Vizioneaza filme online

Judex (1963) – filme online

Baronul Jacques de Tremeuse este atras în afaceri dubioase de partenerul său Favraux, un om fără scrupule şi avid după bani. Ajuns în pragul falimentului, baronul nu mai are altă şansă şi se sinucide lăsâd orfani doi copii mici, Judex şi George.
Anii trec, iar Judex, care jurase că îşi va răzbuna tatăl, ajuns un tânăr frumos şi ager la minte şi în luptă, se angajează ca asistent personal al lui Favraux, sub numele de Vallieres. Maestru al deghizărilor, Judex apare şi dispare precum o fantomă fără ca nimeni să bănuiască că este una şi aceeaşi persoană. Scopul său este să-l răpească pe bancher.
La rândul său Favraux este ajutat de doi infractori mărunţi, dar cu idei măreţe, care intenţionează să pună mâna pe averea lui Judex. O intrigă relativ simplă dar care duce la derularea unor evenimente neprevăzute.

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Judex (1963) – filme online

  1. Vipul a comentat: 06/08/2014 ora 16:26

    ok nu-s expert si nici nu ciritc filmul e ok ( ben aflek ) dar un pic cam multa organizare pt. o lalaiala. sincer am vazut filme mai bune e doar opinia mea merita vazut dar nu te da pe spate oricum multumim filme hd !

  2. stela a comentat: 09/07/2014 ora 11:42

    pentru vremurile alea ,placut filmul

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *