Vizioneaza filme online

Is Anybody There? – E cineva acolo? (2008) – filme online hd

În Anglia anilor ’80, un băiețel inteligent, curios și singuratic, în vârstă de 11 ani, pe nume Edward (Bill Milner), este crescut într-un azil de bătrâni administrat de către părinții lui. În timp ce mama sa se luptă să mențină afacerea familiei pe linia de plutire, iar tatăl său se confruntă cu o criză specifică vârstei mijlocii, simțindu-se atras de o femeie mult mai tânără decât el, pe nume Tanya, Edward dezvoltă o fascinație morbidă față de fantome. Fiind înconjurat de persoane vârstnice muribunde, copilul devine obsedat de găsirea unor dovezi despre existența vieții de apoi, înregistrând pe casete ultimele răsuflări ale rezidenților azilului.
Fără prieteni și neglijat de părinții ocupați cu gestionarea propriilor probleme, Edward stabilește o bizară legătură de prietenie cu Clarence Parkinson (Michael Caine), un magician retras din activitate, care suferă de demență senilă în primele faze de manifestare și care a fost internat împotriva voinței sale în acest azil din pitoreasca localitate Lark Hall. Morocănosul și irascibilul Clarence, un văduv care încă își jelește soția pe nume Annie, învață de la micuțul Edward să se împace cu trecutul și îl ajută la rândul lui pe acesta să renunțe la obsesiile legate de fenomenele paranormale și să trăiască în prezent.

IMDB : 6,8

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Is Anybody There? – E cineva acolo? (2008) – filme online hd

  1. mica a comentat: 23/05/2016 ora 00:48

    foarte dragut

  2. pepy a comentat: 22/05/2016 ora 22:12

    Un film bun despre viata cu toate duritatile ei, regrete si iubiri apuse, batranete cu neajunsurile ei si un copil care trebuie sa se maturizeze privind moartea celorlalti atat de des.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *