Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Heartless – Fără inimă (2009) – filme online

Viața lui Jamie Morgan a fost marcată încă din ziua în care a văzut lumina zilei de semnul din naștere pe care îl poartă pe figură: o pată mare în formă de inimă. S-a născut și trăiește într-un oraș dominat de bande a căror violență lipsită de temei l-a convins că lumea este un loc oribil, lipsit de sens. Apoi Jamie întâlnește pe cineva gata să-i spună adevărul: că răul nu este întâmplător, că este departe de a fi haotic și că există un motiv pentru fiecare gest violent văzut sau nevăzut alături de care Jamie își trăiește viața.

IMDB : 6,0

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (5)
 • Plictisitor (3)
 • Mediu (4)
 • Bun (12)
 • WOW (8)
 • Capodopera (7)
Tags: , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Heartless – Fără inimă (2009) – filme online

 1. adi a comentat: 26/06/2016 ora 22:44

  ii bun

 2. Alex a comentat: 06/02/2016 ora 03:49

  Foarte bun filmul, pacat ca e asa putin vizionat si putin cunoscut, cu greu mai gasesti asa filme complexe si bine gandite ca acesta, din nefericire lumea se da in vant dupa “kitsch-uri” gen “WWZ”, “sinister”, “exorcism of -tot ce e posibil-“… Alte filme bune, originale si care iti dau si tie ceva batai de cap , ar fi: “The house at the end of time”, “the others”, “the orphanage”, vi le recomand, sunt horror/psihologic si astea.

 3. Sim a comentat: 03/02/2016 ora 14:43

  Un film plin de metafore…despre rostul raului in lume, despre curaj si ceea ce da sens existentei…un pic prea comercial..nu e pentru oricine..trebuie vazut de oameni care cauta niste raspunsuri la intrebarea: de ce atat rau in lumea asta?
  Atentie, contine imagini violente, greu de privit

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *