Hollow Man – Omul invizibil (2000) – filme online

Hollow Man – Omul invizibil (2000) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Oscar.

Ideea invizibilităţii umane a intrigat omenirea timp de câteva secole. Transmis din generaţie în generaţie, prin viu grai şi literatură, acest subiect fascinant este acum pe cale de a fi explorat de către renumitul regizor Paul Verhoeven într-un thriller provocator şi plin de suspans “Invizibil şi periculos”.
În acest film captivant elaborat de mintea fertilă a lui Verhoeven, omul de ştiinţă superdotat, Sebastian Caine (Kevin Bacon), descoperă un ser care induce vizibilitatea totală. Transformarea sa remarcabilă are ca rezultat o putere inimaginabilă,care pare să-i sufoce simţul moralităţii şi care va avea un deznodământ năprasnic şi înspăimântător. ” Esre uimitor ce poţi face atunci când nu mai ai cum să te priveşti în oglindă”, afirma Caine.
Aceasta dramă neobişnuită îl are în centrul atenţiei pe acest om de ştiinţă strălucit, arogant dar carismatic, care conduce un proiect de cercetare strict secret în guvernul american pentru aflarea secretului invizibilităţii. Atunci când formula invizibilităţii este testată cu succes pe animale,Caine, aflat în culmea fericirii, nesocoteşte cu încăpăţânare ordinele Pentagon-ului şi o experimentează pe propria persoană.
Din nefericire, acest joc periculos ia o turnură complet nedorită din momentul în care procedura nu poate fi inversată. Caine,’omul invizibil’ şi asistenţii săi Linda McKay (Elisabeth Shue) şi Matthew Kensington (Josh Brolin), luptă cu disperare să contracareze efectul. Însă, invizibilul Caine, mânat de tendinţe megalomanice latente, devine curând intoxicat de substanţa sa nou descoperită. Laboratorul secret se transformă într-o casă divizată atunci când oamenii de ştiinţă îşi dau seama că, dintr-o dată, conducătorul lor îi considera drept o ameninţare la existenţa sa.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Inception - Începutul ( 2010 )
Bomb City ( 2017 )
Children of the Corn: Runaway (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net