Vizioneaza filme online

It’s a Free World… – O lume liberă (2007) – filme online

O nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Veneția.

Angie este concediată de la o agenţie de recrutare după ce provoacă scandal în public. În încercarea de a-şi lua viaţa de la capăt, ea face echipă cu colega de apartament Rose şi deschide pe cont propriu o nouă agenţie. Cu sediul firmei localizat în bucătărie şi cu o mulţime de imigranţi disperaţi să găsească de lucru pentru a-şi întreţine familiile, ocazia este nemaipomenită pentru cele două femei, care intuiesc perfect de ce este nevoie pe piața muncii.

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to It’s a Free World… – O lume liberă (2007) – filme online

 1. unu964 a comentat: 03/09/2014 ora 13:11

  pepy ai zis ce am vrut sa spun eu.

 2. ioan chirila a comentat: 24/03/2014 ora 14:34

  filmul e bun. arrata o socitate cu cele doua extreme bogati peste masura si lipiti saraciei.oare se vor schimbalucrurile. nu cred.

 3. crazymadog a comentat: 02/12/2013 ora 00:44

  ea este o fiinta frumoasa fizic dar cu un suflet si o inima rea, foarte egoista si rece…. ORICE GRESEALA SE PLATESTE… alunga pers de la munca fara minim de respect, rece si rea…. dupa care a ajutat acea persoana,familia ei, nevasta si copii… dar este inutil sa ajuti in viata daca dupa lasi un cuib de oameni ce traiesc in rulote,ii lasi fara casa …. o persoana care are un copil si nu-i ofera dragoste, de unde dragoste daca ea este rea ,rece si fara inima…. PERSOANE ORIBILE 🙁 (doar punctul meu de vedere, egoismul si nesimtirea vor invinge mereu in viata asta , dar nu si in viata eterna… CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI…)

 4. pepy a comentat: 28/10/2013 ora 23:53

  Un film bun dar care nu spune nimic nou, e binecunoscuta metoda de recrutare din tarile sarace. Bietii nostri romani care bantuie prin toata lumea in cautare de lucru, patesc majoritatea la fel la inceput pana isi deschid bine ochii sa vada dreptatea si corectitudinea lumii vestice. Urasc comunismul si binefacerile lui dar toate revolutiile anticomuniste di est au avut rolul de a jecmani si profita de mana gratis de lucru,deci tot pentru progresul vestului s-a intamplat minunea. Noi ar trebui sa ne trezim si sa dam de pamant cu guvernantii nostri care sunt plini de averi, sa facem aici la noi acasa ordine , dar mamaliga explodeaza greu. Nu ratati filmul sunt multe de invatat.

 5. stela a comentat: 19/10/2013 ora 19:16

  nu-i rau ,dar nici ceva iesit din comun

 6. MT a comentat: 19/10/2013 ora 18:52

  un film ce ar trebui vizualizat de cei care isi pun increderea in recrutori si vor joburi in occident !!!!!!!!!!!!!!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *