Vizioneaza filme online

It Could Happen to You – Un bacşis de 2 milioane de dolari (1994) – filme online

Un poliţist câştigă la loterie, dar se hotărăşte să împartă banii cu o chelneriţă căreia, în loc de bacşis, îi promisese jumătate din eventualul premiu.

În It Could Happen to You, Nicolas Cage e… delicios de amabilul Charlie Lang, un poliţist newyorkez care nu vrea decât să facă lucruri bune. Îşi doreşte copii, dar Muriel, afurisita lui de nevastă (Rosie Perez, delirantă), o coafeză tupeistă, e prea preocupată de lucrurile materiale ca să-i pese. Eu sunt CNN-ul şi ea e teleshoping-ul, spune Charlie la un moment dat. În acelaşi timp, Muriel se plânge că Charlie nu e destul de ambiţios ca să promoveze. Aşa că, atunci când Charlie nu ajută oamenii aflat la datorie, se joacă cu copiii din cartier în faţa blocului. Intriga intră în scenă atunci când Muriel are un vis pe care-l interpretează în numere de loterie. Nu foarte convins, Charlie cumpără un billet şi notează prost numerele.
Mai târziu, în aceeaşi zi, intră într-un restaurant unde o chelneriţă (Bridget Fonda) are cea mai groaznică zi din viaţa ei. Charlie e amărât că nu are destui bani ca să-i lase bacşiş, aşa că îi oferă jumătate din potenţialul câştig la loterie. Ea e convinsă că n-o să-l mai vadă niciodată. Ei bine, aţi ghicit – Charlie câştigă 4 milioane. Şi, spre disperarea soţiei, e hotărât să-şi ţină promisiunea făcută lui Yvonne. Restul filmului este despre cât de repede cheltuieşte Muriel cele 2 milioane ale sale şi cât de multe fapte bune fac Charlie şi Yvonne în acelaşi timp.

Arta comediei gențile cu personaje inocente, modeste şi adorabile a dispărut aproape complet în vremurile actuale, clacând în faţa farsei grosolane, a personajelor dure şi cinice. Aşa că, la vremea lui, în 1994, filmul It Could Happen to You a fost antidotul perfect pentru aproape orice era pe piaţă. De fapt, e chiar o uşurare că Andrew Bergman face filme, deşi se pare că s-a născut prea târziu. Scenaristul şi regizorul lui Honeymoon in Vegas şi The Freshman, de data aceasta lucrând pe un scenariu de Jane Anderson, ne oferă personaje, relaţii şi situaţii de comedie sofisticată care par aproape deplasate în faţa mega-producţiilor multiplex gen Matrix sau Stăpânul inelelor.

Chiar dacă ştii de la bun început încotro se îndreaptă, filmul are o dulceaţă irezistibilă. Charlie şi Yvonne sunt atraşi unul de celălalt, în timp ce Muriel plănuieşte să divorţeze şi să păstreze banii doar pentru ea. Multe dintre instrumentele comediei sofisticate există şi aici – coincidenţe, scene de proces, un hotel luxos unde Charlie şi Yvonne dau unul peste celălalt. Amândoi protagoniştii sunt excelenţi, în timp ce Perez e un binevenit contrapunct cu venin. Există şi o gramădă de roluri secundare pentru savoare. Finalul împrumută ceva din Miracle on 34th Street şi patinează frumos între şarm şi sensibilitate. Această ultimă revelaţie va umple ochii de lacrimi şi celor mai amari dintre noi. Evidentul sentiment – banii nu pot cumpăra fericirea – e morala. Însă felul în care se ajunge aici e pur divertisment – râsete sănătoase, plus o senzaţională chimie între Cage şi Fonda, pe scurt, romance-ul absolut.

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

12 Responses to It Could Happen to You – Un bacşis de 2 milioane de dolari (1994) – filme online

 1. GR a comentat: 16/01/2017 ora 22:56

  Un film frumos care te optimizeaza. F.F.F frumos. Multumiri echipei “filmehd”

 2. scanner a comentat: 23/05/2016 ora 15:07

  …si asta se intampla doar in filme!

 3. stefan macioaca a comentat: 06/12/2015 ora 22:17

  supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer recomand MULTUMIM HD

 4. ade a comentat: 31/10/2014 ora 03:05

  foarte frumos.. aproape ca mi-au dat lacrimile la sfarsit.. nota 10!!!!!!

 5. Florentina a comentat: 26/10/2014 ora 14:56

  minunat !!

 6. jhn a comentat: 16/10/2014 ora 00:34

  Un film extraordinar, decent si cu un umor fin! Printre putinele filme ce le poti viziona linistit cu familia langa tine. Nota 10! Multumim pentru film!

 7. viorel a comentat: 13/10/2014 ora 20:12

  Un film deosebit,frumos,care iti reda dragostea de viata si speranta in mai bine.L-am vazut dupa o zi grea la serviciu, in care patronul ,milionar in euro dar un lacom dupa bani,un avar si un zgarcit fara seaman, m-a suparat destul de tare.

 8. Tudor Ovidiu a comentat: 06/10/2014 ora 21:48

  Cel putin 10 minute dupa acest film,poti avea impresia ca merita sa traiesti….UN FILM DE VIZIONAT DOAR PENTRU OAMENI!!

 9. sorin a comentat: 04/10/2014 ora 21:02

  Nu stiu cat de real e au fost faptele dar stiu ca mi-a placut.

 10. Madi a comentat: 04/10/2014 ora 03:57

  super <3 1o+ :fhd: :fhd:

 11. pituu_pituu a comentat: 04/10/2014 ora 01:40

  ..o frumusete de film!..mult suflet..multa generozitate..mult cavalerism..si multa dragoste…Daca esti zgracit si ai ca scop in viata ..doar banii..nu te uita la film…chiar iti pierzi timpul!

 12. Toia a comentat: 03/10/2014 ora 23:52

  Multumesc pentru acest film….Relaxant, odihnitor cu un umor rafinat !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *