Il Postino – Poștașul (1994) – filme online

Il Postino – Poștașul (1994) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, 2 premii BAFTA.

Pablo Neruda (Philippe Noiret), faimosul poet chilian, este exilat pe o mică insulă din motive politice. Pe această insulă fiul şomer al unui pescar sărac, Mario (Massimo Troisi) este angajat să preia sarcinile suplimentare ale postaşului local, dată fiind cantitatea mare a corespondenței poetului. Poştaşul este obligat să-i livreze scrisorile personal.
Chiar dacă are o educaţie precară, poştaşul, citind pe ascuns corespondența poetului învaţă să iubească poezia şi îi devine confident acestuia. În timp ce se străduia din răsputeri să îşi exprime sentimentele, poştaşul se îndrăgosteşte şi are nevoie de ajutorul poetului pentru a-i arăta femeii iubite ceea ce simte.

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net