Il Sorpasso – Depășirea (1962) – filme online

Il Sorpasso – Depășirea (1962) – filme online

Vezi trailer
8.2
NOTA IMDB
1.7
NOTA USERI
8.2
NOTA IMDB
1.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Bruno,un bărbat temperamental de 40 ani, căruia îi place viaţa uşoară, îl întâlneşte în timpul unei vacanţe pe Roberto, un student tânăr şi timid, fără prea multă experienţă de viaţă care s-a oferit să-l ajute. Aşa că, drept mulţumire, Bruno hotărăşte să-l ia cu el şi pornesc spre Roma în căutare de distracţii cu intenţia de a-l iniţia pe tânăr în problemele vieţii.Cum Bruno este un bărbat irezistibil căruia îi place să fie în centrul atenţiei sau să provoace scandaluri, apar tot felul de probleme pe care reuşeşte să le rezolve. Aventura lor se desfăşoară intr-o atmosferă alertă în care Roberto este împins spre situaţii din ce în ce mai riscante.

IMDB : 8,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. costica | 2018-02-02

   frumos

  2. rares | 2017-01-14

   Lipseste filmul

  3. Monica | 2014-05-12

   Minunat film! Filmehd, puteti oare sa ne incantati si cu filmul “Profumo di donna”, al aceluiasi Dino Risi? Va multumesc, cu anticipatie!

  4. Monica | 2014-05-12

   Capodopera cinematografica! Un road-movie in care, prin cele 2 personaje principale, avem ocazia sa vedem Italia acelor ani, de la Roma, Toscana la Riviera italiana. Vittorio Gassman(Bruno) joaca formidabil, debordeaza de energie, voie buna si vorbaraie, chiar zici ca e un “fanfaron” (traducerea franceza a filmului). O faza simpatica, printre multe altele, a fost cea in care acei preoti,ramasi in pana, le cer ajutorul, iar cei 2 prieteni le raspund :”Non habemus cricus. Navratus.”:) Multumim pt. aceste filme de arta! Probabil, ca altfel nu am fi avut ocazia sa le vedem.

  5. marina | 2014-05-08

   Extraordinar film!l-am revazut cu o reala placere!Multumesc filmehd

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net