I Don’t Know How She Does It (2011) – filme online

I Don’t Know How She Does It (2011) – filme online

Vezi trailer
4.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

I Don’t Know How She Does It (2011) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, ROMANTIC
4.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Kate călătoreşte des în interes de serviciu, dar reuşeşte să aibă grijă şi de activităţile şcolare şi extra-şcolare ale fiicei sale, ca orice mamă casnică. Colegii, cunoştinţele şi rudele spun mereu acelaşi lucru cînd vorbesc despre capacitatea lui Kate de a le face pe toate aşa de uşor: “Oare cum o reuşi?”. E o întrebare pe care Kate o întîmpină cu un zîmbet politicos, în timp ce colega şi prietena ei cea mai bună, Allison (Christina Hendricks), ridică ironic din sprîncene.

Dar realitatea e alta: Kate nu-şi mai aduce aminte de cînd nu a mai avut un somn neîntrerupt noaptea, iar lista ei cu lucruri de făcut este într-o expansiune continuă. Uneori ajunge la birou accesorizată cu urme din mic dejunul copiilor, spre oroarea colegei sale mai tinere, Momo (Olivia Munn), care e obsedată de muncă, nu suportă copiii, dar care tace mîlc cînd vine vorba de propria ei familie faţă de colegii de sex masculin. O cină cu Richard e creată de cuptorul cu microunde, iar acea plăcintă pentru vînzarea de prăjituri de la şcoala lui Emily e rodul necesităţii care învinge vina maternă şi dă naştere unei invenţii ciudate…

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net