Vizioneaza filme online

Il Camorrista (1986) – filme online

Regia: Giuseppe Tornatore

Italia, sfarsitul anilor `50. Raffaele, un tanar napolitan, este condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca l-a ucis pe un tanar, care nu a fost politicos cu sora lui. In inchisoare el infiinteaza o adevarata armata de raufacatori, a caror principala activitate este traficul de droguri si de tigari. “Camorra”, noul nume al mafiei napolitane se dezvolta cu ajutorul Rosariei, sora lui Raffaele, care face mereu legatura intre fratele ei si ucigasii din toata Italia. Mimand nebunia, Raffaele este internat intr-un spital din care evadeaza. Cariera sa capata astfel o noua dimensiune, el aducand cu el oriunde crima, teama, spaima, faradelegea.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (3)
 • WOW (0)
 • Capodopera (0)
Tags: , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Il Camorrista (1986) – filme online

 1. gigi a comentat: 01/04/2015 ora 12:47

  filmul reprezinta in esenta povestea adevarata a lui Raffaele Cutolo ,din Ottaviano, de linga Napoli,mafia prietene,a aparut acum vreo 300 de ani,adevarat,in alta forma,pacat ca e subtitrat destul de prost,in rest,un film exceptional

 2. Dan a comentat: 08/10/2013 ora 19:08

  Filmul prezinta in esenta aparitia si ascensiunea fenomenului mafiot in societatea italiana,si nu numai,ajungand pana la cele mai inalte niveluri ale administratiei de stat.
  Pentru cei interesati de acest subiect este un film care merita sa fie vizionat.

  Felicitari FILMEHD.NET pentru postare.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *