Insomnia (1997) – filme online

Insomnia (1997) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

O echipă de doi criminalişti vin să investigheze uciderea unei tinere de 17 ani într-un orăşel de provincie, aflat la nord de cercul polar. În urma unei operaţiuni eşuate de prindere a suspectului unul dintre ei îl împuşca accidental [şi mortal] pe celălalt. În declaraţia oficială afirmă că suspectul a comis fapta şi ulterior modifică probele pentru a concorda cu declaraţia sa. Măcinat de remuşcări şi agasat de lumina puternică (ce serveşte ca element vizual analog extern al frământărilor sale) poliţistul suferă de insomnie cronică.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. Dana D. | 2018-03-18

   Si un rol oarecare Stellan Skarsgard joaca extraordinar. Fara prea multe covinte, profund, foarte expresiv si cu o charisma uluitoare, e un actor grandios, mult mai bun decat multi asa numiti staruri in Hollywood. La el nu sti niciodata daca joaca un rol de om cumsecade sau de un psihopat. Il iubesc ca si pe Alexander fiul lui. Mari actori.

  2. Camelia | 2016-03-09

   un film foarte interesant, merita vazut.9

  3. doina | 2015-10-25

   mai mult interesant,,,,,

  4. ada | 2015-08-08

   Un film bun, in stilul celor politiste europene, adica realist, fara chestii spectaculoase comerciale, actiunea bazandu-se pe logica si intuitia investigatorului. Filmul asta are in plus faptul ca cel ce investigheaza crima este implicat in mod personal. A fost interesant.

  5. alex | 2015-08-04

   f bun filmul.nota 10

  6. LeCarre | 2015-07-30

   De exceptie. Nu e de mirare ca americanii l-au “copiat’ in 2002. E adevarat ca si acel film, cu Al Pacino in rol principal, este foarte bun. Dar productiile europene sunt mai sofisticate, mai putin comerciale. In orice caz, literatura si cinematograful nordice nu inceteaza sa ma surprinda si sa ma incite. Nu ratez niciun roman (thriller) scris de un autor suedez, finlandez, danez, olandez sau, da, islandez. Multumesc

  7. Luna | 2015-07-30

   Un film gandit bine…multumesc filme hd!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net