Vizioneaza filme online

John Carpenter’s Prince of Darkness (1987) – filme online

Un secret sinistru este ascuns într-o pivniţă a unei biserici abandonate din Los Angeles. Odată cu moartea unui preot dintr-o sectă misterioasă, un alt preot deschide uşa pivniţei şi descoperă o cuvă conţinând un lichid verde. Preotul contactează un grup de tineri cercetători pentru a investiga. Din nefericire, ei descoperă că lichidul verde conţine esenţa Diavolului însuşi, şi mai află că acesta îşi va elibera tatăl, un foarte puternic Anti-Zeu. Lichidul se trezeşte la viaţă şi transformă nişte studenţi în zombie pentru a pregăti venirea Diavolului. Va putea fi oprit?

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to John Carpenter’s Prince of Darkness (1987) – filme online

 1. fulg de nea a comentat: 13/01/2014 ora 21:30

  reusit,interesant!

 2. Filmagiu a comentat: 21/11/2013 ora 23:53

  Un film exceptional construit, ritmat subteran de muzica abil conceputa de insusi autorul lui. In ciuda unor concesii facute pe alocuri socului vizual pur si simplu, filmul emite idei fundamntale cum ar fi si aceea ca “binele” si “raul” sunt fete ale aceleiasi monezi (vezi “jocul” cu imaginea oglindita). Numai dozajul face ca una sa domine… Buna alegere!

 3. elena a comentat: 19/11/2013 ora 22:53

  alice cooper mi-a placut cel mai mult in filmul asta… si n-a aparut decat de 3 ori; filmul nu-i slab, e doar in stilul anilor 80;

 4. Remington a comentat: 17/11/2013 ora 23:47

  Filmul asta nu-mi seamana cu nici un alt film de-al lui Carpenter, cel putin din cate am vazut eu. Daca l-as fi vazut fara sa stiu nimic despre el, as fi putut jura ca e facut de Dario Argento. Pur si simplu Carpenter a facut filmul asta in stilul lui Argento.

 5. constantin a comentat: 17/11/2013 ora 19:52

  CLEVER ASTA NU ESTE UN FILM SLAB ESTE UN FILM FOARTE BUN GEN HORROR SI CLASSIC DACA VREI CEVA TARE DUTE SI UITETE PE OGRISH.TV PT OAMENII DEZECHILIBRATI MINTAL AICI VEDEM FILME BUNE NU CRIME SI ORORI CA SA AVEM NEVOIE DE CEVA SA NE ZDRUNCINE PSIHOLOGIC.MULTUMIRI FILME HD

 6. clever a comentat: 17/11/2013 ora 15:10

  Slab filmul

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *