How Do You Know (2010) – Filme online

How Do You Know (2010) – Filme online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
5.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Lisa (Witherspoon) este o femeie ale cărei abilităţi şi preocupări atletice reprezentau pasiunea vieţii ei, pentru că a practicat sportul din fragedă copilărie. Când ea se trezeşte însă eliminată din echipă, toate reperele care i-au jalonat anterior viaţa, dispar în neant. Neştiind încotro s-o apuce, Lisa se îndreaptă şovăielnic spre o viaţă de om obişnuit. Aflându-se în această stare imponderabilă, ea se simte atrasă de Matty (Wilson),un jucător renumit de baseball, un afemeiat şi un egoist – un fel de narcisist cu un oarecare cod al onoarei.

George Madison (Rudd) este un businessman onest, a cărei relaţie complicată cu propriul său tată, Charles (Nicholson), ia o altă turnură când George este acuzat de o infracţiune financiară, deşi el nu se simte vinovat cu nimic. În condiţiile în care se vede în pericol de a fi aruncat în închisoare, onestitatea, integritatea şi optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-şi păstra sănătatea mintală.

Înainte ca relaţia Lisei cu Matty să prindă rădăcini, ea îl întâlneşte pe George pentru prima oară în cea mai rea seară din viaţa lor: Lisa a fost dată afară din echipă, iar el ar urma să intre la răcoare. Când toate par a se prăbuşi în jurul lor, ei descoperă că totuşi viaţa le mai poate oferi ceva frumos.

Columbia Pictures prezintă o producţie Gracie Films, un film de James L. Brooks, Cum ştii dacă ai noroc?. În rolurile principale joacă Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd şi Jack Nicholson. Alături de ei apare de asemenea şi Kathryn Hahn. Filmul este scris şi regizat de James L. Brooks. Producţia le aparţine lui James L. Brooks, Paulei Weinstein, lui Laurence Mark şi Julie Ansell. Producătorii executivi sunt John D. Schofield şi Richard Sakai. Directorul de imagine este Janusz Kaminski. Scenografia este semnată de Jeannine Oppewall, iar montajul de Richard Marks, A.C.E. şi Tracey Wadmore-Smith A.C.E. Designerul de Costume este Shay Cunliffe. Muzica e compusă de Hans Zimmer.

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. Lore | 2016-06-06

  abia astept sa il vad mai ales ca imi place distributia:-P

  • Nu mai este filmul | 2016-07-31

   Try again. 😛

 2. BlackDove | 2013-05-12

  aima = sange
  se pronunta “ema”
  lb greaca: αίμα
  daca tot dam lectii, macar sa o facem corect 🙂

 3. Adi | 2013-01-10

  Merita vazut in fiecare zi. O lectie de viata!

 4. elena din troia | 2012-11-21

  buna… ❗ ❗ ❗ ca tot am vazut filmul si vad aici coom ff frumoase de la ema si simona. draga simona daca stii asa de bn lb greaca ,,hema,, inseamna sange nu ,,ema,, . filakia (pupici) :p iti sp o pers care sta de ff multi ani in grecia /si cred ca cunosc limba cat de cat. si fiecare are gen de film care ii place …nu va inteleg atacurile ?? ce aveti de castigat??? 😆 😆 😆 😛

 5. Ion Gheorghe & Vasile | 2012-11-03

  =)) haha fetelor bravo imi place ca va exprimati parerea :)) comm-urile voastre mi-au atras ma-i mult atentia decat filmul:))

 6. simona | 2012-10-23

  hey,ema(stiai ca ema in limba graca inseamna sange?).daca t-i se pare o asa de proasta comedie,hai gandeste-te un pic si tu ce ar insemna sa trebuiasca sa renunti la cariera ta si la tot ceea ce ai facut pana in prezent…sa te4 gasesti a 30 de ani si sa nu stii incotro mergi pt ca nu stii ce altceva sa faci?gandeste-te un pic la asta si peste vre-o cativa ani o sa intru iar pe comentariile filmului astuia si i-mi vei spune…oricum,cititori!!!!….filmul e bun,vede-ti-l!!!!!!

 7. simona | 2012-10-23

  mai ema…chiar asa de prost o duci?pana si de 1 aprilie te uiti la comedii si lasi comentarii de prost gust?mai bine…”attach some strings”…si daca faci comentarii unui film,sa fie pt acel film si nu pt ce-ti place tie.gusturile sunt impartite!!!filmul e bun!!!merita vazut…de cei ce-l pot intelege!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Inception - Începutul ( 2010 )
Bomb City ( 2017 )
Children of the Corn: Runaway (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!