Jailhouse Rock (1957) – Filme online gratis

Jailhouse Rock (1957) – Filme online gratis

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Jailhouse Rock online il are ca protagonist pe Vince Everett (Elvis Presley), un tanar condamnat la inchisoare timp de 1 an pentru omor prin imprudenta. Cat timp sta inchis, colegul sau de celula, un fost cantaret, il introduce in lumea muzicii, alegandu-l sa participe la un festival numit Vocea Natiunii. Everett vede abia acum ca este facut pentru muzica si cum iese din puscarie se pune pe treaba si scoate cateva hituri care vor face din el o mare vedeta. Oare faima si succesul cunoscute intr-un timp atat de scurt il vor face sa-i uite pe oamenii care l-au adus unde este acum ?

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. rares | 2012-11-13

   Elvis nu era un actor foarte bun,dar canta atat de bine incat esti obligat sa te uiti la filmele lui doar fiindca sunt cu Elvis Presley. Oricum acesta este unul dintre filmele lui care mi-au placut.
   Long live the king!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net