Henry V – Henric al V-lea (1989) – filme online

Henry V – Henric al V-lea (1989) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, 4 nominalizări BAFTA, 2 premii Academia Europeană de Film.

Pentru debutul său regizoral, actorul Kenneth Branagh a ales să adapteze o piesă a lui William Shakespeare, ecranizată anterior de către Laurence Olivier, în 1944. Tânărul rege Henric al V-lea al Angliei invadează Franţa, pentru a-şi cere dreptul la regat şi la mâna fiicei suveranului francez.

Tânărul rege al Angliei, Henry V, are un coflict cu regele Charles al Franţei. Fiul regelui, Dauphin, îl insultă pe Henry, şi cearta evoluează într-un război. Pe măsură ce sunt arătate scene din trecut, Henry se află într-o tavernă, alături de Falstaff, Bardolph, Nym, Pistol şi Quickly. Între timp, Henry şi căpitanul Fluellen pornesc să invadeze Franţa. Deşi francezii se aflau în superioritate faţă de britanici, Henry câştiga lupta de la Agincourt. În acelaşi timp, Henry o curtează pe Katherine, pe care în final reuşeşte să o cucerească.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net