slujba unui grup din umbră al cărui scop este eliminarea celor ce se cred deasupra legii. Dar într-o zi Tul este împuşcat în cap în timpul unei misiuni. După trei luni se trezeşte din comă şi îşi dă seama că vede lucrurile cu susul în jos. La propriu.

Tags: , , , , , ,
Partea 1
Partea 2

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Headshoot (2011) – filme online gratis

 1. vivi a comentat: 25/07/2013 ora 13:05

  foarte tare filmul, pina in ultimul moment m-am intrebat cind incepe!:)) Si cei care se cred budisti le atrag atentia ca nu de la statul pe buda si uitatul la filme proaste pe net vine numele! oricum cred c afilmul reflcta stilul de viata thailandez chinez asiatic, l a limita dintre prostie,ignoranta a vietii, civilizatie si “budism”.Religia budista are o singura componenta magic,ignorarea vietii, a naturii umani ei sunt un fel de catolici uitindu-se cu melancolie cum trece viata pe linga ei (si calugarii nostri ortodocsi o cam fac) si se autosugestioneaza zilnic ca sunt “credinciosi”. Credinta nu se invata in nici intr-o scoala sau religie e un proces de-a lungul caruia nu neaparat ajungi sa t e impaci cu tine insuti ci macar sa incerci asta prin devotiunea in fata vietii a moralei, a valorilor.Numai din acest punct d e vedere putem spune ca personajul principal si-a trait viata.In fine sunt mai multe variante dar nu teoria e la baza practicii nu? Mai degraba invers!

 2. laura a comentat: 24/03/2013 ora 17:40

  nu mi-a placut..m-am plictisit…daca nu ne place asta nu inseamna ca nu ne-am uitat la film ” cu atentie”… 😕

 3. pepy a comentat: 19/03/2013 ora 15:00

  UN film exceptional nota 10+++ Cat traim invatam, poate cu timpul reusim sa capatam aceea pace interioara atat de necesara sufletului zbuciumat din cauza lumii care e asa cum ovede eroul nostru ,,cu susul in jos ,, .Budismul este dupa parerea mea cea mai spiritualizata forma de religie,axata pe dezvoltarea individuala a spiritului si eliberarea din cercul Karmei si reincarnarilor succesive. In lumea aceasta,unde adevarul e prezentat ca minciuna iar minciuna e la rang de adevar si se proclama frica de Dumnezeu care e doar iubire, e intelept sa nu te dai nici de partea binelui nici de a raului,ci sa stai de partea adevarului tau interior care nu te minte niciodata si sa faci ceea ce TU crezi ca e bine pt tine si cei din jurul tau. Constiinta noastra este in permanenta legatura cu Dumnezeu si daca ascultam doar de ea, facem binele fara nici un dubiu, nu trebuie sa credem tot ce ne spun altii. Acest film superb, ne arata ce trebuie sa facem,daca vrem sa fim noi insine liberi si fara frica. Recomand cu incredere celor care au cunostinte de budism si parapsihologie…….

 4. bratosin cristian a comentat: 18/03/2013 ora 15:13

  daaa nui rau chiar pot sa sp k trebuie uitat la film cu atentie .

 5. sorinmariusdeaconescu a comentat: 16/03/2013 ora 18:49

  o porcarie

 6. cris a comentat: 15/03/2013 ora 23:53

  o mare plictiseala!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *