Vizioneaza filme online

History of the World in 2 Hours – Istoria lumii în 2 ore (2011) – filme online

Cum ar fi sa povestim întreaga istorie a lumii? Cum ar fi dacă am putea-o face în doar 2 ore? Acest documentar online încearcă să facă asta … de la Big Bang până în prezent … în doar 2 ore 🙂

IMDB : 7,0

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

75 Responses to History of the World in 2 Hours – Istoria lumii în 2 ore (2011) – filme online

 1. iulian a comentat: 21/07/2016 ora 15:23

  IN CONCLUZIE SANTEM NISTE JAVRE LACOME.OAMENI PERVERSI NUMAI DUPA BANI SI AVERE.DORESC SA VINA UN ASTEROID MAI MARE CA PRIMUL.CA NU SE MAI POATE MAICA.

 2. Nu conteaza a comentat: 21/07/2016 ora 10:29

  Multumesc frumos pentru documentar ! 😉

 3. Giliro a comentat: 20/07/2016 ora 23:48

  Filmul este incadrat la “documentar” dar tot la fel de bine se poate incadra si la comedie. Tot ce are logica, este doar partea cu formarea elementelor chimice… deabea acum se complica treaba si nu mai iese socoteala. Acum am materialele… dar cum le combin? Unde este planul de constructie, unde este schita de proiect? Au aparut si ele in final… dar de unde dracu au aparut?! Elementele alea chimice nu se conecteaza singure mereu si mereu in aceeasi forma… ceva inca ne scapa. Mai tirziu apare si neuronul… dar cine aduce softul? neuronul este doar partea de hard care fara soft este materie “moarta”… nimeni nu poate spune ca si softul a aparut tot din elemente chimice, nici nu prea vad cum sa fie posibil sa creezi constiinta, gindirea, rationamentul, logica… din elemente chimice. Evolutia asta a vietii, prezentata aici, este ca “nuca in perete”… ce se poate vedea in acest documentar este doar o presupunere artistica numai buna de a linistii prostimea… ceea ce si naratorul spune la inceput: “Este tot ce ai nevoie sa sti”. PS. in nici un caz nu intra in discutie Dumnezeu… cel putin nu acela din biblie, koran sau alte basme.

 4. victor a comentat: 19/07/2016 ora 13:52

  prima data am citit commurile, spre uimirea mea observ ca majoritatea sustin facerea lumii de catre Dumnezeu; offff, din stiinta se pot observa fenomenele, efectele si nasterea tuturor lucrurilor incepand cu galaxia si in final pe Terra. Poate cineva sa imi spuna ca la vazut pe bunul Dumnezeu sau macar un semn (toiag, straie, mijloc de locomotie etc) ca el exista? se crede orbeste despre cineva care nu exista (posibil) si asta e cel mai vechi sistem politic de a manipula o multime de oameni : religia. Am sa urmaresc documentarul si revin … cu un comm pe masura vizionarii.

  • victor a comentat: 19/07/2016 ora 13:55

   daca ar avea un player, poate l-as urmarii

  • Marius a comentat: 20/07/2016 ora 17:31

   Victoras, uita-te la celula umana daca vrei sa-l vezi pe Dumnezeu. Faptul ca poti sa nu crezi in existenta lui e deja o dovada ca ai fost bine proiectat de el. Laptop-ul de la care tastezi are nevoie de un creator, nu creste singur. (chiar daca n-are decat o inteligenta artificiala).

   • Strauss R. a comentat: 21/07/2016 ora 22:33

    Bine zis Marius..

   • victor a comentat: 24/07/2016 ora 21:44

    Mariusel, sa zicem ca ai dreptate, insa te invit sa urmaresti si alte documentare, materiale despre facerea lumii, apoi fa o medie a informatiilor si in final in sinea ta, fara sa o zici nimanui, ai sa iti schimbi ideile. nu sunt ateu, dar niciodata nu injur de bunul Dumnezeu sau sa fac alte pacate, ca dupa aia a doua zi sa merg la biserica si rog sa fiu iertat, desigur ca fazele astea se repeta in viata unui crestin.

  • Nic a comentat: 21/07/2016 ora 00:18

   Dap…si totusi, ce nu explica acest documentar, de fapt niciunul pe aceasta tema, ca nu-i chiar primul, este modul in care a aparut, in conditii de lipsa totala a vreunei legi a fizicii, primul boson sau orice-ti imaginezi tu,cu masa sau fara masa. Tine cont ca vorbesc de acel moment in care in acest gol infinit nu exista nimic. Iar daca poti sa intelegi ce inseamna nimicul, poate reusesti tu sa-mi gasesti vreun argument stiintific vis-a-vis de ce ti-am spus mai sus. Sa nu-mi dai ca exmplu acceleratorul de particule din Elvetia, ca in acel “vid” creat de ei (totusi acolo exista niste pereti), sunt introdusi artificial niste protoni si accelerati tot artificial. Deci se folosesc de niste legi ale fizicii care nu exitau la momentul de care-ti spun eu.

  • Exorcism . Mw . Lt a comentat: 21/07/2016 ora 05:07

   Dumnezeu este spirit. Nu ai cum sa-L vezi, poti doar sa-L simti. Adica, este posibil sa-L simti, dar nu multi nu-L simt. Daca oamenii nu pot sa-L simta, aceasta nu demonstreaza ca Dumnezeu nu exista. Din contra, demonstreaza ca exista… ceva, adica demonstreaza ca exista… oameni care nu au capacitatea sa simta. Eu stiu ca exista fantome, pentru ca am vazut de mai multe ori. Si nu are importanta daca 1 milion de oameni mi-ar spune ca ei “cred” ca nu exista fantome, pentru ca ei nu au vazut (inca) niciodata una. Daca nu aveti capacitatea sa le vedeti, credeti ce vreti. Exista probabilitatea (cred) sa fie vazute cu ajutorul ochelarilor 3D. Nu stiu sigur, pentru ca nu am incercat niciodata, eu le-am vazut fara ochelari. Eu nu va sfatuiesc sa incercati, dar, daca vedeti o fantoma sa nu va speriati si mai ales, sa nu o atacati niciodata. Ele nu sunt agresive. Atentie ca demonii sunt altceva, alta “specie”, cu ei este diferita situatia, adica… nasoala.

  • ion a comentat: 22/08/2016 ora 23:42

   nu cred ca LA vazut cineva.Dar daca stai sa analizezi toate evenimentele,coincidentele si intamplarile parca incepe sa se contureze un plan.Un plan care seamana foarte bine cu proectele de teraformare ale noastre.Bineanteles noi inca nu avem mijloace sau cunostinte suficiiente ca sa punem in practica asa ceva,ca sa nu mai vorbim de deplasare la distante mari in spatiu.Dar in ce priveste planeta noastra atunci si nu numai atunci Cineva a avut toate cele necesare.Deci nu ar strica sa te gandesti si la posibilitatea existentei Lui dar bineanteles fara toiag si accesorile descrise de tine.

 5. ion a comentat: 28/08/2015 ora 02:18

  fals documentarul

 6. elisei a comentat: 09/11/2014 ora 21:27

  Doamne da-ne intelepciune cum sa fim in aceasta lume! lumea a fost facuta de Dumnezeu! Totul e prea perfect !!! Domnul sa va ilumineze minte si atunci o sa pricepeti !

  • PreaFericit . Mw . Lt a comentat: 21/07/2016 ora 05:28

   Adica Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne dea intelepciune, dar mai intai minte (pentru ca sunt multi care au mare nevoie de minte, creier si alti neuroni.) Carevasazica, Dumnezeu sa ne dea si sa ne ajute , nu iahve sau ala… all.ahh sau domnul… NuStiuCare sau Zeus sau Zamolxe, etc. Si… nu il mai confundati pe Iisus cu Dumnezeu. Nu stiu de ce in anul 325 imparatul Constantin a hotarat (si decretat) ca Iisus sa fie considerat Dumnezeu. Dar de atunci… asta e…!

   • ion a comentat: 22/08/2016 ora 23:44

    nu e polemica religioasa.lasa prostiile.

  • misteru a comentat: 11/08/2016 ora 04:34

   ai spus si tu adevarul odata si ai mintit:) totul e prea perfect… alta duma…. culca te ca poate e vremea de nani. lasa tu filozofiile, ok pui?

 7. Firescu Marin a comentat: 09/11/2014 ora 19:30

  Ma numesc Firescu Marin Am lucrat o viata.Cum s-a nscut universul? Ce suntem noi pe acest pamant?Am gasit un unicat TIPAR,si care i-am dat denumirea de ”Formula generala al materiei universului”Acest Tipar are urmatoarea fraza,sau enunt [Un volum mare,se strange intr-un volum mic energetic,numit FOCAR ,energiile participante sunt fortele naturale,fizice,chimice,elec-mag.Energia volumului mic focar.Va creia
  din nou,un nou volum mare] Aceasta lege este foarte hermetica naturala.Ea este creatorul materiei.Ea a dat nastere in evolutie universului.Principiul general putere al tiparului.Da circulatia materiei,dupa enuntul formulei.Mai presus.Acest tipar a dat nastere in evolutie la apa marilor trupul omului,viet.plante.Ea este creatorul tuturor universurilor.Secretul urias natural.Materia circula dupa tipar.Dar ramane,si imprimata creatorului tiparul,sau formulei Ex:Circulatia sanguina”aplicam sistemul tiparul” Un volum mare circulatia mare,se strange in focar care este”inima” Focarul inima,va creia un nou volum mare,si anume circulatia mica.Acest sistem este ca o clepsidra.Sau evolutia trupului a fost creata de acest tipar.Dand circulatia snguina.Materia ramana imprimata tiparului,cu focarul inima.Apoi viata.Materia sanguina circula dupa drumul construit natural Acest tipar este secretul urias natural.La evolutia trup om,viet. plante.Alt ex:Vazul.Rog scuzati simplitatea,eu vreau sa arat,noua descoperire.Aplic tiparul.Un volum mare,de obiecte,ce radiaza din natura.Se strange in focarele lentilelor globului ocular.Focarul,va da nastere altui volum mare,indentic oglinda,pe neuroni cerebrali.Alt ex:Auzul,un volum mare,de zgomote din natura etc. Se strange in focarul timpanul.Focarul va da nastere altui volum mare,de zgomote pe neuroni cerebrali.Sau asa circula materia,fie al sunetului,sau materie lichida,solida gazoasa in sistemul ”respiratie”unde acum focarul sunt plamanii.Acest tipar da ”inteligenta materiei”Iar focarul gen.putere.Da nastere neuronilor cerebrali.Sau in celula organica,focarul este nucleul celulei.Iar volumul mare este citoplasma.Materia anorganica.Nucleul focar sunt neutroni,si protoni.Iar volumul mare sunt electronii.Tot acest tipar,a const. materia anorganica.si universul.Focarele sunt stelele.focare evoluate sunt nucleul galaxiilor.Am gasit ca spatiul infinit.Este producator al energiei magnetice.Aplic tiparul.Un volum mare spatiul infinit,cu energia magnetica,se strange in focar energetic.Este inceputul nasterii universului etc. Acest tipar a lucrat mill.de ani la evolutia tuturor vietii de pe planeta.Infinite forme de materii,si energii.fizice,chimice,elec-mag.Sunt obligate de natura tiparului,sa circule dupa sistemul unic acestui tipar.Rezulta infinite forme de viata,si apar genetic dupa energia care a lucrat in tipar etc
  Am gasit,ca omul este microcosmos al universului prin trup.Iar femeia este prin trup mama noastra planeta.Sau uterul planetei,a fost apa marilor.Timpul la noi este rapid.Unde miliarde de ani de evolutie,al universului.Planeta stie de acest lucru.Ne creaza chipul dupa evol. universului,dar in timp rapid de milioane de ani.Copilul este mai ultra rapid 9 luni,si este rezultatul al celor doua evolutii al universului,si al trupului in apa marilor.Adevarul iese la lumine ,Copilul sau embrionul se developeaza,in apa uterului,care a luat locul apei marilor etc. E-mail [email protected]

  • ion a comentat: 22/08/2016 ora 23:46

   tataie esti sarit de pe sina

 8. Firescu Marin a comentat: 07/10/2014 ora 00:55

  Am vizionat,cele doua ore de viata al evolutiei universului,si al microcosmosul universului”numit omul” Fimul si gandirea acestei evoluti,este foarte eronat.Am incercat personal,intr-o viata de om,sa descifrez tainele si misterul acestei vieti.Am ajuns sa formulez.Trei formule generale naturale.Formula generala al materiei universului.Aceasta formula gen.naturala.Construieste in evolutie universul ce-l mare.Iar prima energie,este.Magnetismul produs de catre spatiul infinit.Formula gen.al materiei universului.Are puterea de organizatie al tuturor fenomenelor fizice,chimice,elec-magnetice.Ea org.si primi atomi din univers.Care este ”hidrogenul”el da nastere la helui,prin temperaturi inalte.Sunt etape bine aratate si in film,la evolutia universului.Dar am gasit codul dupa care lucreaza planeta,la constr.trup om,plante,vietuitoare,”Codul este asa cum a evoluat universul in miliarde de ani.In timp rapid de mill. de ani.Apa marilor va constr.trupul omului etc.Indentic urmarind evolutia universului mare.Iar culmea savantica naturala.Tot formula generala al materiei universului.Este constr. in evolutie al omului plante,viet. Rog a se scrie pe internet firescu marin,sau formula generala al materiei universului.Am multe comentarii scrise asupra celor descoperite de mine.Femeia noastra poarta apa marilor,prin uterul ei.Unde s-a evoluat omul-femeia.Indentic prima evolutie a embrionului uman etc.Este in apa uterului matern,sau al uterului femeii astrale planeta noastra.Unde a contribuit cu chimia apei marilor,si al substantelor.Culmea savantica naturala”Omul viata terestra ,dam nastere tot formulei gen.al materiei universului.In infinite forme al vietii pe planeta.Dam nastere.Unui unicatSi anume Organizatorul materiei,al universului.Si organizatorul evolutiei trupului omului in apa marilor.Aceasta formula poate fi comparata cu”Autoputernicul Dumnezeul creator al tuturor lumilor.Cunoastera acestei puteri noi nascute,din mintea unui om.Poate infrana doamne fereste al treilea razboi nuclear etc. Ma numesc Firescu Marin etate 70 ani,si am nanunscrisul al unei vieti”secretul materiei universului.Cu noua formula foarte ”hermetica naturala” Ea nea creiat.Iar prin evolutia moderna.Care tot ea a participat la evolutia noastra terestra.Ne poate Autodistruge viata noastra terestra. E-mail [email protected] Eu locuiesc in Israel,sunt un om foarte simplu.Pe cat de simpla pare aceasta form.gen.al materiei universului.Ea a organizat trupul universului.Iar chipul nostru,sa semene,in timp foarte rapid,fata de timpul universului.Cu universul cel mare. daruiesc totul pe gratis pentru un cuvant.Pace in omenire. Cu stima

  • ion a comentat: 22/08/2016 ora 23:49

   Respectele mele pentru varsta inaintata dar a sosit momentul sa mergi la nenea psihiatru.

 9. Bogdan a comentat: 02/07/2014 ora 08:31

  Nimeni nu spune ca noi nu suntem creati de Dumnezeu in acest documentar. Documentarul acesta arata doar cum am fost creati. Oamenii nu au fost creati pur si simplu prin introducerea lor pe pamant in forma fizica actuala. Samanta (nucleul) este Big Bangul restul e istorie din care facem parte si noi cele 6-7 miliarde de oameni de pe aceasta planeta plus inca probabil alte specii de viata in univers. Oameni indoctrinati de teorii stravechi, de legende, povesti nemuritoare vor fi tot timpul pana vor aparea niste dovezi care sa elimine aceasta minciuna care continua 2000 de ani. Am doar 18 ani tinerii din ziua de azi gandesc total diferit de cei trecuti de varsta a 2 a vor revolutiona lumea intr-un fel sau altul.

 10. catalin a comentat: 24/06/2014 ora 21:14

  Oameni buni voi va credeti aceste tonterii??totul e o minciuna, noi nu ne tragem nici din soparle din mare sau din maimute cum zioc acesti oameni care incearca sa ne spele mintile,pe noi ne a creat Bunul Dumnezeu.
  Daca ne tragem din maimute de ce maimutele din ziua de azi nu se transforma in oameni cu toate ca au atata stiinta cum zic ei ca au sau de ce nu pot da viata unei persoane.Nu uitati Dumnezeu nea creat si iubitil cu adevarat.
  Va multumesc.

 11. claudiu a comentat: 05/04/2014 ora 10:45

  Da fost foarte fain dar totusi Dumnezeu a fost creat la fel ca si noi si noi din Bing-Bang…oricum este foarte interesant

  • ion a comentat: 22/08/2016 ora 23:52

   se spune ca la inceput a fost cuvantul deci big-bangul a fost ulterior.intrebarea e cine a rostit cuvantul? 😀

 12. cata a comentat: 07/03/2014 ora 15:54

  merita vazut! pentru ceea ce si-a propus(o istorie in mare) e destul de bun.

 13. Cristii a comentat: 08/01/2014 ora 15:31

  Frumos am aflat multe din el !! Nota 10…

 14. ionel a comentat: 15/12/2013 ora 08:54

  Superb.Cat de minunata e evolutia!

 15. Cineva a comentat: 01/12/2013 ora 16:19

  Ideile expuse aici sunt multe si diferite…

 16. bogdan a comentat: 16/10/2013 ora 14:36

  prieteni,voi aveti puterea de a credepe langa ceea ce este in aceste film,faptul ca suntem experimente pe ADN?
  de ce credeti ca fiecare civilizatia a avut apocalipsa ei?
  puneti cap la cap informatiile si veti vedea ce si cine suntem

 17. Maria a comentat: 23/09/2013 ora 01:39

  Dragii mei,
  pentru cei care doar atat au inteles, teoria evolutionista nu spune ca suntem rude doar cu maimuta ci ne comunica cum ca noi si primatele avem multe lucruri in comun (genetic, fizic, etc.), ceea ce inseamna ca ne inrudim cu ele. Dar ne inrudim de asemenea cu toate animalele pamantului, in mai mica sau mai mare masura. Probabil si cu plantele la un moment dat, din punct de vedere chimic, chiar cu pamantul, roca, aerul, apa, ceea ce ne arata ca tot ce este pe aceasta planeta (chiar si spatiul cosmic atat cat ne este cunoscut) are la baza aceleasi elemente in doze si combinatii diferite si sunt in continua schimbare, microevolutie si macroevolutie. Ideea e ca tot ce azi e natura vie si moarta pe pamant pleaca din acelasi loc si oricat ati dori dumneavoastra sa credeti altceva, e de ajuns sa priviti in jur.
  Separat de natura moarta, sa dam un exemplu apropiat noua, un animal cu care ne inrudim foarte putin, cainele domestic – ce diferente sunt intre noi si el de fapt? Doar de specie! E construit exact la fel ca dumneavoastra, isi foloseste ochii pt vaz, plamanii ii servesc respiratiei, dar totusi arata atat de diferit… Bineinteles ca sunt si alte specii putin mai alfel construite decat mine si amicul meu, cainele. Fiecare in functie de zona, mediu, clima, hrana, animalele din jur.
  E vorba de apa si putina caldura. Pe urma de adaptare, supravietuire si din nou, evolutie. Care de fapt ce inseamna? Mici mutatii sau adaptari de mediu transmise generatiilor urmatoare, proces care are loc in perioade foarte lungi de timp, de aceea nu le putem percepe atat de concret. Un singur lucru, pentru aceia care nu cred in evolutie si se intreaba de ce astazi maimutele nu mai produc oameni. Maimutele nu au dat nastere pur si simplu intr-o zi unui om sau unui individ foarte asemanator omului. Si cine spune ca peste inca zece milenii nu vor fi cimpanzeii (mai ales ca ei sunt si dotati fizic – mersul biped, tarsiene si metatarsiene bine determinate, degetul mare opozabil, gesturi, mimica) sau chiar cainii urmatoarea specie dominanta pe pamant? Doar sunt multe specii care prezinta un grad ridicat de inteligenta, asta vedem cu totii. Mereu dispar specii, si mereu apar altele noi, care nu erau cunoscute. Lumea e in continua schimbare, viata care nu se poate adapta dispare (sau dispare din cauza omului dar asta e o alta discutie) iar specii noi, adaptate, inlocuiesc golul.
  Va inteleg nevoia de dumnezeu, e comfortabil sa sti ca cineva te priveste, are grija de tine, iti da ce ai nevoie… Cred ca e mai simplu asa. E greu sa sti ca esti singur si aici ma refer fara dumnezeu (nu stiu ce mai e prin spatiul asta). Dar sa gandim putin mai mult si inca o data, sa privim cu adevarat in jur 🙂
  Va multumesc

  • ion a comentat: 22/08/2016 ora 23:55

   mutatia nu este un lucru benefic pentru o fiinta.mutatia duce fara exceptie la moarte.ar fi bine sa spui adaptare la mediu,conditii,etc.

 18. denisa a comentat: 28/07/2013 ora 09:25

  mie mi se pare ceva intre mit si realitate.nimeni nu poate spune concret ce s-a intamplat.parerile sunt impartite.e destul de dragut documentarul.nu pot spune ca am pierdut timpul cu el. multumim filme hd !!!

 19. jony a comentat: 20/07/2013 ora 18:07

  personal nu cred in bing bang,evolutie ,maimute..etc,dar daca exista Dumnezeu si nu cred sunt terminat!cine imi garanteaza ziua de maine,stiinta?

 20. Dani a comentat: 15/07/2013 ora 23:40

  Un documentar de nota 10.Daca s-ar introduce asa ceva in invatamant in locul religiei, ar fii mult mai bine… Pun pariu ca multi crestinopati s-au uitat degeaba la documentar.PS: Nu ma iau de religie, dar totusi tu nu ti-ai pus cateva intrebari despre zeul tau??

 21. Petru a comentat: 17/06/2013 ora 10:51

  o prostie!

 22. db a comentat: 22/04/2013 ora 14:01

  Ridicol…un univers atat de perfect structurat la mila unui “big bang”…

  • ion a comentat: 23/08/2016 ora 00:00

   de unde sti ca e perfect structurat ca doar nu ai parasit pamantul si te-ai fatait prin cosmos?si de unde sti exact ce a fost atunci? exista mrtori ?numai speculatii.

 23. ANDYopm a comentat: 20/04/2013 ora 02:49

  Cel mai bun si compact documentar pe care l-am vazut vre-o data !

  Eu recomand chiar sa fie preluat de Ministerul Invatamantului si introdus in programa.

 24. Valentin a comentat: 24/03/2013 ora 13:30

  Foarte interesant , poti invata multe !

 25. cosmin a comentat: 12/03/2013 ora 23:38

  cel mai prost documentar!!!!!

 26. exilatul a comentat: 06/03/2013 ora 23:55

  Nimeni poate sti cu adevarat ce s-a intamplat. Asa cum au gresit in afirmatii, teorii, filozofii majoritea oamenilor de stiinta din diferite epoci
  asa gresesc si cei in ziua de azi. Filozofii greci au gresit, multi oameni de stiinta din epoca medievala au gresit…L. da Vinci, Newton au gresit in multe teorii..si se pare ca si Einstein. E mai plauzibila crearea universului de catre Dumnezeu decat de stiinta. Nu vom putea intelege totul pt ca mintea noastra este finita si este imposibil sa le stim pe toate

 27. Elenya a comentat: 04/02/2013 ora 06:30

  Un super documentar!!!!!!!!! 10 😉

 28. asx a comentat: 20/12/2012 ora 02:34

  sincer acu ….despre ce vorbim aici …big bang ul de care ntreaba toata lumea aici …raspunsul e simplu de dat cu pararea si de criticat e usor ….daca tot sunteti amatori de documentare si aveti niste nelamuriri …cred ca indicat e sa cautam sursa rezolvarii neclaritatilor pt ca asa evoluam noi ca persoane …daca cautati putin cum a fost formata aceasta planeta draga noua o sa aflam ca totul a plecat de la un praj cosmic adica de la nimic si cum unu puls unu fac doi …asa a inceput sa apara din praf piatra care la randul ei a fuzionat cu alte pietre rezultand unele mai mari …luna de examplu a fost bombardata constant de meteoriti …pana intr un punct ptr ca acei meteoriti au fuzionat cu luna …e atat de imposibil ca un “meteorit” care orbiteaza in jurul unei planeta oricare sa devieze de la axa sa…cineva a spus…”Poate va mai avea loc un cataclysm ca pe vremea dinozaurilor si omenirea va intra intr-o noua era a evolutiei vietii pe terra” mult mai prospera cu siguranta …vb lumea de neuroni pe aici ….aia nu fac treaba singuri trebuie sa ii pui la treaba ….sa citesti sa te documtezi …si din toate intrebarile cititde de mine din comentarii (unele aberante chiar) sunt adresate parca de omeni parca prea putin documentati …daca e o nelamurire atat de mare hai sa imi pun neuronii la treaba si sa ma documentez sa trag o concluzie nu sa astept raspuns …am citit la un moment dat de fortele existente ….sa ne documentam cum ar fi daca de exemplu himalia nu ar mai exista …o sa fiti uimiti cat de multe lucruri se pot schimba pe draga noastra planeta din cauza unui munte …

 29. janina a comentat: 17/12/2012 ora 00:03

  Foarte bine croomat respect pentru comentariul tau intrebarile pe care ti le pui sunt foarte logice iar cei ce au facut documentarul nu ar sti ce sa iti raspunda probabil ti-ar zice hai sa astetam pana la viitorul big bang

 30. Mihai a comentat: 16/12/2012 ora 20:50

  Le stim pe toate si acum ce facem?….peste 6 ore iti este foame, poate frig…deci?! Nimeni nu-ti va da nimic gratis daca stii toate astea…insa moartea e gratis! asa ca spor la cautat adevarul eu ma duc sa fac niste covrigi sa ii vand :)))

 31. lorena a comentat: 07/12/2012 ora 02:59

  Cineva a scris mai inainte ca tot ce se intanmpla in lume are un sens.Marturisesc ca si eu am crezut aceasta mult timp. Acum cred ca noi suntem cei care dam un anumit sens vietii, ca doar suntem dotati cu un liber arbitru (chiar daca de cele mai multe ori alegerile noastre sunt conditionate de convingeri, de emotii sau de educatie) . Daca nu ne place sa ne punem intrebari si traim pe pilot automat, viata are un sens nestiut si neinteles….Cineva spunea ca pacatul original s-a produs in momentul in care am schimbat uimirea in curiositate…Filmul acesta este un exercitiu pentru o minte structurata si carteziana, filme ca acestea sunt multe…Intr-o lume in care informatia este atat de usor de procurat este necesar sa facem o selectie pentru ca altfel prierdem timpul aiurea…

 32. religia vs harap alb a comentat: 06/11/2012 ora 16:40

  Da domne asa este….Aron Ra atotputernicul impreuna ca Zeus,ajutati de Jupiter au creat Universul.Asta a fost cauza primordiala.Este dovedit stiintific,si cel putin corect din punct de vedere logic si teologic.
  Este trist ca in 2012(acum vorbesc serios!)mai sunt oameni care inca mai aduc in discutie religia pe un ton serios,avand in vedere toate informatiile care la avem la dispozitie.Nu trebuie neaparat sa fii om de stiinta ca sa intelegi anumite lucruri,ci doar sa gandesti stiintific.Stiinta este o metodologie.Dar poate unii nu sunt facuti pentru asa ceva,poate prefera iubirea dumnezeiasca,datatoare de viata.cel care spune asa(da, chiar el ,creatorul):
  Numeri 31-17 Acum,dar,omoriti pe orice prunc de parte barbateasca.si omoriti pe orice femeie care a cunoscut un barbat culcindu-se cu el.
  Exodul 11-5 si toti intaii nascuti din tara Egiptului vor muri,de la intiiul nascut al lui Faraon,care sade pe scaunul de domnie,pana la intiiul nascut al roabei cara sta la risnita,si pana la toti intaii nacuti al dobitoacelor

  • ion a comentat: 23/08/2016 ora 00:07

   domnule in primul rand e AMON RA care era zeul soare.in al doilea rand stiinta noastra e formate din foarte putine legi si foarte multe ipoteze.stiina se numeste doar atunci cand poti reproduce fenomenul in conditie de laborator.atunci si numai atunci e stiinta.

 33. croomat a comentat: 30/10/2012 ora 01:08

  Ca simplu muritor de rand ce a vazut documentarul am ajuns la o concluzie: slabut documentarul. Mi-a creat mai multe intrebari logice cum ar fi: 1. ce a produs Big Bang-ul? 2. fortele existente au fost create de cineva dinainte? 3. de ce nu mai evoluam? de ce acum din cimpanzei “nu ies” macar o progenitura jumatate om jumatate maimuta ? sau de ce e totul perfect si se pastreaza in regnul animal aceleasi lanturi trofice si nu intervin exceptii, adaptabilitati? 4.in film se foloseste termenul cronologic B.C (before Christ) si A.D (after death ) ce importanta are daca nu este sugerat nimic in legatura cu evenimentul asta pentru importanta omenirii? 5. in geneza se spune ca lumea a fost creata in 6 zile, ganditi-va “ziua” nu trebuia sa aibe neaparat 24 ore, puteau sa treaca zeci de ani efectiv intre zile de aceea dinozaurii nu au fost contemporani cu oamenii pentru ca exista posibilitatea de a fi disparut pana in ziua a 6 a cand era creat omul.
  6. cea mai mare minciuna pe care o poti zice este sa spui ca din materie anorganica se face in timp materie organica, formula corecta fiind materie anorganica + suflu Dumnezeiesc = materie organica
  7. trebuie sa fii cretin sa crezi ca stra…..bunicul tau era un amfibian. Fiecare cu parerea lui, eu v-am spus-o pe a mea. Cu respect!

 34. anpeal a comentat: 28/10/2012 ora 21:43

  Totul este mult mai simplu,noi oamenii suntem proprii nostri sclavi.Tot ce gandim devine adevarat, tot ce ne dorim se intampla.Sunt prea multe dovezi ca nimic nu e intamplator, tot ce intampla are un sens. Exista sigur un Creator care aranjeaza ce se intampla. Singura noastra certitudine este ca toti murim, inclusiv civilizatiile.
  ,,ne om” , cu cei14 miliarde de neuroni pe care ii ai, functionand la capacitate maxima, ti-ai dat seama ca nu exista Dumnezeu?

 35. teu a comentat: 15/10/2012 ora 16:42

  Am vorbit despre Univers in ora de Ed. tehnologica, iar primele erau materii prime si materiale feroase si aici se pomeneste despre fier si am tot discutat despre Pamant, chiar si o teorie legata de disparitia lui. Profesorul ne-a spus despre acest documentar, asa ca in aceeasi zi l-am vazut. E interesant , dar poti avea o multime de idei legate de aparitia unei ” aparitii”. 🙂

 36. vercigentorix a comentat: 04/10/2012 ora 23:53

  Da,foarte stiintifica teoria asta a evolutionismului; numai ca nu ne spune nimeni, Big-Bang-ul este efectul carei cauze? Rog pe cei care se considera rude cu maimuta sa-si raspunda.

 37. Genu a comentat: 04/10/2012 ora 14:01

  destul de bun,dar mai trebuia lucrat la el…

 38. fata a comentat: 29/09/2012 ora 17:56

  super nu rata

 39. ne om a comentat: 23/09/2012 ora 05:01

  om.. nu e la moda sa fii ateu.. dar daca ai macar un neuron care merge in proportii relativ normale poti sa iti dai seama ca nu exista dumnezeu ala in care crezi tu

  • ion a comentat: 23/08/2016 ora 00:08

   nu exista altul

 40. Geon a comentat: 21/09/2012 ora 13:21

  Un documentar foarte bun , intelegi foarte multe din el .
  @baietii cu D-zeu , va pierdeti timpul pe pamant aiurea .

 41. togan a comentat: 20/09/2012 ora 23:21

  nu-i la moda sa fii ateu….doar ca in ziua de azi ai aces la mai multa informatie care iti da de gandit…

 42. om a comentat: 19/09/2012 ora 22:07

  Propaganda impotriva Lui Dumnezeu…. E plina lumea astazi de asa ceva, teorii care de care mai dastapte, care, culmea, se schimba de la o zi la alta.
  Doar e la moda sa fi ateu, nu?

 43. Klaus a comentat: 19/09/2012 ora 01:12

  Un documentar slab…foarte bun ptr cei care au lipsit la orele de istorie si care nu au nimic din ceea ce se numeste ,,cultura generala,,!….pe langa faptul ca e tendentios e o mare pierdere de timp…

 44. ionescu a comentat: 18/09/2012 ora 17:55

  Orice civilizatie cind ajunge la apogeu se autodistruge…..noi am intrat pe ultima suta de metri,depinde de noi cum fructificam toate aceste eforturi atit de perfect sincronizate parca pentru a ne ajuta in existenta noastra…..iar noi sa ne inclinam respectuos in fata acestei maretii .Documentarul nu mi-a adus raspunsurile la intrebarile care oricum ni le punem toti in anumite momente,culmea este ca acest film m-a pus in incurcatura si mai mult.Prin teoria probabilitatilor care ar fost procentul ca toate lucrurile sa se intimple exact si atit de cursiv pe parcursul acestei istorii ca sa fim EXACT ce sintem astazi.

 45. andre a comentat: 18/09/2012 ora 16:08

  10 cu 1000 de stelute merita sa va utati un documentar superb bv filmehd 🙂 🙂

 46. tony a comentat: 18/09/2012 ora 05:31

  😕 si care e rolul lui dumnezeu in povestea asta? suntem totusi prea multi pentru un pamant atat de mic :mrgreen: avem nevoie de mai multe razboaie de mai multe boli create in laboratoare e nevoie de mai multe cataclisme naturale cutremure inundatii incendii pentru a echilibra balanta si a tine aceasta civilizatie sub control civilizatie ce sa inmultit excesiv precum sobolanii sau lacustele distrugand aceasta planeta creata in miliarde de ani 😆

 47. alyosha a comentat: 17/09/2012 ora 23:27

  asta ar trebui sa ne dea de gandit ca universal nu s-a oprit din evolutie si in curand (in decursul a catorva milioane de ani) oamenii si fiintele de pe pamant vor evoua incontinuu doar ca noi nu avem sufficient timp sa vedem asta. Poate va mai avea loc un cataclysm ca pe vremea dinozaurilor si omenirea va intra intr-o noua era a evolutiei vietii pe terra.

 48. terra a comentat: 17/09/2012 ora 22:22

  awesome !

 49. Dorina P. a comentat: 17/09/2012 ora 21:39

  Excepţional film ! Mulţumesc filmeHD

 50. Raul a comentat: 17/09/2012 ora 21:29

  Doua ore nu este egal cu 88 de minute :mrgreen: !!!!

 51. Bogumil a comentat: 17/09/2012 ora 21:14

  ganditi-va un pic si veti vedea ca am dreptate si nu fabulez:

  exact cum la ora actuala datorita imbunatatirii telescopului hubble putem vedea cum i-au nastere stele constelatii si mici sisteme solare, (mini universe)
  asa probabil cei inainte de noi in univers ne-au privit cum ne dezvoltam noi…
  tema pt. toti:
  la urma urmei dumnezeu este extraterestru sau nu ?!

 52. Bogumil a comentat: 17/09/2012 ora 21:04

  ok si extraterestrii unde sunt ?

  io propun sa nu “punem botul” la tot ce ni se indruga de catre unii “experti” care cred ca stiu totul cand de fapt inca descopera ca nu stiu nimic despre rase foarte evoluate care au trait pe pamint si care au construit in trecutul foarte indepartat al evolutiei pamintului niste constructii care rezista mai bine decit cele pe care le facem astazi pozitionate foarte atent si maiestrite cu atita precizie si dibacie incat nu intra o lama sau un fir de par intre blocuri masive de roci pe care cu tehnologia de azi abia le putem taia si prelucra…
  exemple?: puma punku, goblekotepae, saksauaman si altele… prin Peru care sunt foarte inexplicabile si expertii sunt foarte contrariati despre origini, modul de constructie sau scopul lor…
  vizionare placuta !

 53. LEO a comentat: 17/09/2012 ora 18:03

  interesant ,f frumos

 54. Talmaciu Cristian a comentat: 17/09/2012 ora 16:54

  super 🙂

 55. c a comentat: 17/09/2012 ora 16:13

  americani de doi lei… nici nu incepe bine documentarul ca au si bagat pe gat petrolul… de cand produce natura diezel????

 56. antonecscu a comentat: 17/09/2012 ora 13:31

  da un documentar foarte bun merita vazut e interesant sa sti istoria omeniri.

 57. catalin a comentat: 17/09/2012 ora 02:56

  un documentar de nota 10

 58. iulian a comentat: 17/09/2012 ora 01:26

  Avem totul il stapanim evoluam urmeza sa cucerim cu adevarat ,daca nu vom fi distrusi de propria existenta!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *