Inside Out (2011) – filme online

Inside Out (2011) – filme online

Vezi trailer
4.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
4.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Trimite filmul

Arlo este un detinut proaspat eliberat dupa 13 ani de stat dupa gratii. Bunul sau prieten Jack il asteapta la eliberare si il duce acasa la el. Jack s-a casatorit cu Claire, fosta iubita a lui Arlo, si au impreuna o fetita. Arlo lucra pentru tatal lui Jack, Vic, care conducea un fel de familie mafiota. Acum Vic s-a reprofilat pe traficul ilegal de tigari si spera ca Arlo o sa-l ajute, doar ca Arlo a decis sa renunte la acest stil de viata. Inainte de a se retrage definitiv Arlo il insoteste pe Jack la o intalnire de afaceri unde un client trebuia sa-i plateasca o suma importanta de bani pentru tigari. Doar ca Jack scoate un pistol, incercand sa para mai important si reuseste sa-l ucida accidental pe cel care trebuia sa-i dea banii. Arlo si Jack scapa de cadavru insa ce nu stiu ei e ca cel ucis era un informator pentru cineva de la Taxe. Acum Jack si Arlo trebuie sa ii explice lui Vic patania si sa gaseasca o rezolvare la noua problema aparuta. Arlo trebuie sa gaseasca neaparat o solutie pentru a nu se intoarce la inchisoare.

.

Anul lansarii: 2011
Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

11 comentarii
  1. spectator | 2012-12-31

    Plictisitor, mediocru. 😡 Nici un pic de actiune sa te tina cu sufletul la gura, doar vorbarie aiurea. Am rezistat eroic pana la final doar pentru Triple H, singurul ca lumea din tot filmul. 😉

  2. augustin | 2012-12-26

    daca nu stiti ce e ala film nu mai comentati aiurea filmul e bun nota8
    😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)
Phantasm: Ravager (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!