John Dies at the End ( 2012 )

John Dies at the End ( 2012 )

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Trimite filmul

Filmul ne povesteşte despre un drog care promite experienţe unice de detaşare de corp. Pe strada i se spune Soy Sauce (sos de soia), iar consumatorii călătoresc în timp şi în afara dimensiunii cunoscute celorlalţi. Dar cei care se întorc din aceste ‘călătorii’ nu mai sunt umani.Brusc, o invazie tăcută din lumea cealaltă este în curs de desfăşurare şi omenirea are nevoie de un erou. Dar în locul acestuia apar John şi David, doi liceeni care au abandonat şcoala şi care abia dacă pot să îşi păstreze o slujbă. Pot aceştia să împiedice dezastrul ce ameninţă să iasă la suprafaţă şi să salveze omenirea?

Anul lansarii: 2012
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

8 comentarii
 1. pepy | 2013-04-10

  Exceptional nota 10+++ . Prea multe filme despre universuri paralele am vazut in ultima vreme ceea ce ma pune serios pe ganduri, si anume ca nu e departe vremea cand vom putea calatori instantaneu intr-un astfel de univers . Fizica moderna demonstreaza existenta unei mutitudini de universuri paralele pliate unul in celalalt deci ramane sa stim cum sa trecem prin ele. Ma gandesc ca si asa avem atat de multe probleme aici pe pamant, fiindca stiinta avansata e folosita in slujba raului, ce nasol ar fi sa mai facem probleme si prin alte universuri si dimensiuni. De aceea m-asi bucura sa descoperim teleportarea doar atunci cand vom fi destul de evoluati spiritual incat sa nu folosim in rau aceasta cunoastere. Filmul acesta , pare pt unii o bazaconie , dar nu e deloc asa , sunt persoane capabile sa vada ca deja printre noi traiesc altfel de fiinte ,din alte lumi,care au exteriorul facut sa arate uman, sau alte fiinte care se transforma si nu e de glumit, dar lumea ca si-n filme nu crede pana nu vede si atunci e prea tarziu. Recomand acest film cunoscatorilor de paranormal- deocamdata, para-real cat de curand…….

 2. alexandra | 2013-04-10

  aa pt mn ia 7 e un pic interesant….

 3. comaflorin | 2013-04-08

  incredibil de frumos! merita vazut nota 10

 4. Kronstadt | 2013-04-07

  Beton! Nerecomandat celor care sparg seminte in fata blocului, cu bidonul de bere intre picioare.

 5. zotlam | 2013-04-05

  Interesant film…Trebuie sa stii sa vezi dincolo de cuvinte in general ca sa il intelegi . Chiar mi-a placut .

 6. Interesant film...Trebuie sa stii sa vezi dincolo de cuvinte in general ca sa il intelegi . Chiar mi-a placut . | 2013-04-05

  8/10

 7. bogdan | 2013-04-05

  exceptional !!!!

 8. chedepe | 2013-04-05

  BAZACONIE !!!
  NOTA 5/10

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)
Phantasm: Ravager (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!