Headshoot (2011) – filme online gratis

Headshoot (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Titlu original: Headshoot

Tul, un poliţist intransigent, este şantajat de un puternic politican local. I se înscenează o crimă. Dezamăgit şi doritor să se răzbune, Tul ajunge asasin plătit în slujba unui grup din umbră al cărui scop este eliminarea celor ce se cred deasupra legii. Dar într-o zi Tul este împuşcat în cap în timpul unei misiuni. După trei luni se trezeşte din comă şi îşi dă seama că vede lucrurile cu susul în jos. La propriu.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. vivi | 2013-07-25

   foarte tare filmul, pina in ultimul moment m-am intrebat cind incepe!:)) Si cei care se cred budisti le atrag atentia ca nu de la statul pe buda si uitatul la filme proaste pe net vine numele! oricum cred c afilmul reflcta stilul de viata thailandez chinez asiatic, l a limita dintre prostie,ignoranta a vietii, civilizatie si “budism”.Religia budista are o singura componenta magic,ignorarea vietii, a naturii umani ei sunt un fel de catolici uitindu-se cu melancolie cum trece viata pe linga ei (si calugarii nostri ortodocsi o cam fac) si se autosugestioneaza zilnic ca sunt “credinciosi”. Credinta nu se invata in nici intr-o scoala sau religie e un proces de-a lungul caruia nu neaparat ajungi sa t e impaci cu tine insuti ci macar sa incerci asta prin devotiunea in fata vietii a moralei, a valorilor.Numai din acest punct d e vedere putem spune ca personajul principal si-a trait viata.In fine sunt mai multe variante dar nu teoria e la baza practicii nu? Mai degraba invers!

  2. laura | 2013-03-24

   nu mi-a placut..m-am plictisit…daca nu ne place asta nu inseamna ca nu ne-am uitat la film ” cu atentie”… 😕

  3. pepy | 2013-03-19

   UN film exceptional nota 10+++ Cat traim invatam, poate cu timpul reusim sa capatam aceea pace interioara atat de necesara sufletului zbuciumat din cauza lumii care e asa cum ovede eroul nostru ,,cu susul in jos ,, .Budismul este dupa parerea mea cea mai spiritualizata forma de religie,axata pe dezvoltarea individuala a spiritului si eliberarea din cercul Karmei si reincarnarilor succesive. In lumea aceasta,unde adevarul e prezentat ca minciuna iar minciuna e la rang de adevar si se proclama frica de Dumnezeu care e doar iubire, e intelept sa nu te dai nici de partea binelui nici de a raului,ci sa stai de partea adevarului tau interior care nu te minte niciodata si sa faci ceea ce TU crezi ca e bine pt tine si cei din jurul tau. Constiinta noastra este in permanenta legatura cu Dumnezeu si daca ascultam doar de ea, facem binele fara nici un dubiu, nu trebuie sa credem tot ce ne spun altii. Acest film superb, ne arata ce trebuie sa facem,daca vrem sa fim noi insine liberi si fara frica. Recomand cu incredere celor care au cunostinte de budism si parapsihologie…….

  4. bratosin cristian | 2013-03-18

   daaa nui rau chiar pot sa sp k trebuie uitat la film cu atentie .

  5. sorinmariusdeaconescu | 2013-03-16

   o porcarie

  6. cris | 2013-03-15

   o mare plictiseala!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net