Hud (1963) – filme online

Hud (1963) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

3 premii şi 4 nominalizări Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Veneția.

Acțiunea acestui western modern regizat de Martin Ritt se desfășoară în peisajul tern din vestul statului Texas. Paul Newman este Hud Bannon, a cărui viață se rezumă la băutură și vânat fuste. Părerea sa despre viață este de un cinism absolut: „Dă la o parte păcătoșii dintre sfinți și o să fi norocos dacă rămâi cu Abraham Lincoln”. Și totuși, Hud este venerat de Lonnie (Brandon De Wilde), fiul fratelui său mort, care la șaptesprezece ani privește cu admirație șarmul cuceritor al unchiului său. Hud și tatăl său (Melvyn Douglas), un fermier tradițional, sunt la cuțite. Hud ar vrea să caute pe terenul lor petrol, dar tatăl său refuză: „Nu vreau bani din ăia”. Menajera, Alma (Patricia Neal), o femeie la a doua tinerețe, divorțată, cu un caracter ferm, nu cedează avansurilor lui Hud. Când turma de vite a tatălui este suspectată de febră aftoasă, Hud îi propune acestuia să le vândă înainte ca boala să fie confirmată oficial. Bătrânul nici nu vrea să audă, dar măcelărirea turmei îi stoarce ultimile picături de viață. Până la sfârșitul filmului, Lonnie și Alma dispar și ei, lăsându-l pe Hud să-și bea singur berea. E un film excelent jucat, care reușește să păstreze mult din aerul de provincie prăfoasă din romanul lui Larry McMurtry, „Horsmen Pass By”, care a stat la baza scenariului. (Edward Buscombe, director Secție editorială de la British Film Institute, scriitor, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net