Vizioneaza filme online

How to Murder Your Wife – Cum să-ți ucizi soția? (1965) – filme online

Stanley Ford (Jack Lemmon) duce o viață idilică de burlac. El este un faimos desenator a cărui serie ”Bash Brannigan” îi oferă o casă de lux și un valet full-time, pe Charles (Terry-Thomas). Când se trezește dimineața după o noapte de beție la petrecerea burlacilor unui prieten, constată că este însurat cu o frumoasă blondă care nu vorbește o boabă de engleză. În ciuda protestelor sale inițiale, începe să-i placă viața de bărbat căsătorit și chiar își schimbă caracterul său de odinioară…

IMDB : 6,7

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

11 Responses to How to Murder Your Wife – Cum să-ți ucizi soția? (1965) – filme online

 1. Mircea a comentat: 16/04/2017 ora 22:36

  Revin destul de repede cu o noua postare, scriind consideratii de ordin general, referitoare la arta filmului, dar si la site-ul dumneavoastra. Aveti, din cate am vazut, un grupaj foarte bun de comedii. Aspect pentru care se poate spune fara exagerare, folosindu-se un limbaj accesibil oricui, ca semnificatie, ca sunteti de nota 10+. Desigur, si eu am abordarile mele subiective, deoarece nu pot afirma ca toate comediile se incadreaza in parametri gustului meu, filtate prin prisma nivelului estetic ce este dependent de mediul in care te formezi si de structura sociala. Bun, dar revenind la site, trebuie spus ca persoana sau persoanele care-l administreaza tebuie sa fie constiente de rolul social si de rolul estetic al acestui site, deoarece filmul, ca arta, formeaza sau deformeaza spiritul, sensibilitatea si gandirea umana. Intr-o oarecare masura cele trei categorii umane mentionate sunt dependente de emotii. Acum, logic vorbin, emotiile depinde de trei stari de baza: rasul, tritetea, frica care la randul lor sunt forme de manifestare a catharsisului ce umanizeaza. Aceste aspect a fost descoperit de Aristotel acum peste 2200 de ani. Omul nu poate fi… uman daca nu a cunoscut starea de ras sau de tristete sau de frica, respectiv teama. Din acest punct apare rolul social-estetic al site-ului filme hd cu finalitatea sa care nu prea este constientizata si anume cea de umanizare a individului in general, indiferent de apartenenta sa sexuala. In plus, citind comentariile la filmele pe care le accesez am constatat un aspect extraordinar: stimulati gandirea morala si estetica in diversitatea ei de exprimare lexicala si logica. Doar pentru acest lucru trebuie ca cei ce se ocupa de “filme hd” sa fie apreciati. Si inca o afirmatie, ultima: “filme hd” prin ceea ce posteaza declanseaza stari emotiuonale si atitudini, adica declanseaza catharsisul, adica umanizeaza, ceea ce in final este un mare castig in plan social, de gandire si estetic.

 2. Mircea a comentat: 16/04/2017 ora 21:56

  O frumoasa comedie aparent misogina. In deceniu 7 al secolului trecut, scenaristii stiau sa ironizeze decent tarele societatii, dozand in mod subtil absurdul cu micile obsesii… sexuale. Nu ma voi plictisii niciodata sa scriu “felicitarii pentru cel sau cea sau cei care se ocupa de acest site”. Totusi, comediile realizate in europa sau SUA, in perioada 1950 – 1980 sunt inegalabile, iar cele produse dupa aceasta perioada nu au mai putut nici cel putin sa le egaleze. Aceasta scadere… calitativa nu se datoreaza regizorilor sau actorilor, ci scenaristilor. Un bun scenarist trebuie sa aiba un ascutit simt de observatie al naturii umane, sa scoata in evidenta tot ceea ce este ridicol in felul de a gandi sau de a se comporta al omului, fie el barbat ori femeie, aspect dublat si de imaginatie. Umorul actual ori este melancolic, ori cu tendinte spre violenta gratuita, ori pur si simplu idiot. Totodata este posibil ca acest aspect sa fie stimulat si de actualele caracteristici ale felului de a fi al noului public care la randul sau, ca mentalitate, este modelat de actuala lume in care traim ce este melantolica, trista, violenta, vicleana si idioata. Este posibil. Oricum, Jack Lemmon ramane un mare actor de comedie, stapan pe arta sa.

 3. pungaru virgil... a comentat: 07/08/2016 ora 15:13

  Merci !,mi-ati facut o zi frumoasa !…

 4. Nick a comentat: 01/08/2016 ora 23:45

  Splendid

 5. Mihaela a comentat: 24/07/2016 ora 19:32

  s-ar putea reposta?
  va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Nelutu a comentat: 21/02/2015 ora 14:47

  Un film reusit care merita vazut 😛

 7. DARK CAT a comentat: 17/07/2014 ora 20:35

  EHH,CE FILME FRUMOASE SE FC PE ATUNCI…..APROPO..AM INCERKT SA VD PE FILMEHD SI ALTE FILME VECHI,DAR DESI APAR IN LISTA AU FOST RESTRICTIONATE,PUTETI REMEDIA PROBLEMA?SUNT FILME FRUMOASE SI E PAKT SA NU LE MAI PUTEM VEDEA AICI….

 8. SAR a comentat: 22/09/2013 ora 17:36

  Dragilor,comediile de altadata aveau un cu totul alt farmec fata de cele realizate in zilele noastre (dar nu toate,evident – de gustibus,non disputandum).Subiecte mult mai bune de “digerat” decat cele actuale.Am incercat sa vad comedia “Nunta cu peripetii” si la jumatate,m-am oprit.Mi s-a parut ca pierd vremea uitandu-ma la asa ceva.Filmele cu Jack Lemmon sunt toate reusite,mai ales cele in care era tanar.Eu,inaintand in varsta,prefer sa vad comedii,filme muzicale,altele putand sa-mi cauzeze sanatatii.Sa te uiti la filme si sa faci infarct,ar fi culmea! 😀

 9. laura a comentat: 21/09/2013 ora 20:37

  foarte draguta şi relaxanta 🙂

 10. Elena R a comentat: 21/09/2013 ora 08:31

  O comedie frumoasa, clasica…nu ratati!

 11. Rodica a comentat: 20/09/2013 ora 16:25

  O comedie simpatica si relaxanta !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *