Human Trafficking – Trafic uman (2005) – filme online

Human Trafficking – Trafic uman (2005) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Human Trafficking – Trafic uman (2005) – filme online

7.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

35 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur

Sute de mii de tinere femei au fost smulse din vieţile lor şi aruncate într-o existenţă infernală, plină de brutalitate: prostituţia… Filmul prezintă povestea câtorva dintre ele şi a acelora care luptă pentru drepturile lor.

Filmul evidenţiază unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad pradă. În general e vorba de modelling, alteori un tip te convinge să mergi cu el în altă ţară, sau muşti momeala pe site-urile de matrimoniale. Dacă astea se datorează naivităţii victimelor, cum poţi evita să îţi fie furat copilul în vârstă de 10-11 ani chiar de lângă tine?

Din păcate, e foarte greu ca cele prinse să mai scape, deoarece sunt ameninţate cu uciderea familiilor lor. Nici poliţia nu are prea mult succes, având în vedere că mulţi dintre cei care se ocupă cu “recrutarea” victimelor nu îşi cunosc şeful în mod direct. Aşa că poliţia închide azi un bordel, căpetenia deschide mâine alte două. Traficul de fiinţe umane are loc peste tot, de unde nu te aştepţi. E o afacere atât de mare şi de tentantă pentru cei care ar face orice pentru bani şi a devenit atât de puternică, încât cu greu ar putea fi oprită.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana
    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net