Howl – Urletul (2010) – filme online

Howl – Urletul (2010) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

În anul 1955, poetul Allen Ginsberg electriza atmosfera într-o cafenea din San Francisco, recitând poemul postmodernist “Howl” în fața unor tineri extaziați și nonconformiști care își căutau libertatea de expresie. Doi ani mai târziu, poemul în sine, autorul lui și editorul care a avut îndrăzneala de a-l publica erau judecați sub acuzația de obscenitate, în cadrul unui proces inedit care împărțea în două opinia publică din Statele Unite ale Americii. Procurorul Ralph McIntosh dorea să demonstreze conservatorului judecător Clayton Horn că poemul “Howl” este scandalos și trebuie interzis deoarece vorbește cu franchețe despre consum de droguri și homosexualitate într-o perioadă în care aceste subiecte erau considerate tabu, în vreme ce avocatul apărării Jake Ehrlich se străduia să probeze faptul că libertatea de expresie și creativitatea nu pot fi îngrădite. Allen Ginsberg și poemul “Howl” și-au găsit un susținător în criticul literar Luther Nichols, dar și adversari de marcă în profesorul David Kirk și în vedeta radio Gail Potter, iar procesul de obscenitate a stârnit reacții cât se poate de diverse în sânul societății.

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Matilda | 2018-02-01

   Extraordinar! Avantgarda personificata. Multumim, filmehd.net! 🙂

  2. mar | 2013-07-11

   Un mare poet , un film complex(poveste de viata,viziunea lumii asa cum o vede el,cu adevarat profund,avem nevoie de asa oameni), merita vazut

  3. Tony | 2013-07-10

   Lui Pepy: Ai folosit sintagma ” sentimente alese”. Oare ce sunt sentimentele alese? Si durerea poate fi un sentiment ales, nu? 😉

  4. pepy | 2013-05-25

   Sofisticat,lumea artei,poeziei,criticile pro si contra , avangarda. Mie nu-mi place Tudor Arghezi si nici Ginsberg, poate nu-i inteleg . Pentru mine poezia este arta cuvintelor frumoase si sentimentelor alesese nu lumea cea nascuta din bube, mucegaiuri si noroi. Un film pt cunoscatori.

  5. AMCoaieleDeFier | 2013-05-01

   😆

  6. cata | 2013-05-01

   tare filmul tare

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net