Human Trafficking – Trafic uman (2005)

Human Trafficking – Trafic uman (2005)

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
4.9
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
4.9
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

37 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur

Sute de mii de tinere femei au fost smulse din vieţile lor şi aruncate într-o existenţă infernală, plină de brutalitate: prostituţia… Filmul prezintă povestea câtorva dintre ele şi a acelora care luptă pentru drepturile lor.

Filmul evidenţiază unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad pradă. În general e vorba de modelling, alteori un tip te convinge să mergi cu el în altă ţară, sau muşti momeala pe site-urile de matrimoniale. Dacă astea se datorează naivităţii victimelor, cum poţi evita să îţi fie furat copilul în vârstă de 10-11 ani chiar de lângă tine?

Din păcate, e foarte greu ca cele prinse să mai scape, deoarece sunt ameninţate cu uciderea familiilor lor. Nici poliţia nu are prea mult succes, având în vedere că mulţi dintre cei care se ocupă cu “recrutarea” victimelor nu îşi cunosc şeful în mod direct. Aşa că poliţia închide azi un bordel, căpetenia deschide mâine alte două. Traficul de fiinţe umane are loc peste tot, de unde nu te aştepţi. E o afacere atât de mare şi de tentantă pentru cei care ar face orice pentru bani şi a devenit atât de puternică, încât cu greu ar putea fi oprită.

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!