Jacob’s Ladder (1990) – filme online gratis

Jacob’s Ladder (1990) – filme online gratis

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Titlu original : Jacob’s Ladder

Jacob Singer, un lucrator la Posta din New York, incearca sa-si tina viata pe linia de plutire. Zilele sale sunt invadate de amintiri din razboiul din Vietnam la care a participat, de imagini din prima casnicie, iar pe deasupra fiul sau decedat ii apare tot mai des in viziuni. Cu toate ca noua sa sotie incearca sa-l tina sanatos mental si fizic, linia ce desparte realul de imaginar este tot mai subtire.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. c | 2014-03-05

   frumos mi-a placut la inceput e un pik mai incurcat dar spre sfarsit o sa va dati seama despre ce a fost vorba vizionare placuta

  2. rony | 2013-11-12

   :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: 🙂 😉 🙁 :mrgreen: 😆 😕 😛 😈 🙄 😳 💡 👿 😥 ➡ ❓ 😐 😡 😮 😀 ❗ 😯 8) :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

  3. Zvzxv | 2013-01-08

   Probabil, unul dintre cele mai bune filme ale genului.
   Subiectul abordat e total diferit fata de ce se gaseste-n ziua de azi. Daca-l urmaresti cu atentie, nu numai ca are si parti de suspans, dar iti da de gandit …

  4. Bobo | 2013-01-05

   Interesant tot filmul si final frumos.

  5. pepy | 2013-01-04

   Excelent, un film de suflet pentru cei sensibili, sau cei care au pierdut pe cineva drag. Filmul acesta imi confirma inca odata ca moartea nu exista ci reprezinta o poarta spre o alta dimensiune, unde ii reintalnesti pe cei dragi care te asteapta cu drag . Conditia de a te reintalni este accea de a crede ca sufletul este nemuritor ,si de a face fapte bune. Jacob la regasit acolo pe fiul sau Gabe, si credeti ca nu se intampla doar in film , eu nu am nici un dubiu ca ii voi regasi pe toti cei dragi mie care au murit si ca moartea e doar o trecere.

  6. alina | 2012-11-12

   multumiri adminului pt acest site! am vizionat o gramada de filme de aici, subtitrare impecabila…filmul merge struna…un site serios….merci frumos….respect!

  7. v | 2012-10-28

   Unul din cele mai bune filme facute vreodata.

  8. dan34 | 2012-10-14

   eu l-am vazut si mi-a placut ,este un film bun..,merita o nota mare…Parerea mea este ca nu intotdeauna trebuie sa ne luam dupa comentariile altora deoarece sunt gusturi si pareri diferite…poate la unii ne place poate la altii nu..
   Bun site..seara la un film online…merge …

  9. Nina | 2012-10-08

   Fara indoiala, un film bun, interesant.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net