Vizioneaza filme online

Hostsonaten – Sonată de Toamnă (1978) – filme online

2 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur.

După ce multă vreme îşi neglijase copiii, celebra pianistă Charlotte Andergast o vizitează pe Eva, una dintre fiicele sale. Spre surprinderea sa, o găseşte aici şi pe Helena, cealaltă fiică, marcată de un handicap mental şi pe care ea însăşi o internase cu ani în urmă într-un sanatoriu. Tensiunea dintre Eva şi mama sa creşte treptat, culminând cu o discuţie în cursul căreia cele două femei dau glas tuturor reproşurilor şi adevărurilor nerostite până atunci.

IMDB : 8,3

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to Hostsonaten – Sonată de Toamnă (1978) – filme online

 1. Neamtu Corina a comentat: 23/04/2016 ora 13:31

  Un film foarte frumos..Nu cred ca putem intelege cine are dreptate si cine nu . Nici despre noi nu avem raspuns la toate intrebarile..E o replica in film: “iti trebuie talent ca sa vezi realitatea si putini oameni il au “.M-a facut sa ma intreb de ce doar cand suntem bolnavi, in fata unei carti, in fata unui ecran cu un film, ca spectatori la o piesa de teatru sau ascultand muzica ne intrebam cine suntem si ce fel de viata traim si nu atunci cand suntem intre oameni ca noi.Poate pentru ca nu avem talent sa traim.Cand suntem fericiti, traim fara sa ne intrebam cine suntem si ce fel de viata avem,Un film tulburator , interpretat si regizat genial.

 2. ioan chirila a comentat: 24/12/2013 ora 15:26

  un film splendid. egreu sspui cine avea dreptate in replicile dintre mama si fiica. totusi fata tebuia sa fie mai ingaduitoarre.eu cred ca pentru un rtist carre-iubeste meseria arta-i pe primulloc.

 3. pepy a comentat: 05/03/2013 ora 15:09

  Un film absolut exceptional, si actorii pe masura. Iulian, ai lasat un comentariu foarte pertinent si frumos care sintetizeaza subiectul filmului si nu prea ai mai lasat loc si pentru alte comentarii care nu-si mai au rostul. Totusi incerc sa scriu ca am avut parte de aceeasi experienta ca mediator intre sotul si fiul meu. Seamana atat de mult situatia din acest film ce cea existenta intre sotul si fiul meu , incat cred ca am inteles ffff bine tot zbuciumul si neputinta uneori a sufletului uman de a exprima ceea ce simte . Cred ca e o mare greseala sa-ti impui vointa , propriului copil. sa vrei sa fie ca tine, fiecare suflet e unic si are propriile lui vise pe care chiar daca nu seamana cu ale tale,trebuie sa-l ajuti sa si le indeplineasca. Majoritaea oamenilor au probleme in a-si exprima sentimentele si de aici toata suferinta. Ulimul dialog dintre mama si fiica a fost cutremurator de sincer si cred ca a lamurit cat de putin lucrurile, ducand spre impacare si iertare. Scenariul acestui film este o Oscar, ca de altfel si regia. Recomand de vizionat neaparat acest film extrem de educativ in sensul exprimarii sentimentelor …….

 4. Valentina a comentat: 24/10/2012 ora 00:31

  Nina, iulian just wow ….ma bucur ca exista oameni ca voi, de la care invat ceva
  Multumesc filmehd, nu numai pt filme ci si pentru posibilitatea de a avea acces la comentarii

 5. stela a comentat: 14/08/2012 ora 22:43

  foarte frumos,bine jucat ,actori unul si unul

 6. IKON a comentat: 14/08/2012 ora 15:31

  O capodopera a cinematografiei …..un film care nu se uita . 😕
  Multumim filmeHD !!!

 7. Nina a comentat: 13/08/2012 ora 20:57

  Un exceptional maestru al analizei sufletului omenesc, al explorarii profunde si fara mila a propriului “eu”…
  Un film impresionant, cu binecunoscuta “marca” Ingmar Bergman.
  Relatiile intra-familiale, relatia mama-fiica,incizia adanca, fara mila in crusta groasa de egoism, iubire de sine, lipsa de sentimente, egocentrismul care si-au pus amprenta pe intreaga existenta a mamei, mutiland si inabusind orice urma de viata si speranta in sufletul Evei si a surorii.
  “A trai” sau doar “a exista”…
  Si, ca si in alte filme ale celebrului regizor, – ma gandesc de ex. la “Fragii salbatici”, slaba, pala licarire de speranta in posibila, firava, tardiva schimbare spre bine, acea urma de zambet abia sesizabila pe chipul mamei , in imaginea finala…”poate ne vom putea ajuta una pe alta, macar acum, inca mai e timp”….

 8. jesmina a comentat: 13/08/2012 ora 16:50

  O adevarata capodopera! Intradevar,genial !

 9. iulian a comentat: 13/08/2012 ora 11:37

  un film genial in regia marelui ingmar bergman, cu liv ulman si ingrid bergman in rolurile principale. suedezul abordeaza latura sensibila a relatiei fragile dintre o mama si-o fiica. regizorul se joaca inca o data cu hatisurile cele mai ascunse pe care le are psihismul uman, o fiica duce cu ea peste ani o problema pe care o intelege cu totul altfel decat mama ei. aceasta din urma, confruntata peste ani e nevoita sa faca fata si sa gestioneze totul cu echilibru. sentimentele, resentimentele se ciocnesc intr-un duo actoricesc fabulos si scoate la iveala nu numai diversitatea trairilor, ci si frumusetea si profunzimea lor, greu de inteles, uneori.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *