I Still Know What You Did Last Summer (1998) – filme online

I Still Know What You Did Last Summer (1998) – filme online

Vezi trailer
4.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

I Still Know What You Did Last Summer (1998) – filme online

GEN FILM: HORROR
4.6
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Stiu ce ai facut asta-vara a fost unul dintre filmele horror responsabile pentru consacrarea genului in anii ’90, scenaristul Kevin Williamson fiind proverbial prin operele sale violente si ciudate. N-am uitat ce ai facut asta-vara este o continuare a horrorului din 1997.
La numai un an dupa vara de cosmar in care nu facuse decat sa incerce sa supravietuiasca seriei de asasinate careia i-au cazut victime prietenii ei, Julie James(Jennifer Love Hewitt) se simte tot mai aproape de soarta lor dramatica.
O data cu plecarea la facultate, la Boston, Julie spera sa depaseasca momentele tragice prin care trecuse, insa lucrurile au mers tot mai prost. Cosmarurilor foarte dese si nesigurantei in privinta mortii tortionarului ei, caruia nu i se gasise cadavrul, li s-a adaugat si deteriorarea rapida a relatiei ei cu Ray Bronson (Freddie Prinze Jr.), iubitul ei din liceu. Lucrurile par sa ia o intorsatura favorabila cand colega ei de camera, Karla Wilson (Brandy), castiga o vacanta gratis pentru patru persoane in Bahamas, de 4 Iulie, la chiar un an de la inceputul cosmarului trait de Julie.

.

Anul lansarii: 1998
Regizor: Danny Cannon
Distributie:

Loading...
Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Lord of the Flies (1963) - Împăratul muștelor - filme online
The Loved Ones (2009) - filme online
Gringo (2018) Gringo: Amator în misiune

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527139055