Journey to the Edge of the Universe (2008) – filme online hd

Journey to the Edge of the Universe (2008) – filme online hd

Vezi trailer
8.6
NOTA IMDB
9.7
NOTA USERI

Journey to the Edge of the Universe (2008) – filme online hd

GEN FILM: DOCUMENTARE
8.6
NOTA IMDB
9.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

35 comentarii

TERRA. Aceasta este lumea noastrã, locul cald, primitor, cu care ne-am obişnuit. De multe ori gândurile ni se îndepãrteazã de la aceastã casã a noastrã… Suntem, oare,doar nişte existențe insignifiante? Universul este, oare,primitor sau este ostil? Ne-am putea întreba pentru totdeauna sau am putea lãsa în urmã aceste ţărmuri, pãrãsindu-ne casa, pentru a explora Universul, de aici şi pânã la marginile sale, sã-i descoperim minunăţiile, sã-i înfruntãm ororile… Lumi noi şi frumoase, puteri întunecate şi malefice, începutul timpurilor, sfârşitul Lumii. Avem, oare, îndrãzneala sã vedem toate acestea sau, speriaţi, vom alerga înapoi acasã? Nu avem cum altfel sã aflãm…Marginea spaţiului… la numai 100 km altitudine, o orã de mers cu maşina. Aici, jos, viaţa îşi continuã cursul, traficul persistã, tranzacţiile continuã…în ţară nu se mişca nimic…

IMDB : 8,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

35 comentarii
 1. Malina | 2017-02-05

  O bila fermecata, Pamantul.

 2. gabi | 2017-01-24

  sa presupunem ca cineva a ajuns la capatul universului…
  cum dracu a ajuns acolo? cum a resusit sa se duca in timp miliarde de ani lumina?
  sa crezi asa ceva dar sa nu crezi in Dumnezeu, e cam acelasi lucru din punctul meu de vedere. Dar fiecare e liber sa creada ce vrea.

  • Costellino | 2017-03-03

   Nu avea cum sa ajunga acolo . Totul e bazat pe stiinta si nu in ultimul rand pe telescoapele spatiale . Tu insa poti ramane in lumea ta explorand si sustinand mereu Divinitatea … Iti mai sugerez insa doua seriale , The Universe si Ancient Aliens. Mai vb pe urma …. 😉

 3. cris | 2014-12-12

  Mai dragilor, ar fi atat de frumos daca v-ati vedea de treaba voastra si v-ati stradui sa va imbunatatiti propriile vieti sau eventual sa va intrebati de ce ati ajuns niste frustrati ratati pe care nimeni nu ii intelege sau asculta, ex “nea nelu / andrei etc “.
  Orice opinie este respectata, inclusiv a voastra dar imperativizarea pe care o transmiteti simuland cunoasterea absoluta in contextul in care habar n-aveti nici macar de ce sunt pomii verzi cand de fapt sunt doar reflexii de raze s.a.m.d , mi se dovedeste a fi de sanatoriu!

 4. Firescu Marin | 2014-11-09

  Ma numesc Fitrescu Marin Am lucrat o viata.Cum s-a nascut iniversul?Ce suntem noi pe acest pamant?Am gasit un unicat TIPAR,si care i-am dat denumirea de Formula generala al materiei universului.Acest tipar are urmatoarea fraza pe scurt[Un volum mare,se strange intr-un volum mic energetic numit”focar”Energiile participante,sunt stiintele naturii,fizice,chimice,elec-mag.Energia volumului mic focar.Va creia din nou un nou volum mare.Aceasta lege este foarte hermetica naturala.Ea este creatorul materiei.Ea a dat nastere universului.Principiul general putere al tiparului.Da circulatia materiei dupa enuntul formulei.Mai presus.Acest tipar a dat nastere in evolutie la apa marilor trupul omului,viet.plante.Ea este creatorul tuturor universurilor.Secretul urias materia circula dupa tipar.Dar ramane si imprimata creatorului formuleiEx: la trupul omului aplicam tiparul,sau formula.Circulatia sanguina.Un volum mare circulatia mare,se strange in focar,care este inima.Focarul inima va crea un nou volum mare,si anume circulatia mica.Acest sistem este ca o clepsidra,si sistemul ramane imprimat tiparului ca organ,apoi materia este obligata sa circule dupa sistemul formulei.Alt ex:vazul.Rog scuzati simplitatea,eu vreau sa arat,noua descoperire.Un volum mare al obiectelor ce radiaza din natura.Se strange in focarele lentilelor globului ocular.Focarele va da nastere altui nou volum mare,indentic oglinda pe neuroni vizuali.Alt ex:Auzul Un volum mare,de zgomote din natura etc.Se strange in focarul timpanul.Focarul va da nastere altui volum mare de zgomote pe neuroni cerebrali.Sau asa circula materia fie si al sunetului sau materie,lichida solida etc. Dupa tiparul enuntat Acest tipar este creatorul inteligentei materiei.Iar focarul general putere al tiparului.Da nastere neuronilor cerebrali.Sau in celula organica,focarul este nucleul celulei.Iar volumul mare este citoplasma.Toata evolutia la apa marilor la trupul uman etc.Acest tipar a lucrat milioane de ani la evolutia tuturor vetii de pe planeta.Infinitele forme de materii chimice fizice elec-mag Sunt obligate,sa circule dupa sistemul unic acest tipar.Rezulta infinite forme de viata.Ce este omul pe planeta? Am gasit ca este microcosmos al universului mare.Am gasit codul planetei.Asa cum s-a nascut si evoluat universul,in evolutie pe trepte.Trupul omului este construit in ordinea de evolutie al universului,Am descris pe scurt.Viata terestra.Materia circula in infinite forme.Dupa sistemul tiparului Sunt ifinite volume mari de materii.Care se strang in infinite forme de focare.Focarele va da nastere altor noi volume mari
  Tot ce facem pe acest pamant.Dam nastere acestui tipar,in infinite forme.
  E-mail [email protected] Un singur ex:din infinite.Agricultura-un volum mare agricol cu cereale prin forta omului naturii.Se strange in focarele ”cereale” mai amplificar hambare.Focarul hambarul va creia un nou volum mare de hranirea populatiei.ex: Bomba nucleara Un volum mare de sub.radioactive,se srange in focarul”bomba” Bomba va da nastere genetic altui nou volum mare de radioactivitate.

 5. leo | 2014-10-24

  Iuli,,,esti prea prost sa intelegi ce este ala un telescop spatial au vazut ,nu a zis nimeni ca a ajuns,,,dar la mintea ta ,,,mai bine taceai si filozof ramaneai

 6. iuli | 2014-06-18

  interesant, la un moment dat, s-a incercat un pic de “lumina” in asa zisa cunoastere….ma intreb, cine drak a ajuns pana la capatul universului?
  e bine sa ne imaginam , totusi… :mrgreen:

 7. codrut | 2014-04-03

  foarte misterios UNIVERSSUL,felicititari echipei ce a postat asa ceva.Ar trebui sa anvatam toti locuitori acestei planete sa avem mult mai multa grija de ia pentru ca prin acest documentar am vazut cat de greu se formeaza totul.

 8. Marcel. | 2014-03-14

  Da, un documentar foarte interesant. Lumea ar trebuii sa se mai trezeasca la realitate si sa constientizeze ca efectiv singuri ne grabim sfarsitul. A discuta acum despre Dumnezeu sau despre big-bang, va asigur eu ca va fii o discutie INTERMINABILA!!! Caci cine a facut big-bang, D-zeu? Dar pe D-zeu, cine l-a creat? Si cel care l-a creat pe D-zeu, pe el cine l-a creat? si asa mai departe…. Este ca si cum intrebi; cine a fost prima data, oul sau gaina? Iar despre stiinta si religie… astea nu se inteleg niciodata si intr-adevar: UNDE STIINTA NUMAI ARE RASPUNS! INTERVINE RELIGIA. Chiar este moral sa crezi intr-un CREATOR. Gresit sa spui ca NU exista. Recomandat este agnosticismul pentru ca acest subiect despre D-zeu, este foarte sensibil iar prin agnosticism dispui de un raspuns elegant intr-un mod neutru atunci cand vine vorba despre D-zeu. FITI MAI REZONABILI IN VIATA.

 9. nicu | 2014-02-20

  terminati cu timpeniile astea religiose suntem an 2014

 10. Bogdan | 2014-02-07

  Daca exista un Dumnezeu,tot printr-un Big Bang a aparut iar noi suntem prea mici sa dezbatem astfel de teorii.Fiecare isi ghideaza viata dupa propriile principii si fiecare da socoteala individual asa ca nu trebuie sa intram in polemici.Adevarul e undeva intre religie si stiinta.Un singur lucru stiu clar:Daca,crezi in Dumnezeu si nu exista,nu ai pierdut nimic.Daca nu crezi,si exista,ai pierdut totul.Pana una alta,bucurati-va de viata! 😉

 11. G | 2014-01-28

  Nea Nelu.Tot universul nostru este controlat,nu este nimic intamplator.
  Cat despre cum s-a format Universul nostru,nu stie nimeni nimc,suntem toti mici pentru o asemenea intamplare.
  Trebuie sa crezi intr-un Creator,si acel Creator e Dumnezeu.
  Tot ce observam,vedem, prin jurul nostru,este Dumnezeu.
  S-au spus multe teori despre Univers,daca ai capul pe umeri si nu umeri pe cap,atunci cu adevarat crezi ca universul l-a creat Dumnezeu.Il iubesc pe Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit.Peace :fhd:

 12. Nea Nelu | 2014-01-11

  There is no creator!
  Daca ar exista un creator s-ar pune problema cine l-a creeat pe creator si apoi pe creatorul creatorului si am da asa intr-o regresie infinita.
  Ce ma amuza la credinciosi e ca ei pot concepe ca exista un creator ce s-a format singur si nu l-a creeat nimeni, dar nu mai pot concepe un lucru la fel despre Univers.
  Ei bine punem semnul egal. Creatorul = Universul. Si in felul asta sper sa fie toti linistiti. Cui ii e mai usor sa inteleaga pe parte religioasa sa o ia asa, cine e suficient de destupat la cap sa inteleaga pe parte stintifrica sa o ia asa.
  Din pct meu de vedere explicatile religioase sunt ptr cei ce nu sunt in stare sa le inteleaga pe cele stiintifice si serioase.

 13. Daniel vrg | 2013-12-01

  Am avut rabdare sa ma uit un pic peste aceste comentari,si vreu sa spun doar ca, documentarul te indruma spre divinitate,foarte multe itrebari fara raspunsuri, cum sa intelegem ce este o gaura neagra daca- creierul nostru nu fuctioneaza la capacitatea lui maxima !?chiar si stiinta recunoste ca viata sa nascut din adn, dar pe pamant nu putea sa ia nastere fara ajutorul cuiva ..eu nu sunt o persona religioasa, dar cred intr-o putere supranaturala care a creat totul,si pe care noi o numuim dumnezeu.este bine sa credem in dumnezeu,e mai bine mental …

 14. nissan gtr | 2013-11-22

  l am vazut de peste 30x,i am invatat si textul lu alec baldwin 🙂 ajunsesem sa l pun in fiecare seara si sa adorm pe el…

 15. pepy | 2013-11-02

  Extrem de interesant. Universul este guvernat de legi matematice si fizice precise, totul este energie, nu exista vid ci materie neagra careia nu-i cunostem deocamdata esenta. In ce priveste creearea universului material vizibil , trinitatea hindusa Brahma-Vishnu-Shiva si cea crestina Dumnezeu-Fiul -SF Duh, explica Creatia-Sustinerea-Distrugerea si bineinteles Recreearea. Stiinta la randul ei incearca sa explice acelasi lucru dar omite sa accepte interventia divina. sau existenta lumii spirituale invizibile si a sufletului unde salasuieste scanteia divina a creatorului a tot ce exista, a celor vazute si nevazute. Tot ce face stiinta este sa descopere legile fizice dupa care Dumnezeu a creeat lumea vizibila, lumea spiritului se conduce dupa alte legi inca nedescoperite de om., decat la marea trecere dincolo. Multi atei nu cred decat in ceea ce vad sau ating, ei nu-l simt pe creator in sufletul lor , dar eu pot spune cu certitudine ca exista fiindca eu il simt si chiar ,,vorbesc,, cu EL de multe ori si-i simt prezenta. Nu vad nici o incompatibilitate intre stiinta si Dumnezeu, una o explica pe cealalta si nu se exclud , atunci de ce atata respingere? Nu ratati,merita , Multumesc FilmeHD .

 16. bonnytto | 2013-10-31

  Si faptul ca va fi un sfarsit al lumii, dar nu un sfarsit al existentei; ca sfarsitul lumii o sa fie de fapt o renastere, iarasiScriptura marturiseste prin Apocalipsa ei de vreo 1800 de ani. Nu se face altceva decat sa se confirme Scriptura.

 17. bonnytto | 2013-10-31

  Foarte bine realizat documentarul. Este foarte bine ca oamenii isi pun intrebari; numai asa vom deveni mai destepti (ca informatie) si mai inteligenti (ca alegere).Dar faptul ca omul este universul si universul este omul, religia spune de vreo 1800 de ani. D-asta il si numeste pe om un microcosmos. Mai mult spune ca este si peste cosmos, pentru ca e si spirit. Asta e omul, materie si spirit. Omul este prea perfect structural sa fie rezultatul unui bing bang, chiar daca ar fi a fost supus unui proces indelungat de formare; milioane de ani. Cred ca aceste documentare nu fac altceva decat sa explice tainele scripturistice, adica adeveresc mesajele Scripturii, cum ne spunea directorul institutului de cercetari din Berna: “nu descoperim decat ca exista un Dumnezeu”

 18. andrei | 2013-10-31

  Nu pot sa ma abtin sa nu zambesc ironic si sa nu observ cat de usor rezolva situatia cei religiosi. Il baga pe Dumnezeu la inaintare ori de cate ori mintea da in greu 😆 …sa nu cumva sa ne folosim creierul ca e pacat . Si totusi…pacat de cine?

 19. andrei | 2013-10-31

  Infectati sau nu cu virusul numit religie, nu ai cum sa nu ramai uimit si blokat dupa vizionarea acestui documentar , ar trebui sa avem un minim de onestitate si sa recunoastem ca la un moment dat mintea refuza sa proceseze scenariile prezentate. Cei religiosi spun ca doar cineva cu insusiri miraculoase numit Dumnezeu poate fi in spatele la tot ce exista, iar celalalt grup format din oameni care nu cred in divinitate fac un effort de imaginatie si sustin ca la big-bang a inceput totul. Dar oare inainte de big-bang ce era? Intre ce elemente deja existente sa realizat big-bang-ul? Poate ca nu vom gasi niciodata marginile universului nostru pentru ca insusi actul de a observa si de a explora , creaza si mai mult univers ptr noi. Ne-am gandit vreodata ca nu noi suntem in univers si ca universul este in constiinta noastra? Sigur ca vor exista sceptici 🙂 , au si ei dreptatea lor,fara scepticism nu poate exista certitudine, dar cum nu este nimic sigur, oare scepticismul isi are sensul fara opusul sau? 😉

 20. ghita | 2013-10-12

  frumos documentar,dar este un dar,ori cat am merge de departe ne incurcam in proprile ite sau scenarii,fratilor eu va spun asa tuturor, exista cineva care a creat toate acestea, si acela este DUMNEZEU!apropo am surse sigure ca mai sunt si alte planete in care chiar traiesc oameni,dar care nu au pacatuit ca adam si eva,si daca nu stiati o spune chiar biblia!asa ca nar fi rau sa cititi! daca ati citio!ati avea de castigat in multe privinte succes! intrun cuvant (nu se poate ca lumea aceasta atat de complexa si intregul univers sa fi aparut la intamplare!)exista cineva cu mult mai intelept ca noi DUMNEZEU! DA DUMNEZEU!

 21. nicu | 2013-09-18

  interesant film….universul e o realitate dar ori cum majoritatea explicatiilor sunt imaginare si logice ceva concret nu stie nimeni e ceva natural ce se schimba in perioade uriase si inca noi nu avem ocazia sa asistam si sa intelegem exact. ce stim exact si concret sunt lucrurile de pe pamant care se manifesta repede si totusi abia le intelegem cu fel si fel de experimente. si faza cu credintza ca multi comentati dar nu prea stiti ce sa comentati. noi suntem in aceiasi categorie ca toate vietuitoarele de pe pamant dar nu stie sa va realizeze creerul, doar ca oameni au ceva in plus si desvoltat,, gandirea si memoria mare in creer de a strange date sia a le pastra sa le gandeasca adica de a le compara. dar instinctul animalic de supravituire il avem in noi si am fi de necontrolat si asa sa format si credintza de a cunoaste si dezvolta bunatatea din noi. si ori cum credintza se va pastra mereu ca odata aparuta in capul omeniri nu o va scoate nimeni pentru ca inca nu stie nimeni ce e dincolo de moarte si lumea va avea mereu o constiintza ce nu a fost clarificata

 22. Lucian | 2013-07-30

  Foarte interesant! Merita vazut… Suntem atat de mici si totusi atat de aroganti crezand ca totul a fost creat pentru noi de catre “cineva”… poate ca la un moment dat universul inceteaza sa sa extinda si incepe sa se comprime, pana la momentul in care are loc un nou big bang si poate ca asta se repeta la infinit…

 23. Alexandru | 2013-05-17

  Foarte bun documentarul. Si pentru “uca ucca” sa sti k pamantul a fost creat ca orice alta planeta. Daca stai sa tegandesti dc am fi speciali in vreun fel. daca exista viata pe alte planete, ceia ce sigur se intampla, exista foarte multe galaxy in univers cu un SOARE si cu planete la aceiasi apropiere de SOARE ca si TERRA. deci sa nu fin egoisti si sa accceptam ca exista si alte fiinte inteligente sau chiar mai inteligenteca noi. si ca sa iti raspund la intrebare sa sti ca la fel cum a fost un BIG BANG mai pot fi 10000000000000. Deci BIG BANG ne-a creat . BIG BANG ne distruge.Inainte de a se intampla BIG BANG poate in locul galaxiei CALEA LACTEE a existat o alta galaxie si aceasta a fost distrusa la randul ei pt a aparea calea lactee. deci in concluzie iti spun ca sfarsitul nostru este inceputul altei galaxi mai tinere si cu alte forme de viata

 24. uca ucaa | 2013-03-30

  mmmm e putin gresita teoria nu cred ca pamantul se va distruge vreodata nu ar avea sens ca dumnezeu sa ne creeze si apoi sa nu avem unde sa traim dar oricum e interesant

 25. annyna | 2013-03-12

  UNIVERSUL-splendid,superb ,fascinant si misterios. ma bucur ca facem parte din el chiar daca e doar pt. o minuscula parte.

 26. sebi | 2013-02-21

  🙂 😆 😛 😉 super

 27. adrian | 2013-02-17

  un documentar extraordinar,universul este o realitate ce trece mult peste limita imaginatiei noastre!intr-adevar Universul este un ,,Haos Ordonat,,!Numai Dumnezeu poate face asa ceva!multumiri FilmeHd! 🙄

 28. andreea | 2013-01-26

  filmul este dragut ii acord nota 99999999999999999999!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. sile2288 | 2013-01-07

  Da frumos documentar , lam urmarit pina la capat intradevar bestial , apropo am vazut niste chesti despre extraterestrii comentate de cei de mai sus , sincer sa va spun sa stiti ca exzista viata extraterestra .Chiar eu am avut ocazia aceasta de a intimpina ceva straniu pe cer si nici acuma numi pot explica ce era defapt. care vor sa stie ce a fost sau sa ma lamureasca il rog sa ma contacteze pe mail [email protected]

 30. Ionut | 2012-11-27

  Felicitari aceluia care o postat documentarul !

 31. Claudiu | 2012-11-10

  ce mici suntem..!!!

 32. andra | 2012-10-23

  Foarte frumos extraordinar de super documentarul…. Va dati seama cat suntem de mici in univers..? nu cred ca suntem singuri in unives oricum cum existam noi asa exista si alta forma de viata dar cum noi suntem atat de mici si traim putin nu vom afla niciodata decat daca s-ar arata vreun extraterestru asta in caz ca ei traiesc mai mult sa ne poata vizita nu cred in basme cum ca arata nu stiu cum sau ne-au vizitat deja sau ca a rapit persoane pfff ce vrajeli.. Oricum filmul are nota 2000000000000 din parte mea

 33. Dragos | 2012-09-27

  felicitari echipei ce a postat asa ceva.Imagine/sunet nota 10.Desi am vazut multe documentare de acest fel,unul in plus nu strica niciodata 🙂 Cat despre ‘Mnezeu…hai sa fim seriosi sau macar sa ne purtam ca niste adulti civilizati.Cine crede in asa ceva ori e ipocrit ori are probleme grave de logica.Stiinta +’Mnezeu nu egal LOVE…

 34. costy | 2012-07-15

  cit de greu sa format planeta si ce repede o distrugem

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Terror (2018) - Serial TV
Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!