Image (2014) – filme online

Image (2014) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Eva Hendrickx este o tânără și ambițioasă jurnalistă de investigații care face parte din echipa legendarului om de televiziune Herman Verbeeck. E hotărâtă să aducă în fața oamenilor o poveste despre revoltele din suburbiile din Bruxelles. În timp ce orașul se învârte mai departe într-o spirală a violenței, Eva îl întâlnește pe Lahbib, un marocan cu un trecut greu. El o escortează în lumea lui complexă și grea. Între timp, Herman Verbeek vede o modalitate de a exploata povestea Evei…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

6 comentarii
 1. Dana D. | 2018-02-15

  Mie imi plac comentariile lungi, dar inteligente.
  😉 Cate odata iti pot prinde de bine, sau poti invata ceva. lol

 2. eu1 | 2015-05-02

  excelent film!
  cum suntem si noi priviti in afara!

 3. alin | 2015-05-02

  interesant

 4. ion | 2015-04-25

  TL;DR? (“Too long; didn’t read”)
  daca aveti de zis ceva ziceti in 2 3 cuvinte nimeni nu va citii comentarile lungi..

 5. aur | 2015-04-24

  Dragi prieteni, va propun sa ne gandim la o lume unde nu se fac si nu se distribuie filme. O lume unde ideea de film nu exista. Unde, daca s-ar auzi de film s-ar intelege ca cineva, din cine stie ce interese, doreste sa creeze alta perceptie a realitatii fata de cea resimtita direct de indivizii la care ne raportam. Voi stiti ca acest obiect numit “film” va manipuleaza, in sens direct, va ia banii, doar ca speculeaza curiozitatea voastra de om, care,din comoditate, asteapta sa-i dea cineva alte idei despre viata? V-a trecut prin cap ca acest obiect, “film”, in cca. 20 de ani va fi total perimat, pentru ca mintea umana nu va mai putea scorni, in continuare povesti fantastice gen Star Wars, sau stapanul inelelor? Nu stiu daca puteti sa va fixati aceste predictii, dar voi toti va veti intoarce la natura, sau veti uita de tot de filme. Filmul schmecheresc, cu “efecte” va mai merge un timp, pana se va prinde si generatia de necajiti pe care o tragem din spate ca intre fantezie si realitate e un spatiu vicios, care nu poate fi acoperit fara justificare. E musai sa se treaca la alt nivel unde nu-i mai poti pacali prea tare nici pe ultimii prosti de pe planeta. Si atunci ideea de a face bani scornind povesti directionate pentru o categorie de public ar trebui condamnata la fel cum se restrictioneaza fumatul sau alcoolul. Productia de filme trebuie etichetata si distribuita cu restrictii, in cadru limitat, in functie de capacitatile consumatorului de astfel de produs. Vedeti ca mare parte dintre spectatori e in contradictie privitor la mesajele pe care le percep. Eu spun, chiar ca se asteptau la altceva de la o vizionare. La modul simplist ei sunt sfatuiti sa-si vada de treaba si sa nu mai acceseze acest produs. Dar ce-am facut; nu cumva produsul e prost, iar producatorul ar trebui sa se reorienteze? In fine, fenomenul e inca in putere si-si poate permite sa ignore astfel de idei. Pana cand?

 6. victoria | 2015-04-23

  remarcabil,graitor cum ii judecam pe altii,cat de usor,superficial,mai mult-rasist

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Slumdog Millionaire (2008) - Vagabondul milionar
San ging chaat goo si (2004) - Politist la ananghie
Revolutionary Road (2008) - Nonconformiștii

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.