Vizioneaza filme online

Joyeux Noel – Crăciun fericit (2005) – filme online

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Filmul este inspirat după o poveste adevărată, care s-a petrecut în Ajunul Crăciunului în 1914, în timpul Primului Război Mondial în multe locuri diferite de-a lungul liniei frontului.

Când a izbucnit războiul în vara lui 1914, a luat prin surprindere milioane de bărbaţi şi i-a aruncat în vârtejul lui. A venit Crăciunul, cu zăpadă, şi o mulţime de familii şi soldaţi s-au reunit. Dar surpriza nu va veni din inimile generoase care stau în tranşeele franceze, scoţiene sau germane.

În acea noapte, un eveniment extraordinar va schimba destinul a patru personaje: un preot scoţian, un locotenent francez un tenor german deosebit şi iubita acestuia şi partenera de scenă, o minunată soprană daneză. Ei se vor afla în miezul unei fraternizări fără precedent între trupele germane, britanice şi franceze.

În acel Ajun de Crăciun inimaginabilul s-a întâmplat: armele au fost lăsate în tranşee şi s-au făcut paşi către “inamici” pentru a le strânge mâinile, a schimba ţigări sau câte o bucăţică de ciocolată şi a-şi ura unul altuia “Crăciun Fericit!”…

Rating:
AG AUDIENȚĂ GERELALĂ

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

22 Responses to Joyeux Noel – Crăciun fericit (2005) – filme online

 1. mihaela.ro a comentat: 01/01/2017 ora 22:21

  impresionant, merita vizionat. multumesc, admin

 2. uscatu a comentat: 04/08/2015 ora 22:13

  Impresionant. Nota 8.

 3. tig a comentat: 10/02/2015 ora 22:37

  Filmul este exceptional ca idee si realizare. Ce nu am vazut scris nicaieri este ca armele si uniformele sunt autentice, figuranti (soldatii sunt romani) iar filmul a fost filmat vara, undeva langa Giurgiu. 🙂

 4. costin a comentat: 30/12/2014 ora 22:27

  eu cred ca filmul este exceptional, emotiv, care ne invata o lectie de viata din care toti avem de invățat dacă vrem. Dar rog sa nu uităm că Biserica are un rol important în unire și nici de cum în dezbinare cu susțin unii. este greșit să acuzi Biserica când nu cunoști rolul ei în lume. Este greșit să distrugi o credință în care se mărturisește despre viața veșnică care este Hristos. Nu Biserica poartă războie, eu cred că cei care doresc să fie mai puternici, care doresc să conducă peste câți mai mulți și să se îmbogățească cât mai mult. Ei uită un singur lucru că nu trebuie să provoci suferința. Dumnezeu este cel ce aduce pacea și cel care unește și nu dezbină. Păcatul, lăcomia, avuția, dobândirea a cât mai mult, toate aceste le dorește diavolul. Filmul este extraordinar deci cine vrea să învețe ceva să învețe, iar cel ce este orb tot orb va rămâne.

 5. mihai p a comentat: 26/12/2014 ora 19:15

  Evident ca este exagerat…Dar ideea filmului este atat de generoasa, de emotionanta, incat acesta este ca o poveste pe care n-o crede nimeni, dar ne place s-o ascultam!!Mi-a facut bine sa vad acest film de Craciun si multumesc Filme HD! Urez, de asemeni, sarbatori fericite tuturor oaspetilor acestui site!!

 6. Mia a comentat: 25/12/2014 ora 23:31

  Razboaiele se poarta pt. ca mai marii nu se mai satura de pamant , de bani si putere(politicieni, militari sau preoti): dar razboaiele le duc cei simpli, cei ce nu castiga nimic, cei ce vor sa stea acasa cu cu familiile,sau sa-si vada de viata. E normal sa se inteleaga intre ei pt ca traiesc acelasi cosmar, impartasesc aceleasi amintiri, fiind toti europeni.Filmul e superb, la un moment dat nu puteam sa cred ca asa ceva s-a intamplat cu adevarat. Mi-ar fi placut ca acest lucru sa se extinda pe tot frontul, sa lase armele jos si sa plece toti acasa. Sa-i lase naibii pe guvernanti sa -si poarte razboiul..

 7. dan a comentat: 23/12/2014 ora 23:23

  foarte frumos filmul!!! … dar sa arestezi pisica pentru inalta tradare :))

 8. NICU NICUSOR a comentat: 23/12/2014 ora 06:16

  O LECTIE DE VIATA PENTRU TOTI NEBUNII PAMANTULUI..!! Nu stiau pentru ce lupta…!! Dar si-au dat seama, in Ajun de Craciun, ca au un singur Dumnezeu….!!! Un Mesaj Spiritual, pur si simplu, SA NE INTOARCEM LA DUMNEZEU…!!

 9. Alex Sunshine a comentat: 21/12/2014 ora 02:04

  Daca am simtit filmul asa cum se cuvine , dupa cum si pare …..atunci suntem ‘OAMENI’ Sarbatori Fericite Tuturor!

 10. NICU NICUSOR a comentat: 17/12/2014 ora 17:41

  O LECTIE DE VIATA PENTRU TOTI NEBUNII PAMANTULUI…!!!

 11. daniel a comentat: 09/12/2014 ora 20:17

  un film exceptional merita 10 oscaruri avem multe de invatat de la viata!!!

 12. Traian a comentat: 13/11/2014 ora 18:48

  Mi-a placut mult de tot filmul ! Se poate invata din el cum se comporta oamenii in anumite situatii ! Fiecare dupa interesele lui…oamenii simplii insa sunt altfel .

 13. jeanroy a comentat: 19/03/2014 ora 15:11

  excellent film un peu melodramatique.

 14. Simi a comentat: 26/12/2013 ora 07:14

  Super film! Iata ca putem contribui si noi, romanii, macarar prin locatie si echipa de realizare. Felicitari!

 15. gore a comentat: 22/02/2013 ora 02:47

  un film minunat ,dar si mai extraordinar este faptul ca sa intamplat cu adevarat !

 16. SUPERB a comentat: 07/02/2013 ora 20:02

  Unfilm de nota 10 merita vazut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  🙂

 17. dani a comentat: 16/01/2013 ora 04:40

  un film de nota 10 …. foarte tare merita vazut 100%

 18. luise a comentat: 12/01/2013 ora 17:24

  un film de care nu auzisem pana azi. acum, cand tocmai am terminat de vizionat, reflectez la…cate-n lumea asta. filmul mi-a creat o senzatie de confort, dar si de desconfort…uman.
  este un film care mi se pare absolut extraordinar.
  vizionati-l !
  multumesc filmed.net, mi-ai facut ziua si weekend-ul

 19. fane a comentat: 02/01/2013 ora 17:46

  Depinde de cei ca noi – componenţii unei societăţi civile adevărate – schimbarea unei “orânduiri” care se pretinde a fi “democratică”… Ce te faci însă cu cei manevraţi (cu totul eficient, aş spune) de oculta retrogradă ascunsă în instituţii fundamentale precum religiile?!?… Dacă Biblia, Coranul şi celelalte înscrisuri ale Credinţei Universale sunt doar nişte făcături, ar trebui mers împotriva dictonului “crede şi nu cerceta”…. Acest film poate fi punctul de plecare în această aventură cu un – posibil – sfârşit fericit!

 20. ioan chirila a comentat: 27/10/2012 ora 13:51

  Rrazboaele sunt declansate de persoane descreierate care se gasec in clasa politica dar si inrandurile celor care zic ca il slujesc pe Dumnezeu.Ei nuar putea face acest lucru dca nu ar fi cozile de topor care-i ajuta.

 21. patrik a comentat: 16/09/2012 ora 04:46

  un film supeb care reflecta cu adevarat viatza combatantzilor am auzit multe dar am si vazut acesta e adewarul pur si ca soldat stiu cum este eu sper ca pe wiitor sa nu mai fie rasboaie dar cer prea mult

 22. atena a comentat: 15/08/2012 ora 03:11

  foarte bun filmul si ne arata ca unde oamenii simpli se inteleg chiar si in cele mai vitrege situatii intervin mereu cei puternici si distrug intelegerea si pacea si nu doar politicienii cei care provoaca razboaie si distrugere nu dau un ban pe oameni ci si popimea sau clerul ca sa ma exprim mai elegant contribuie cu placere la distrugere si ura intre popoare, cred cu tarie ca noi oamenii simpli fara politicieni si popi ne-am intelege minunat , eu nu urasc pe nimeni . nu doresc raul nimanui si mai ales nu doresc razboaie pe pamant , nu doresc sa aud plansul si disperarea unei mame pentru fiul ucis in razboi pentru ca cei puternici sa fie si mai puternici , cei bogati sa fie si mai bogati . dintotdeauna de cand este lumea lume de suferit a avut doar omul simplu care nu vrea decat sa isi traiasca viata linisitit in locul lui in tara lui cu familia lui sa isi creasca copii in pace si liniste.acest film este pentru acei declansatori de atrocitati si pentru cei care ii asculta.cred ca a venit timpul ca noi oamenii simpli sa refuzam sa mai fim carne de tun pentru ca cei bogati sa fie si mai bogati si cei puternici sa fie si mai puternici fara ca macar sa jertfeasca altceva decat vietile noastre si ale copiilor nostri.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *