Ich seh, Ich seh – Noapte bună, mami! (2014) – filme online

Ich seh, Ich seh – Noapte bună, mami! (2014) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Ich seh, Ich seh – Noapte bună, mami! (2014) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FANTEZIE, HORROR
6.7
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

O nominalizare Veneția.

În arşiţa verii, într-o casă izolată de la ţară, doi gemeni de zece ani îşi aşteaptă mama. Când se întoarce, are capul înfăşurat în bandaje în urma unei operaţii estetice şi totul se schimbă. Dură şi distantă, mama îşi separă familia de lumea înconjurătoare. Tot mai convinşi că femeia de lângă de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotărâţi să afle adevărul, indiferent de mijloace.

IMDB : 7,0

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

15 comentarii
 1. Vicky | 2016-03-13

  ce e de inteles frate la filmul asta??? e sadic, nu te sperie, te ingrozeste faptul ca un copil este capabil de asa ceva. Groaznic!!!

 2. ana | 2015-10-19

  alex dragutule serios mai bine stai pe fb si posteaza acolo daca nu ai ce face!!!! sa povestesti filmul trebuie sa fii cu adevarat prost!!!

 3. Andre | 2015-08-08

  In primul rand ,nu cititi comentariile celelalte pentru ca contin spoilere. 😆
  In al doilea rand,e super filmul. E unul psihologic,la inceput nu intelegeam de ce e genul asta,dar finalul m-a lamurit. 😯 😈 Nu e chiar asa de greu de inteles…
  :fhd:

 4. georgiana-luminita | 2015-07-31

  super film. psihologic

 5. alex | 2015-07-25

  Geez dupa ce am parcurs comentariile, mi-am dat seama ce limitati sunt unii, for fuck sakes, filmul nu e boring at all doar necesita rabdare si atentie de la inceput pana la sfarsit pentru a intelege de fapt cat de interesant este acest film. Unde poate sa ajunga fiinta umana, chiar si un suflet inocent dupa o trauma cum e pierderea unui frate… ratiunea umana e atata de viabila :))
  😉

 6. DIANA | 2015-07-24

  destul de bun pentru cine il intelege dar nu am inteles de ce ai nostri l-au tradus asa pentru ca Ich seh,Ich seh inseamna VAD….

 7. me. | 2015-07-23

  probabil filmul e mai greu de inteles… dupa dl Alex(cretinul cretinilor), daca nu l-ai inteles, esti batut in cap… in fine, are dreptate macar legat de film. celalalt baiat era mort
  ps: multumim Alex, nu stiu ce ne faceam fara inteligenta ta, boule 😉

 8. alex | 2015-07-22

  pfff… cand va vad ce comentarii ati scris aici, inteleg doar faptul ca nu sunteti in stare sa intelegeti un film, nu stiti sa alegeti genul care va atrage si va uitati la ce nu e de nasul vostru si cel mai grav, nu cititi subtitrarea, sau cel putin nu toata. ati zis voi ca “defapt era un singur frate” cand femeia aia jumatate moarta pe pat a zis clar catre Elias “nu e vina ta de accidentul lui Lukas”, ceea ce inseamna ca Lukas a avut un accident si a murit in el, iar maica-sa a devenit depresiva si rautacioasa cu celalalt copil ( adica Elias, care defapt era in viata). Si Elias a innebunit si si-l imagina/il vedea pe geamanul lui in viata si prezent in jurul lui ( defapt el era mort ). Si asa imaginatia lui Elias, prezenta prin inchipuirea fratelui sau, il influenta sa nu creada ca femeia era mama lor si a incercat sa afle ce a patit, banuind ca nu ea e mama lor reala… Deci eo sper tot asa, ca nu citit subtitrarea (si altii se chinuie sa o faca), decat sa sper ca nu ati putut intelege o asemenea intamplare, nu vreau sa jingnesc.
  P.S. Un film bun, daca stiti ce inseamna cu adevarat DRAMA si apreciati genul asta, daca nu, nu vi-l recomand. :fhd: :fhd:

 9. BORA | 2015-07-22

  Eu propun ca fiecare sa scrie ce a inteles… chiar daca pentru restul va avea caracter de spoiler… oricum nu coneteaza, nu se uita nici dracu’ la asemenea film (cu foarte mici exceptii totusi).

 10. Mihail | 2015-07-22

  Pt. Nimeni ba da Elias mai avea un frate, Lukas, mai uitate cu atentie la inceputul filmului cand inotau si apoi la final cand da foc la camera si apoi poate? ai sa intelegi!

 11. ionica | 2015-07-21

  super filmul,de vazut cu copiii pentru a le sporii imaginatia!

 12. nimeni | 2015-07-21

  nu am inteles nimic…. defapt elias nu avea un frate???!!?

 13. Ana | 2015-07-21

  In intelegerea mea, filmul atrage atentia prin cruzimea de care pot fi capabili copiii de 11 ani ai secolului XXI care sunt bine “instruiti” de numeroasele filme de groaza si de jocurile video pline de violenta pe care le savureaza nederanjati de adultii prea ocupati din jurul lor. Scenele de tortura sunt imposibil de privit. Ma intreb ce impact psihologic a avut realizarea filmului asupra copiilor actori.

 14. ana | 2015-07-21

  Un film foarte plictisitor. Nu am avut rabdare pana la sfarsit…dar e previzibil.

 15. selena | 2015-07-21

  Abia la final am inteles, un frate era…..! Nu l-as recomanda, pierdere de timp!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Winchester (2018) - Casa spiritelor
Cleanskin (2012) - Masca inocenţei
3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!