Il Conformista – Conformistul (1970) – filme online

Il Conformista – Conformistul (1970) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Berlin.

Titlul filmului se referă la Marcello Clerici, care se raliază cu repeziciune guvernului fascist al lui Mussolini, devenind agent al poliţiei secrete şi primind o viaţă nouă,inclusiv o soţie nouă. Luna sa de miere este însă legată de o misiune pe care va trebui să o efectueze. Marcello trebuie să-l asasineze pe un bătrân profesor universitar, un lider al mişcării antifasciste.
Eroul începe însă să aibă dubii asupra îndreptăţirii misiunii sale, dubii provocate, în parte, de apariţia în mintea sa a unor amintiri din copilărie, până atunci reprimate. Comportamentul lui Marcello poate fi, se pare, explicat printr-o traumă sexuală a copilăriei, care pune la originea nevoii sale de ordine o combinaţie de violenţă şi sex.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. papageno | 2017-08-16

   Acest film chiar este o capodopera….Geniala imagine!… Avand la baza romanul omonim al lui Alberto Moravia, filmul reda expresiv atmosfera terifianta din timpul dictaturii lui Mussolini, fara sa apeleze la imaginile simbol – uniforme negre, marsuri, razii violente, discursuri demagogice si alte clisee cunoscute…Mi-a placut cum este “spusa in imagini” povestea lui Marcello, prin flashback-uri non-liniare…Marcello cauta “normalitatea” in orice (dragoste, familie, societate, politica), dar o confunda cu “conformitatea”, datorita emotiilor reprimate in cursul traumelor din copilarie… Fragilitatea sa psihica este tragic incercata cand este pus sa rezolve dileme etice… Pentru cinefili filmul este un must see!

  2. stela | 2016-01-12

   Cam plictisitor

  3. LamentareImplorareElogiualNebuniei | 2016-01-08

   NU MERGE SERVERUL
   SPER SA PUTETI FACE CEVA SA MEARGA,VA ROG FRUMOS,DIN ADANCUL INIMII MELE INIMOASE; SI DACA S-AR PUTEA SA ADAUGATI SI NISTE FILME MAI VECHI CU STEVE MCQUEEN
   CUM AR FI : AN ENEMY OF THE PEOPLE
   SI M AS BUCURA NESPUS DACA ATI ADAUGA SI FILMUL : HIGH ANXIETY

   SI NISTE FILME DE SI CU WOODY ALLEN ,A FACUT UNUL SAU DOUA IN STILUL LUI BERGMAN.TRUE MOVIES

   MULTUMESC FILME HD ..SPER CA O SA FIU SI MAI MOTIVATĂ

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net