Housebound (2014) – filme online

Housebound (2014) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

28 comentarii

Kylie Bucknell e obligată să se întoarcă în casa în care a fost crescută când primeşte ca pedeapsă arestul la domiciliu. Pedeapsa e făcută şi mai insuportabilă de mama sa, Miriam, o mahalagioaică convinsă că are casa infestată de fantome.
Pe de altă parte, când începe şi ea să simtă noaptea zgomote deranjante, Kyle începe să se întrebe dacă ceea ce simte e fructul imaginaţiei sale, sau, într-adevăr, locuinţa e pe mâna unui spirit ostil.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net