Inside Job – Inside Job: Adevărul despre criză (2010) – filme online

Inside Job – Inside Job: Adevărul despre criză (2010) – filme online

Vezi trailer
8.3
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Inside Job – Inside Job: Adevărul despre criză (2010) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DOCUMENTARE
8.3
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Un premiu Oscar.

Inside Job oferă, prin vocea lui Matt Damon, cea mai cuprinzătoare analiză a crizei financiare globale începută în 2008. Cauzând pagube de peste 20 triliarde de dolari americani și lăsând milioane de oameni fără loc de muncă și/sau locuință, actuala criză este cea mai profundă de la Marea Depresiune și a împins economia mondială aproape de colaps.

IMDB : 8,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

15 comentarii
 1. cristi | 2017-01-05

  …dormim pe noi

 2. didi | 2017-01-02

  puteti sa pineti documentarul asta din nou ?

 3. @filmehd | 2015-03-03

  cel mai bun documentar despre finantele actuale si criza financiara,poate o sa puneti si “inside the meltdown”,parca asa se chiama,tot in aceeasi tema

 4. Cami | 2014-03-04

  Criza aia din 2008 care a inceput de fapt din 2005. Eu de atunci am simtit-o ca si angajat. Probabil un patron a simtit-o mult mai devreme. Cand au inceput sa scada vanzarile in domeniul in care lucram, atunci mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt chiar in ordine si ceva o sa se intample, ceva bun sau ceva rau. Speram la ceva bun, dar din pacate firma a dat faliment, in schimb eu, dupa un an si jumatate am nimerit bine la actualul loc de munca prin schimbarea domeniului de activitate. Daca vrei sa reusesti in viata, mai trebuie sa faci unele compromisuri daca ai nevoie urgenta de bani si sa iti schimbi meseria daca domeniul in care activezi nu iti aduce suficienti bani sau lucrurile nu mai merg asa cum ar trebui. Pentru ca lucrurile sa mearga bine in Romania, ar trebui ca oamenii cu bani sa investeasca in fabrici care sa produca lucruri fabricate tot de romani cu materie prima din Romania. Sa importam numai lucruri pe care nu le putem produce in tara noastra. Si daca nu ar exista salarii mai mari de 3000 de lei in orice domeniu de activitate, atunci poate ar fi mai multi bani la buget, iar orice pensie sau salariu minim sa nu fie mai mic de 1500 de lei. Si sa investim in turism si agricultura, sunt multe terenuri necultivate iar noi importam alimente din alte tari. Suntem printre putinele tari din lume care detin toate formele de relief, inclusiv o delta. Putem avea o tara cu oameni bogati, dar din pacate exista multi oameni (parlamentari) care nu au interes decat pentru bunastarea propie. Cei care l-au omorat pe Ceausescu au fost cei care nu au putut fura pe timpul lui, nu stiau sa se descurce in conditiile de atunci sau nu se multumeau cu ce aveau.

 5. Alex | 2014-01-11

  Un documentar foarte bun…….bravo pentru cine l-a facut
  Ma bufnea rasul cat de penibili erau aia carora li se luau interviu:)))

 6. Nume (obligatoriu) | 2013-12-29

  PACAT CA DIN CAUZA UNORA ARE DE SUFERIT O LUME INTREAGA…

 7. AndreiT | 2013-12-05

  Super! Pacat ca nu am avut inf a ceea ce urmeaza sa se intample!

 8. Tibisor | 2013-09-11

  Super documentar !

 9. base | 2013-05-12

  de remarcat ca marea majoritate a celor implicati sunt evrei.ce face un evreu cu un ban?incearca sa-l multiplice de cat mai multe ori indiferent prin ce mijloace.si reuseste intodeauna dar consecintele se vad.unii m-ar acuza ca sunt antisemit.dar nu sunt.e numa o observatie..

 10. eu | 2013-04-26

  excelent

 11. Gianni | 2013-01-02

  Deprimant.Interesele pe primul loc,suntem prea lacomi cu toti.

 12. gina | 2012-12-01

  ce sa zic un film excelent…e putinul care a fost posibil sa vedem noi oamenii de rand …de fapt realiatate cred ca este si mai dura…as da foc la toti care au pus in buzunar banii oamenilor simpli…din aceasca cauza guvernantii au mereu garzi de corp stiu ce fac si au frica…trebuie trasi in teapa de Vlad Tepes

 13. maryyys | 2012-12-01

  Personal am simtit un mare dezgust privind lumea din acest
  unghi financiar…o greata infinita !!!!!

 14. emilian bizga | 2012-11-29

  foarte bun documentar despre lacomie , coruptie si nepasare..documentarul are o imagine f buna, adevarat hd si traducere bunicica…il recomand…sa vedeti despre agentiile de rating cum dadeau triplu a unor banci ce au falimentat dupa o saptamina in 2008..de ce ii mai bagam in seama cind ne dau noua(Romaniei) rating de tara?

 15. ovidiu06 | 2012-11-28

  F bun documentarul….acum am inteles pe deplin cum functioneaza sistemul bancar,cel de tranzactii,etc….si tot acum am inteles politica banciilor romanesti “Credit doar cu buletinu”,daca va mai aduceti minte….fiindca NU-I INTERESA!!!Ei isi luau banii inapoi imediat!!!!!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Accused ( 1988 ) - Acuzata
Bent ( 2018 )
Mirror Mirror (2012) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!