Higher Ground (2011) – filme online gratis

Higher Ground (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Higher Ground (2011) – filme online gratis

GEN FILM: DRAMĂ
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

O nominalizare Sundance

Inspirată din cartea de memorii “This Dark World” din anul 2002 a autoarei Carolyn S. Briggs, drama “Higher Ground” relatează călătoria spirituală a Corinnei Walker, o femeie din Iowa inteligentă, cultă şi cu o minte curioasă, ce ar vrea să pătrundă în miezul lucrurilor, pe care un accident de maşină în care a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa o determină să îmbrăţişeze cu fervoare religia şi să se alăture unui grup de adoratori extatici ai lui Isus Hristos. Primele contacte ale Corinnei cu biserica datează din copilărie, de când a primit prima împărtăşanie, dar în adolescenţa marcată de veşnicele conflicte dintre părinţii ei, ce au condus la destrămarea familiei, credinţa în Dumnezeu a fost contrabalansată de dragostea pentru Ethan, un chitarist dintr-o formaţie rock locală, cu care fata a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani şi cu care s-a măritat câteva luni mai târziu. După ce se împrieteneşte cu Annika, Corinne se dedică trup şi suflet studierii Bibliei, rugându-se zilnic timp de câteva ore şi purtând haine modeste, însă atunci când mariajul ei intră în impas, femeia începe să pună la îndoială justeţea dogmelor religioase în care a crezut cu pasiune.

.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Playhd | 2015-04-28

   @Ina draga, tu nu ai inteles ce a spus lucia in totalitate. Dupa botez “mai pacatuiesti”, e normal ca e imposibil sa nu, DAR NU CA INAINTE si ca nu mai traiesti ca inainte. Adevarat, in pacat, dar nu ca inainte. Ce raspuns asteptai? sa iti zica ca dupa botez gata, esti sfant (a)?

  2. Anca | 2015-04-28

   Fiecare religie are la baza o carte de capatai.Sugestia mea este sa cititi prima data Biblia si apoi crezul fiecarui cult crestin pe care il considerati “bluff”.Prin comparatie o sa ajungeti la concluzia daca chiar e bluff sau nu. Cred ca numai la romani, orice nu e majoritar (ortodoxism/ catolicism) e considerat “secta”. Informati-va inainte sa judecati. Cred ca sunteti si voi botezati cel putin cand ati fost mici. Deci de Sfantul Apostol Pavel ati auzit. Ce scrie el in Epistola lui catre Romani de la capitolul 7 vers 14-25? cititi versetul 21. Lucia vrea sa zica despre noi ca suntem prin natura noastra pacatosi si Sfantul Pavel explica mai pe larg lupta de a face binele. Ganditi singuri. Daca chiar vrea cineva sa-L gaseasca pe Dumnezeu, nu are nevoie de o religie. “Ma veti cauta si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima”. Ieremia 29:13. Eu va doresc sa gasiti raspuns la intrebari si sa cunoasteti Adevarul.

  3. Ina | 2015-04-28

   @lucia chiar tu spui ca dupa botez, o sa mai pacatuiesti dar nu mai traiesti in pacat. 🙄 … Geniala chestie( e ca aia: faci compromisuri dar nu te compromiti ). Fara sa vrei confirmi ideea lui @Higher Ground.din al doilea paragraf. Daca pe asta se merge in cultul respectiv, atunci e un mare bluff.Parerea mea.
   P.S. sper ca nu scrii si de mine ca as spune prostii, doar pentru ca nu iti sustin parerea.

  4. lucia | 2014-11-23

   Higher Ground, spui prostii. Da, toate pacatele iti sunt iertate cand te pocaiesti, dar dupa aceea nu mai poti trai ca inainte. E adevarat ca o sa mai pacatuiesti si dupa, dar nu mai traiesti in pacat ca inainte. Dar in cazul in care sotia.sotul te inseala, nu cade vina pe cel inselat. Unde ai auzit tu asa ceva?

  5. Higher Ground | 2013-03-24

   Baptisti sau pocaiti. Sunt cateva scene care nu pot fi reale. De exemplu in final cand Vera Farmiga a vorbit la microfon in biserica. Va asigur ca asa ceva este imposibil in realitate. O femeie sa vorbeasca adunarii este inimaginabil. Ar fi fost scoasa din biserica fara menajamente.
   Am avut contact cu baptistii si vreau sa va asigur ca sunt oameni de bine. Din pacate religia lor genereaza probleme sociale. Acesti oameni sunt foarte convinsi ca datorita lui Cristos toate pacatele lor sunt iertate. Daca nevasta iti pune coarne nu are nici o mustrare de constiinta pentru ca este fff convinsa ca afacerea este clasata din start datorita lui Cristos. Si nu numai atat, dar fratzii si surorile din biserica ii vor gasi scuze bine argumentate cu citate din biblie. In final incornoratul de sot poarta toata vina pentru ca nefacand parte din gasca lor este considerat ca anticrist si deci apriori este cu diavolul. Deja cred ca a-ti inteles cum functioneaza sistemul lor. Dar sa revenim la oile noastre. Filmul a fost lucrat la amanunt. Desii cred ca filmul a fost facut cu bani proveniti de la botezatzi, trebuie sa recunosc ca s-au facut mari concesii. Vreau sa spun ca filmul este vizionabil.

  6. IKON | 2012-07-18

   Credinta e singura manifestare a omului prin care poate lua contact cu Dumnezeu …..un film bun .Multumim filmeHD. 🙂

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net