How to Make Love to a Woman (2010) – film online

How to Make Love to a Woman (2010) – film online

Vezi trailer
4.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

How to Make Love to a Woman (2010) – film online

GEN FILM: COMEDIE
4.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

How to make love to a woman este o comedie online care prezinta dilemele unui tanar care nu stie cum sa faca dragoste cu iubita lui, Laura. Andy este un muzician care habar nu are cum sa-si satisfaca prietena. Pe cale de consecinta, apeleaza la colegii sai (printre care si Jenna Jameson care isi joaca propriul rol), muzicieni si ei, pentru a primi sfaturi pertinente. Dar timpul il strange cu usa intrucat se simte amenintat de aparitia vechiului sau prieten din copilarie, chipes si spiritual, Daniel. Toate detaliile picante despre cum se face cu adevarat dragoste, sunt prezentate de Jenna Jameson care “arde” de nerabdare sa va invete toate trucurile necesare pentru a depasi acele bariere ale comunicarii care apar intre femei si barbati sub asternuturi.

.

Anul lansarii: 2010
Regizor: Scott Culver
Distributie:

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

2 comentarii
  1. Adya | 2013-02-02

    Frumos! ^^
    Thanks for upload!

  2. amy10 | 2012-11-21

    Dragut. Mie mi s-a parut amuzant si unele faze au fost comice rau. Filmul este o comedie romantica (indiferent ce comenteaza altii), nu are faze porno si nici nud complet. Cui i s-au parut amuzante filmele gen “American Pie” (primele), probabil le va placea si asta desi e oarecum mai “decent”. Un tip observa ca nu-si satisface prietena sexual si cauta sfaturi peste tot cum sa devina mai bun, desi ceea ce vroia prietena sa era ca el sa-si declare dragostea. Lucru care duce la situatii comice si un final de asteptat.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric
Meet the Blacks (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!