Vizioneaza filme online

Ispansi! (2010) – filme online

Imediat după izbucnirea Războiului Civil Spaniol, Republica a trimis 3.000 de copii în Rusia ca să-i protejeze de bombe. Primii au plecat cei din orfelinate. Beatriz, fiica unui bogătaș, a cărei tată și frate erau Falangiști, a rămas însărcinată cu un bărbat care nu a vrut să se însoare cu ea și a decis să-și ascundă copilul într-un orfelinat din Madrid. Deoarece printre acei copii care plecau în Rusia se afla și fiul său, ea fură identitatea unei republicane pe nume Paula și se oferă voluntară să plece. Este foarte îngrijorată, înconjurată de inamici și la mulți km distanță de țara sa și de lumea sa. In iunie ’41, Hitler invadează Rusia. Pentru că mereu veneau trupe noi să apere Moscova și încercând să ajute copiii spanioli, la una dintre opriri îl cunoaște pe Alvaro, un comisar politic al Partidului Comunist Spaniol.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (1)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (1)
 • WOW (1)
 • Capodopera (0)
Tags: , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Ispansi! (2010) – filme online

 1. pepy a comentat: 02/10/2013 ora 15:03

  Nu mi-a placut.

 2. Remus a comentat: 30/09/2013 ora 18:49

  Sub mesajul de suprafata, profund umanist, pacifist si cum mai vreti voi, se ascunde, de fapt, o propaganda comunista de-a dreptul scarboasa. Altfel spus, ideea e aceeasi, dar au fost scoase pancartele si lozincile. In rest, gospodinele si buticarii au liber la plans, binenteles.

 3. carmen a comentat: 29/09/2013 ora 21:31

  Am citit comentariile si m-am hotarat sa vad filmul.. Superb intr-adevar,dar nepotrivit pentru o seara de duminica. Foarte trist,sfasietor…….
  Multumesc pentru postare

 4. nero a comentat: 29/09/2013 ora 18:39

  un film exceptional!!!

 5. watcherHd a comentat: 28/09/2013 ora 22:20

  Carlos Iglesias a avut un debut stralucit cu “Un franco 14 pesetas”. Acum, înapoi cu o poveste de un alt timp. Inceputul razboiul civil spaniol si ne spune cazul copiilor care au fost in Rusia, ajunsi acolo pentru a cauta un viitor mai bun. În Rusia 1941 ii va gasi cel de-al doilea razboi mondial. În acest grup de copii spanioli au fost si adulti, precum si tutori. Povestea spune dincolo de aventuri si dragoste , intamplarile acestui grup de oameni devastate de frig si de foame.Nota 10 !

 6. ususer a comentat: 28/09/2013 ora 05:33

  Un film superb care oglindeste realitatea cruda prin care a trecut omenirea si noi impreuna cu ea. Milioane de oameni au suferit, si-au pierdut viata si nici acum nu inteleg de ce, situatia omenirii nefiind cu nimic mai buna.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *