Il y a longtemps que je t’aime – Te iubesc de mult (2008) – filme online

Il y a longtemps que je t’aime – Te iubesc de mult (2008) – filme online

Vezi trailer
7,6
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Il y a longtemps que je t’aime – Te iubesc de mult (2008) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7,6
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

21 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 2 nominalizări BAFTA, o nominalizare şi 2 premii Berlin, un premiu Academia Europeană de Film.

Il y a longtemps que je t’aime este povestea lui Juliette care a stat timp de 15 ani în închisoare. În tot acest timp familia ei nu a vrut să aibă de-a face cu ea. Dar acum Juliette este eliberată. După câteva întrevederi, sora ei mai mică, Leah, o invită să petreacă ceva timp la casa ei. Leah este profesoară la şcoala Metz şi locuieşte cu soţul şi fiica ei. Este pentru prima oară când micuţa îşi vede mătuşa, aşa că ea arde de nerăbdare să îi pună cât mai multe întrebări. Dar Leah are multe secrete despre sora ei, şi nu vrea ca nimeni să ştie ce s-a întâmplat de fapt.
Nici colegii, nici prietenii, nu ştiu nimic despre această femeie proaspăt apărută în viaţa lui Leah. În același timp, Juliette îşi caută de lucru, pentru a nu mai sta în cârca surorii ei, încercând treptat să revină la viaţa ei, după o absenţă de 15 ani.

Rating:
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

Trimite filmul

Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net