How to Train Your Dragon – Cum să îţi dresezi dragonul (2010) – filme online

How to Train Your Dragon – Cum să îţi dresezi dragonul (2010) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
5.7
NOTA USERI

How to Train Your Dragon – Cum să îţi dresezi dragonul (2010) – filme online

8.1
NOTA IMDB
5.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

33 comentarii

2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Studiourile care v-au încântat cu “Shrek,” “Madagascar” şi “Kung Fu Panda” vă invită acum să porniţi într-o aventură veselă în lumea mitica populată de vikingii cei puternici şi de dragoni neîmblânziţi.
Hiccup (Sughiţ), fiul conducătorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai slab viking dintre toţi locuitorii insulei, locuitori aflaţi într-un permanent război cu dragonii înaripaţi. Cu un aspect fizic nu tocmai vânjos şi cu alte preocupări decât tinerii vikingi de-o seamă cu el, Sughiţ este ţinta tuturor ironiilor şi o permanentă dezamăgire pentru neînfricatul său tată. Ajuns la vârsta la care trebuie să-şi dovedească bărbăţia, Sughiţ trebuie să omoare primul său dragon şi să arate astfel că merită să fie fiul tatălui său. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar Sughiţ ajunge să se împrietenească cu cel mai temut dintre dragoni căruia îi dă şi un nume, Toothless (Ştirbul). Prietenia neaşteptată dintre cei doi şi aventurile pe care le trăiesc împreună vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk…

Filmul începe cum vikingii sunt atacaţi de nişte dragoni, care veneau să le fure toate animalele şi chiar pe ei. În timpul bătăliei, Sughiţ reuşeşte să doboare cu un fel de lasou cel mai de temut dragon numit The Night Fury (Furia Nopţii). Mergând la plimbare prin pădure decoperă dragonul la pământ, legat cu ajutorul armei lui. Vrea să-l omoare, dar nu are curaj şi atunci îi dă drumul. În continuare începe să-l studieze şi observă că acesta nu mai poate zbura datorită lipsei unei părţi din coadă. Acesta reuşeşte să-i facă la fierăria din sat ceva asemănător cu o coadă care cu greu i-o ataşează dragonului, care reuşeşte să zboare împreună cu Sughiţ. În tot acest timp i se oferă în sat să se antreneze alături de ceilalţi tineri pentru a omorî dragoni. La antrenamente acesta reuşeşte să-i stăpânească foarte uşor pe dragoni, spre surprinderea celorlalţi.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!