Islam: Empire of Faith (2000) – documentar online

Islam: Empire of Faith (2000) – documentar online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Islam: Empire of Faith (2000) – documentar online

GEN FILM: DOCUMENTARE
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Islam: Empire of Faith este un documentar online care detaliază istoria Islamului, de la naşterea Profetului Mahomed a Imperiului Otoman. Este narat de Ben Kingsley.Primul episod cu viaţa lui Mahomed, a doua cu Califate devreme, cruciadele, şi invazia mongolă, iar a treia cu Imperiul otoman şi dinastia Safavid.

.

Trimite filmul

Server 1 - Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2 - Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2 - Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2 - Partea 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

15 comentarii
 1. marian | 2014-12-06

  in general istoria pe care o auzim noi si am invatato la scoala este minciuna. istoria in general este aceea pe care o auzim. nu este chiar asa. sunt adevaruri care nu se vor spune niciodata. fiecare natiune isi urmareste propriul scop.si vlad tepes cu fratelele sau radu a fost recrutat la curtea sultanului numai ca pe radu care era frumusel io tragea la anus sultanu. cititi istoria noastra.

 2. marius | 2014-04-24

  Documentarul nu este corect (dpdv istoric). Pentru cei interesati, va recomand sa cautati ‘Isus si Mahomed” de Mark A Gabriel, un fost profesor la univ. Al-Azhar din Cairo. Un om care a stiut coranul pe-de-rost in limba araba veche (clasica) de la 12 ani. E o carte bine documentata, tinand cont de toate scrierile lor sfinte. Originalul e in engleza, dar e tradus in mai multe limbi (eu l-am citit in franceza)

 3. Lord | 2013-12-10

  Un documentar interesant care prezinta islamul din perspectiva autorilor poate putin cam roz.Pentru noi ca romani islamul si mai bine zis stapinirea otomana a reprezentat o pagina neagra a istoriei noastre si o cauza a raminerii in urma fata de Europa.Din acest punct de vedere islamul nu poate fi privit de noi ca un factor de progres civilizator.

 4. klauscelmik | 2013-11-12

  daca un simplu documentar starneste astfel de reactii virulente, unele duse la paroxism, atunci, dragii mei, dati foc coranului, bibliei si talmudului si gasiti-va echilibrul spiritual si emotional in voi insiva. sau oriunde altundeva, dar nu in religie, ca nu face bine nici voua, nici celor din jur. aviz bigotilor, cu ochelarii lor de cal cu tot.

 5. A Florin | 2013-10-28

  Prea mult pro (puritate)minciuni si razboaie duse pentru bogatii nu pentru religie Dupa 600 de ani are si muhamed un vis cu un singur dumnezeu (stapan al tuturor pamanturilor) Cei bogati conduc lumea si pornesc razboaie pentru a-si intrtine bogatia sub anumite pretexte “religie” MINCIUNI.

  Apropo de Rovine nu spune nimic ca si-au luat bataie :mrgreen: Nu avem voie sa stim adevaru.

 6. Andromeda | 2013-10-19

  Andra … alt documentar : ce este islamul limba romana( Islam In Brief) ori poti cauta videoclipuri realizate de Yusuf Estes / Zara Faris , Nazreen Nawaz – daca vrei perspectiva femeilor musulmane.

 7. Terra | 2013-10-19

  Anca , Jenny & company . Vorbe in vant spuse in necunostinta de cauza ..intariti-va afirmatiile cu exemple (citatii) din Qur’an . Sunt sigura ca de fapt va luati informatiile de pe internet ori din cine stie ce carti ce au scris Coran pe coperta dar sunt traduse in limba romana de feluriti fanatici anti-islam ( ca dl. Isopopescu ).

 8. Jenny | 2013-08-25

  O lectie de istorie, desi subiectiva pana in maduva oaselor. Mai ales prima parte, care vorbeste de coran de parca ar fi raiul pe pamant. Desigur, nu se pomeneste nimic de paginile cu iz de pedofilie sau de frecventa obsesiv compulsiva cu care apare verbul “a ucide”. Per total, as zice ca e o incercare jenanta de propaganda prin simplul fapt ca nu arata si partea urata a islamului, care o depaseste cu muuuuult pe cea ilustrata in acest asa zis documentar.

 9. hailov3you | 2013-07-29

  Felicitari. super documentar

 10. hortimaniac | 2013-02-27

  RELIGIA este singura forma de asuprire a maselor inventata de EI (preoti.regi.imparati si altii) si care a dus la cele mai multe victime pe plan mondial. Singura modalitate de a iesi de sub influenta religiei ( fie ea catolica, ortodoxa, musulmana sau de orice alta natura) este sa folosim creierul mai mult decat cei 5-7% din prezent.

 11. marcel | 2012-10-31

  In fond si la urma, urmei toate razboaiele cele din trecut cat si cele din prezent au la baza religia si dorinta de a ocupa noi teritorii pt a le converti. Deci in numele lui D-zeu hai sa omoram tot ce ne sta in cale pt a-l face cunoscut ! Hai sa fim seriosi cu religiile astea … Fie ca se vorbeste de crestinism de indusi , islam s.a.m.d. Toate sunt inventate si nefondate. Crede in tine si in fortele tale, fii om atat cat traiesi pe pamant !

 12. gabi | 2012-10-10

  cred ca acest documentar a fost bine realizat si f interesant. Mai ales ca dintre invitati, toti profesori la universitati occidentale, doar una sau doua persoane par a fi de religie islamica. deci greu de crezut ca toti au pactizat cu islamul.

 13. Anca | 2012-08-11

  Cititi coranul, cea mai jalnica si primitiva carte dintre toate. Trebuie sa ai o maslina in loc de creier sa crezi ca ar putea fi sfanta 😆
  Cel mai mult mi-a placut partea in care este caracterizat raiul lor. Dar nu va spun mai multe, e surpriza! Va las pe voi sa cititi. :mrgreen:

 14. thailand | 2012-07-11

  pentru luca …….bhai gagiule ..daca tot ai pupi in fund pe jidani sa te duci draq cu ei cu tot …..ei sunt cei mai mari jigodii pe pamantul asta …pe unde trece jidanu nici iarba nu mai creste

 15. claudiu | 2012-06-30

  ce bine ca voi cei ce comentati cu aere de superioritate si crezand ca ati inteles ceva … bine ca nu sunteti conducatori de natiuni , din cauza unor … principii… cam ca ale voastre , a unora din cei ce ati comentat sau pornit razboaie ce au decimat natiuni , nici islamul si nici crestinii nu respecta mai nimic din religiile iar cand o fac trebuie sa fie un interes material iar religia e paravan pentru asta

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

El Incidente (2014) - Incidentul
Ostwind 2 (2015) - Furtuna 2
La guerra dei cafoni (2017) - Războiul bădăranilor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.