Vizioneaza filme online

Judgment at Nuremberg – Procesul de la Nurnberg (1961) – filme online

2 premii şi 9 nominalizări Oscar, 2 premii şi 4 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

După ce importanţii criminali de război au fost condamnaţi şi închişi, bătrânului judecător Dan Haywood îi revine datoria de a stabili vinovăţia sau inocența magistraţilor ce s-au supus ordinelor hitleriste şi au hotărât destinul unui număr mare de germani care au avut legături cu evreii. Printre cei acuzaţi este şi specialistul în drept Ernst Janning. Dilema se naşte din faptul că aceşti oameni au fost mai mult sau mai puţin forţaţi să facă ceea ce li s-a comandat de către regimul nazist. Ambiţiosul avocat german Hâns Rolfe face tot posibilul să-şi apere foştii profesori şi mentori.

“Filmul regăseşte magia neliniştitoare a marilor procese redate pe ecran. Are în plus, acea importanță particulară (ceea ce justifică lungimea sa neobişnuită) pe care i-o da personalitatea acuzaţiilor: conducătorii regimului nazist judecaţi drept .” – Jean Houssaye – 1963 (Index Cinema)

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Judgment at Nuremberg – Procesul de la Nurnberg (1961) – filme online

 1. Michael a comentat: 06/12/2014 ora 11:30

  Cand eram mai mic am citit cartea Procesu de l Nurenberg nu prea am inteleso da cu timpu cand au aparut sa se dezvaluie toate atrociitatile comise mi-am dat seama de toti factorii urmau sa ajunga toti in lagar pana la urma sa fie toti exterminati sa existe rasa suprema, si sunt un pasionat de raboaiele mondiale , film foarte bun recomand cu incredere recomand !

 2. George a comentat: 01/01/2014 ora 18:25

  O capodopera !Urias film,

 3. mitix a comentat: 17/10/2013 ora 17:14

  nota 10 pt film…pacat ca nu are si o versiune mai recenta…cu actori din viata cotidiana…poate asa ar fi mai bine inteles si mai mult vizionat de tinerii din ziua de azi care sunt total dezinteresati de istorie…politica…consecventa…integritate..

 4. Cristian a comentat: 16/10/2013 ora 07:14

  O pleiada de actori mari si un film de mare calibru. Un dozaj fin intre politica si asumarea istoriei. Un compromis facut odata, poate fi catastrofal.

 5. cris a comentat: 15/10/2013 ora 23:29

  foarte bun! bun,bun! nota 10

 6. ELENA a comentat: 15/10/2013 ora 14:09

  FOARTE BUN te lasa cu un gust amar la amintirile ororilor razboiului

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *