Vizioneaza filme online

How the Universe Works (2010) Serial TV – Sezonul 02

How the Universe Works cuprinde tot ceea ce ține de cosmos: de la Big Bang pana la galaxii, stele, planete și luni…Documentarul este o gura de aer proaspăt pentru toți cei care s-au uitat la un moment dat înspre cer și au început să își pună întrebări…

IMDB : 9,0

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

10 Responses to How the Universe Works (2010) Serial TV – Sezonul 02

 1. cioby a comentat: 03/06/2016 ora 18:46

  Foarte interesant și de urmărit! Eu chiar am fost fascinat și impresionat de puterea și mărimea universului știut!

 2. mari a comentat: 22/02/2016 ora 04:36

  methu selah, tu esti si ignorant, ai scris o ciorba pe care nimeni no o poate digera…Cum ai ajuns la concluzia ca din tot ce este prezentat ca certitudini sunt 99 la suta teoreme si ipoteze? Ai urmarit documentarul macar?

  Stiinta si astrofizica este mereu in cautarea purului adevar si nimic mai mult, mereu bazata pe probe solide si irefutabile. Asa cum evolutia este un fapt si nu o teorema asa si universul cunoscut este bazat pe probe si nu teoreme.

  Bineinteles, sunt anumite chestii pe care nici stiinta nu le poate explica (inca) dar nu poti umple aceste necunoscute cu raspunsuri legate de puterea divina, nu acesta este calea spre aflarea adevarului. Am observat ca oamenii religiosi au o minte foarte inchisa, pur si simplu nu vor sa accepte sau sa puna la indoiala lucrurile pe care le stim pana acum. Asta se numeste ignoranta si cred ca este cel mai mare dusman spre aflarea adevarului.

  • Tiberiu a comentat: 17/06/2016 ora 00:39

   buna mari,
   stiinta si astrofizica este mereu doua sau sunt una? Cele doua,,este mereu in cautare,, de irefutabil si probe solide. Aflarea adevarului nu are dusman, e doar imaginatia ta ca ar avea. Oamenii religiosi exista pentru a-ati pune tu acum aceste intrebari, in viitorul apropriat o sa intelegi si o sa ai mai mult respect pt. ei.
   Apropo, si tu ai scris tot un fel de ciorba, pe care cred ca doar tu ai digerat-o.
   Oricum, sa fi sanatoasa, ca belelele curg!

  • Dragos a comentat: 02/02/2017 ora 20:21

   Am vazut tarziu comentariul tau…1 an, dar nu conteaza. Hai sa facem asa…am urmarit majoritatea documentarelor ce tin de creerea universului . Nu sunt un om religios deci chestia cu mintea ingusta pica. hai sa iti spun eu ce am inteles din documentarele astea: apar niste oameni de stiinta care pe un ton foarte entuziasmat iti spun….nimic ! Totul a aparut in urma unei explozii gigantice a unui punct de energie. Inainte de asta nu era nik…nici timp nici spatiu….pai problem pentru ca punctului de energie ii trebuia timp sa se creeze si putin spatiu in care sa apara. Sistemul solar are 4,5 miliarde ani si a aparut in urma exploziei unei supernove – care traiesc undeva la 10 mld ani- bravo felicitari….si supernova din ce a aparut din explozia a ce? care a trait cat? a aparut la rândul ei din ce ? etc ….la un calcul mic nu iti mai iese varsta universului pe care in urma calculelor au stabilit-o acesti minunati ,, oameni de stiinta,, pe undeva la 13 mld ani. Sa nu ma intelegi gresit ! Nu o sa incep si eu cu Dzeu si creatia divina, fiind un ateu convins, dar pur si simplu explicatiile date mi se par de doi bani, chiar daca sunt spuse de niste oameni care au mult mai multe cunostinte in domeniu. Cand oamenii de stiinta ies pe sticla si spun ,, credem ca s-a intamplat asa,, asta nu mai e stiinta e credinta 🙂

 3. METHUSELAH a comentat: 22/01/2016 ora 18:48

  Ciudat ca niciun documetar nu prezita ce nu se cunoaste pe langa ce s-a observat ca se-ntampla – 99% din ce e prezentat ca certitudini sunt ipoteze si teoreme pe cazuri foarte restranse nicidecum reguli – nu se stie ce gravitatia.
  Multe dintre stiintele moderne sunt mai docmatice si mai rele decat orice religie fanatica, exeplul il gasiti in antropologie cu straturile de fosile si in geologie cu coloana geologica, cine nu intelege sa caute pe internet sau in biblioteca si o sa inteleaga/
  NIMIC NU EXITA FARA DUMNEZEU SI FARA DECALOG stirpea omul va disparea.
  Cine ma contrazice e un idiot cu acces la internet fara curiozitate si idobitocit de atata indoctrinare cu bingbangul in care entropia nu este discutata si e ignorata cu desavarsire, “nasterea stelelor” ca subiect e total ignorata de astrofizicieni si nimeni nu-si pune problema de ce -se discuta la nivelul ipotezei demostrate- cand , au fost urmarite mii de stele la sfarsitul “vietii” lor, sori: pitice, rosii pitice, stele neutronice, pulsari, quasari, mai nou pulsarquasar… de ce? curios nu, fiindca suntem mintiti ca universul e de miliarde de ani si nu se stie si aproximarile sunt pure supozitii.

 4. Mihai a comentat: 17/09/2015 ora 12:15

  Interesant si foarte instructiv documentarul !

 5. Pt anonim a comentat: 08/09/2015 ora 23:20

  @Anonim: Cand te uiti la o stea pe cer care se afla la , de ex , 10 ani lumina TU vezi lumina acelei stele cum era in urma cu 10 ani , deoarece atata timp ia luat luminii sa ajunga in zona noastra , in sistemul nostru. La fel si cu stelele la milioane de ani lumina , le vedem trecutul , insa , in prezent, probabil ele au murit deja.

 6. Anonim a comentat: 07/08/2015 ora 19:06

  Teoretic, daca aceste evenimete sunt cu milioane de ani lumina in urma si noi abia acum le vedem,inseamna ca suntem din viitor si vedem trecutul? sau suntem din trecut si vedem viitorul?

 7. AndreeaEU a comentat: 22/07/2015 ora 01:45

  Superb documentar! Cred ca ar fi nemaipomenit sa-l putem vedea in 3D. Oare exista si sezonul 3? Mersi filmehd pentru tot

 8. Om a comentat: 17/07/2015 ora 02:22

  UP cu sezonul 3! 🙂 :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *